Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

TA XHMIKA ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ CHEMTRAILS KAI ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Aπό τον OΡΕΣΤΗ ΠΥΛΑΡΙΝΟ  για το ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΑ.

Η λέξη "Chemtrails" «χημικά μονοπάτια» είναι ένα χτύπημα στα ανοικτά της λέξης «contrails».
Contrails είναι μονοπάτια της συμπύκνωσης που μπορεί κάποιος να δει στον ουρανό όταν ένα αεριωθούμενο αεροπλάνο ταξιδεύει σε πάνω από 30.000 πόδια ύψος. Μέχρι εκεί, σχεδόν 6 μίλια ψηλά, ο ατμοσφαιρικός αέρας είναι πιο λεπτός και πιο κρύος - πολύ κρύος. Οι εξωτερικές θερμοκρασίες μπορεί να βυθιστούν στο μείον -50 C και ο αέρας είναι συνήθως γεμάτος λεπτούς κρυστάλλους  πάγου που αιωρούνται αόρατοι. Όταν απορρωφούνται αυτοί οι κρύσταλλοι πάγου και παιρνούν από τον ζεστό κινητήρα ενός τζετ, θα μετατραπούν σε ένα αέρια ,σαν  ατμός, και είναι ορατά ώς άσπρες φουσκωτές μακριές γραμμές  νεφών που ακολουθουν από πίσω το αεριωθούμενο . Συνήθως διαχέονται και εξαφανίζονται, όταν η υγρασία και πάλι επιστρέφει σε μετατρέπονται σε αόρατους κρυστάλλους πάγου.


Τα "Chemtrails" είναι κάτι διαφορετικό. Συχνά σχηματίζονται πίσω από αεριωθούμενα αεροσκάφη σε πολύ χαμηλότερο υψόμετρο και φαίνεται ότι παραμένουν στον ουρανό για αρκετή ώρα. Συχνά, έχουν διαφορετικό χρώμα από contrails και συχνά εμφανίζουν το φάσμα του ουράνιου τόξου, αν έχουν την σωστή θέση μπροστά από τον ήλιο.


Η σύγχυση μεταξύ αυτών των δύο ειδών φαινομένων ήταν αυτή που μας έκανε να διστάσουμε να γράψουμε  για αυτά στο ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΑ''.
 Υποθέσαμε ότι με την δραματική αύξηση των αερομεταφορών, φυσικό ήταν να υπήρχαν  πολλά περισσότερα contrails στον ουρανό και ότι η ανησυχία μας ήταν απλά μια άλλη μορφή  της σύγχρονης παράνοιας. Αλλά όπως  μαρτυρεί και το όνομα της σελίδας μας είχαμε καταλάβει ότι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα !
Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε ότι chemtrails είναι πραγματικά και περιέχουν σωματίδια αργιλίου και αλουμινίου της βαθμίδας 'Ο (ΟΞΕΙΔΙΑ) . Έχουν ψεκαστεί στην ατμόσφαιρα, σε μια προσπάθεια να προστατέψουν τα μικρο-κυκλώματα και ημιαγωγούς - κατά κύριο λόγο των ηλεκτρονικών συστημάτων - από την ατμοσφαιρική και την ηλιακή ακτινοβολία που τα οδηγεί σε αχρηστία (χαλάνε).
Μια δορυφορική φωτογραφία που ελήφθη στις 29, Ιανουαρίου 2004, δείχνει ίχνη αεροσκαφών πάνω από Ν.Α Αμερική.



Στην ανωτέρω φωτογραφία , δεν είναι όλες οι λευκές γραμμές  «χημικές ουρές». Πιθανώς οι περισσότερες είναι τακτικά contrails από αεριωθούμενα εμπορικών πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών. Δείχνει ακριβώς τη σοβαρότητα του προβλήματος - ακόμη και χωρίς καμία θεωρία συνωμοσίας. Η θεωρία συνωμοσίας, όμως, προσθέτει μια άλλη βαθμίδα της  πολυπλοκότητας του προβλήματος. Ισχυρίζεται ότι ,ορισμένες εξατμίσεις των αεριωθουμένων δεν είναι ένα απλό υποπροϊόν της σύγχρονης αεροπορίας, αλλά μάλλον μια σκόπιμη προσπάθεια στο να δημιουργηθούν σύννεφα για να  περιορίσουν το φως του ήλιου  και αυτό πιθανόν να μας δηλητηρίαζει με χημικά. Εξ ου και ο όρος  ''χημικά μονοπάτια '' Chemtrails.

ΤΑ CHEMTRAILS  ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
Ο όρος "chemtrail" εισήχθη για πρώτη φορά από τον δημοσιογράφο, ο William Thomas, το 1997. Έγραψε για κάτι που πολλοί άνθρωποι είχαν δει στον ουρανό πάνω από τα σπίτια τους σε όλη την Αμερική. Δεν ήταν τόσο πολύ που οι άνθρωποι παρατήρησαν τα λευκά ίχνη από τα αεριωθούμενα αεροπλάνα, ούτε το ότι φαινόταν να υπάρχουν πάρα πολλά από αυτά στον ουρανό ,πολλά περισσότερα από αυτά που θυμώντουσαν στο παρελθόν, αυτό που απόρησαν οι άνθρωποι ήταν το ότι τα αεροσκάφη που πραγματοποιούσαν αυτές τις άσπρες γραμμές πετούσαν με  ασυνήθιστους τρόπους - συχνά σε ζιγκ- ζαγκ μοτίβα ή πραγματοποιούσαν πολλαπλές παράλληλες γραμμές της λευκών  μονοπατιών που έτειναν να επεκτείνουν και τελικά να καλύπτουν τον ουρανό με την σκιά των νεφών τους.



Αρχικά, οι άνθρωποι άρχισαν να αναρωτιούνται για την κυβέρνηση, νομίζοντας ότι ήταν κάποιο είδος προγράμματος ελέγχου του καιρού, αλλά η NASA και η NOAA, ακόμα και ο στρατός αρνήθηκε οποιαδήποτε γνώση ή συμμετοχή στο φαινόμενο. Ανεξάρτητοι ερευνητές, είχαν την πεποίθηση ότι κάτι συμβαίνει, δημιούργησαν  θεωρίες που είχαν και έχουν κερδίσει την αποδοχή του κοινού εξάιτίας της αδιαφορίας  της κυβέρνησης να ομολογήσει τελικά τι συμβαίνει.
Η ανάλυση αυτών των χημικών ''μονοπατιών'' είναι δύσκολη, τουλάχιστον από το έδαφος. Όμως,  κατά καιρούς αυτά τα ''μονοπάτια'' έχουν παρασυρθεί  σε πολύ χαμηλότερα ύψη και τα συμπυκνωμένα κατάλοιπα τους έχουν συλλεχθεί από τις στέγες ,δέντρα και λίμνες.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ CHEMTRAILS ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ !
Το 2008, τα δείγματα γύρω από τη λίμνη της Καλιφόρνιας Shasta και τον  παραπόταμο PIT αναλύθηκαν σε πιστοποιημένο κυβερνητικό  εργαστήριο από το κράτος των Η.Π.Α . Τα αποτελέσματα των δειγμάτων νερού έδειξαν 4.610.000 μέρη ανά εκατομμύριο από αλουμίνιο - 4.610 φορές το μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα προσμείξεων!
Σε μια άλλη λίμνη, γεμάτη με φιλτραρισμένο νερό, επιβεβαίωσε ότι περιέχει "0" αλουμινίο (οξείδιο αλουμινίου), η ανάλυση  αποκάλυψε 375.000 μέρη ανά εκατομμύριο σε αλουμινίο (375 φορές το μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα προσμείξεων) μετά από μόλις 18 μήνες έκθεση τον αεροψεκασμό.
Η  παρθένα περιοχή χιονιού  Ski Bowl του βουνού Shasta έδειξε 61.000 μέρη ανά εκατομμύριο από αλουμίνιο! ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ;  ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ......
Από την αρχή η ύπαρξη μικροσωματιδίων αλουμινίου στην ατμόσφαιρα φαίνεται εντελώς παράξενη. Όμως, μια μικρή έρευνα αποκαλύπτει ότι το σχέδιο αυτό κρίθηκε αναγκαίο πολλές δεκαετίες πριν. Στην πραγματικότητα, η ιδέα του ψεκασμού οξειδίου του αλουμινίου από αεροσκάφη κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Hughes Aircraft το 1990 (βλέπε www.uspto.gov, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας # 5003186). Το σχέδιο που προτάθηκε ήταν ότι με την σπορά  τα μεταλλικά σωματίδια να προστίθενται στα μικροσκοπικά σωματίδια των καύσιμων των επιβατηγών αεροσκαφών τζετ, έτσι ώστε τα σωματίδια θα εκπέμπονται από τον κινητήρα τζετ εξάτμισης, ενώ το αεροσκάφος βρίσκεται στο ύψος πλεύσης του."
ΠΕΡΙΛΗΨΗ της ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας # 5003186
Η μέθοδος αυτή αποκαλύπτει  τη μείωση από την υπερθέρμανση της ατμόσφαιρας, λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου. Η μέθοδος περιλαμβάνει  την σπορά στη ατμόσφαιρα μιας ποσότητας από μικροσκοπικά σωματίδια, το υλικό αυτό  χαρακτηρίζεται από  υψηλή εκπομπή αντανακλαστικότητας  στο ορατό  υπέρυθρο μήκος κύματος περιοχές  και χαμηλής εκπομπής στο εγγύς υπέρυθρο μήκος κύματος περιοχές. Τέτοια υλικά μπορεί να περιλαμβάνουν την κατηγορία των υλικών που είναι γνωστά ως Welsbach υλικά. Τα οξείδια των μετάλλων, π.χ., οξείδιο του αλουμινίου, είναι επίσης κατάλληλο για το σκοπό αυτό. Το στρώμα των αερίων θερμοκηπίου που εκτείνεται συνήθως μεταξύ περίπου επτά και δεκατριών χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της γης. Η σπορά της στρατόσφαιρας πραγματοποιείται σε αυτό το στρώμα. Τα σωματίδια που αιωρούνται στη στρατόσφαιρα, έχουν ως αποτέλεσμα της σποράς να παράγουν έναν μηχανισμό για τη μετατροπή της ακτινοβολίας μέλανος σώματος που εκπέμπεται από τη γη σε μία περιοχή κοντά στα υπέρυθρα μήκη κύματος ακτινοβολίας στο ορατό και στο υπέρυθρο μήκος κύματος πολύ ώστε αυτή η θερμική ενέργεια που μπορεί να επανακτινοβολείται στο διάστημα, με αποτέλεσμα  τη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου. "
ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.
Θα νόμιζε κανείς ότι η κυβέρνηση θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είχαν ένα σχέδιο για να βοηθήσει στη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Εάν ο ψεκασμός σε σκόνη οξειδίου του αλουμινίου από ιδιωτικά αεροσκάφη θα αποτρέψει την ολέθριες προβλέψεις των βίαιων καταιγίδων, λιώσιμο των πάγων και την ταχεία άνοδο των ωκεανών, οι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν πιθανώς να χειροκροτούν τις προσπάθειες τους. Δεν θα υπήρχε  υπάρχει ανάγκη για μυστικότητα ούτε θα  αρνούνταν αυτό που οι άνθρωποι έχουν δει στον ουρανό πάνω από τις κοινότητές τους.
ΈΤΣΙ , ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ CHEMTRAILS ;
ΦYΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ !
 Ήταν ο Edward Teller, μέλος του Σχεδίου Μανχάτταν και ο πατέρας της βόμβας του υδρογόνου , συνιδρυτής και διευθυντής του Εθνικού Εργαστηρίου Lawrence Livermore, ο οποίος πρότεινε αυτή την τεχνική γεωμηχανικής μαζί με τον Roderick Hyde και Lowell Wood και ο οποίος σχεδίασε μια ποικιλία μειγμάτων σύμφωνα με τα συγκεκριμένα καθήκοντα που έχουν να επιτελέσουν, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και η ανάπτυξη των «ηλεκτρικά αγώγιμων φύλλων" ή "μεταλλικών" διχτύων " στη στρατόσφαιρα. Αλλά η ανησυχία τους δεν ήταν η υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά η αυξανόμενη εξάρτηση από τους ηλεκτρονικούς ημιαγωγούς, και την προστασία τους από την ευπάθεια.
Σε ένα έγγραφο που υποβλήθηκε για την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ με τίτλο "ηλεκτρομαγνητικές παλμικές  Απειλές κατά το 2010", ο  αξιωματικός Colin R. Miller περιγράφει τους κινδύνους από την ατμοσφαιρική και ηλιακή ακτινοβολία, που μπορούν να σταματήσουν  τα πάντα στην Αμερική - φέρνοντας μας πίσω στη λίθινη εποχή. Η αχρηστία  των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και ημιαγωγών της σημερινής κοινωνίας μας θα μπορούσε να προκαλέσει μέγα Μπλακ Αουτ ! - από τις βασικές λειτουργίες  όπως παροχή νερού, τις  υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όλες οι επικοινωνίες, οι μεταφορές και η εθνική μας ασφάλεια. Αυτό περιγράφει την  ζωτική σημασία της θωράκισης από αυτά τα κυκλώματα, τόσο μεμονωμένα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. 

 Σε μια συνέντευξη του το 2009 του Ludwig Glinz για τις  Σφαιρικές συχνότητες, την Τεχνολογία ηλεκτρονικών κυκλωμάτων  και την αποτελεσματική τους συντήρηση και προστασία, ο Uwe Behnken, ο ιδρυτής της LiveNet Concept , για  μεγάλο χρονικό διάστημα ακτιβίστρια κατά των Chemtrail ψεκασμών, δείχνει ότι η μαζική ένεση τοξικών ουσιών στη στρατόσφαιρα  έχει άμεση σχέση με την προστασία των ιδιαίτερα ευαίσθητων τεχνολογιών όπως τα ηλεκτρονικά κυκλώματα και ημιαγωγωγοί. "Οι  φυσικοί ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί είναι γνωστοί σε όλους από την ταινία
''Η Επόμενη Μέρα'' όπου μάθαμε τι θα συμβεί αν  δημιουργηθούν με τεχνητά μέσα όπως  την έκρηξη της ατομικής βόμβας. Οταν ένα ατομικό όπλο εκρήγνυται, ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός προκαλεί βλάβη στην τεχνολογία ημιαγωγών και ηλεκτρονικών κυκλωμάτων με αποτέλεσμα να  σταματήσει η λειτουργία τους. Το ίδιοσυμβαίνει και με την αυξημένη δραστηριότητα από τον  ήλιο, και αυτό είναι ένας ακόμη λόγος για να αναληφθούν πρωτοβουλίες και να  αποκρουσθούν αυτές  οι Σφαιρικές  συχνότητες με τη βοήθεια των τοξικών ουσιών , όπως οξείδια αλουμινίου και βαρίου-χλωριούχες ενώσεις, έτσι ώστε να προστατεύσουν τις τεχνολογίες ημιαγωγών και ηλεκτρονικών κυκλωμάτων!!!!

Η ΕΥΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.
Από το 1950, όταν τα τραντζίστορ από  πυρίτιο και  γερμάνιο  ''ανακαλύφθηκαν'' ξαφνικά από την  Bell Laboratories, τα ηλεκτρονικά κυκλώματα εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από αυτούς τους ηλεκτρονικούς ημιαγωγούς.
 Κέντρα ελέγχου που περιείχαν λυχνίες, αντικαταστάθηκαν από κυκλώματα τρανζίστορ και ακριβούς υπολογιστές σε μέγεθος ενός δωματίου, η οποία χρησιμοποιούσαν μαγνητικά ρελαί , αμέσως μετά το μέγεθος μίκρυνε και  γρήγορα περιορίσθηκε στις desktop "συσκευές" που βρίσκονται τώρα μέσα στα  περισσότερα  σπίτια. Βρίσκόμαστε στην πρώτη δεκαετίας του 21ου αιώνα, και τα μικροκυκλώματα είναι σε κινητά τηλέφωνα, σε δορυφόρους ,  αυτοκίνητα και σχεδόν όλων των συσκευών επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται από τους οικονομικούς, επιχειρηματικούς και στρατιωτικούς θεσμούς. Σε μόλις 50 χρόνια από την εισαγωγή τους, οι ηλεκτρονικοί ημιαγωγοί έχουν καταστεί το πιο ζωτικό κομμάτι της ζωής μας και μια αναγκαιότητα για την επιβίωσή μας.
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ.
Επειδή τα κυκλώματα είναι τόσο απίστευτα μικρά , η λειτουργία αυτών των εξαιρετικά χαμηλών τάσεων  είναι ιδιαίτερα ευάλωτη σε εξωτερικές ακτινοβολίες. Ακτίνες από τον Ήλιο μας, την ατμόσφαιρα, ακόμη και κοσμικές ακτίνες, μπορεί και να προκαλέσουν σφάλματα σε αυτά τα κυκλώματα που μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη ζωή και την ασφάλεια όλων των ανθρώπων.

ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ.
Ένα από τα προβλήματα που σχετίζονται με την τεχνολογία των ημιαγωγών και όπως απορρέουν από κάποια από τα ειδικά χαρακτηριστικά του είναι, ότι η έκθεση τους σε διάφορα είδη σωματιδίων της ατμοσφαιρικής ακτινοβολίας - πχ σωματίδια άλφα, τα διάφορα ιόντα, τα πρωτόνια και νετρόνια τα οποία μπορούν να «χτυπήσουν» τη συσκευή - - μπορεί και να αλλάξουν την κατάσταση της  ή να τροποποιήσουν την παραγωγή της, που οδηγεί σε ένα σφάλμα. Αυτό το φαινόμενο είναι ευρέως γνωστό από τους κατασκευαστές και έχει την ονομασία «Ενιαία Επίδραση εκδηλώσεων» (SEE), η οποία, με τη σειρά της, κατατάσσεται σε τρεις βασικές κατηγορίες: «ενιαίας αναστατωμένης εκδήλωσης« Μια απλή  βλάβη ή (SEU), μια εύκοληβ ή δύσκολη βλάβη ή «μεμονωμένο γεγονός  (SEL) και μια βαρέα δύσκολη  βλάβη  ή « ενιαία συμβάντα »(SEB).

Όλα τα προβλήματα που αναφέρονται συμβαίνουν σε κυκλώματα ημιαγωγών, όταν εκτίθενται σε ακτινοβολία. Οι κατασκευαστές των εμπορικών ημιαγωγών δεν σχεδιαζουν καμία προστασία ενάντια σε αυτό και έτσι η κοινωνία μας, - του τρόπου ζωής μας - είναι εξαιρετικά ευάλωτη. Η προστασία από τέτοια πράγματα όπως ηλιακή ακτινοβολία και τις κοσμικές ακτίνες  έχει θεσπιστεί με  ένα αγώγιμο στρώμα από μεταλλικά σωματίδια τα οποία μας καλύπτουν για να διαλύσουν αυτή την ακτινοβολία.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πολίτες θα αισθάνονται δυσαρεστημένοι  όταν μαθαίνουν ότι το γεγονός αυτό έχει αποκρυφτεί. Αλλά ίσως να λάβουν επίσης υπόψη τους τις πολλές ασυνήθιστες τραγωδίες αεροπορικές  που φαίνεται να είναι το αποτέλεσμα κάποιας αιφνίδιας αποτυχίας των ηλεκτρονικών. Με την ηλιακή μέγιστη ακτινοβολία να πλησιάζει μπορούμε να αναμένουμε όλο και περισσότερες αποτυχίες των ημιαγωγών, με αποτέλεσμα  όλα τα είδη αυτών  να δυσλειτουργούν και να καίγονται.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΨΕΜΑΤΑ .....
Πίσω στο 2001, οργισμένοι πολίτες είχε συγκεντρώσει αρκετές φυσικές αποδείξεις και χιλιάδες φωτογραφίες και ταινίες βίντεο για να κάνουν τουλάχιστον ένα μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου, ο κ. Dennis Kucinich, να περιλάβουν το φαινόμενο σε ένα νομοσχέδιο, (HR 2977) "Η Διαστημική Πρακτική Διατήρηση του 2001", όπου chemtrails έπρεπε να απαγορευτούν ως "Ανορθόδοξο σύστημα όπλων». Μετά από μερικές κλειστές συζητήσεις , το νομοσχέδιο είχε εισαχθεί εκ νέου (HR 3615), με το τμήμα ''όπλο''να  παραλείπεται και να απορίπτεται η απαγόρευση του. Μια ανασκόπηση των μέσων θερμοκρασιών επιφανείας του πλανήτη κατά την τελευταία δεκαετία παρατηρείται πτώση της 0.5C, ενώ οι ατμοσφαιρικές θερμοκρασίες έχουν αναμφίβολα ανοδική τάση. Οι επιστήμονες αποδίδουν το γεγονός αυτό στα chemtrails. Οι μή επιστήμονες έχουν παρατηρήσει ότι όμορφες ηλιόλουστες ημέρες  συχνά μετατρέπονται σε συννεφιά από το τρελό ζιγκ-ζαγκ πτήσεων των αεριωθούμενων και αναρωτιέμαι αν αυτό θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει ξηρασίες ή ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Είναι τρελό, και κανείς στην κυβέρνηση δεν φαίνεται να θέλει να αντιμετωπίσει αυτό.


Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο: γιατί δεν θέλουν να ομολογήσουν από την κυβέρνηση  τις χημικές ουρές; Μήπως επειδή το αλουμίνιο και άλλα μεταλλικά στοιχεία είναι υπεύθυνα για τη δηλητηρίαση του νερού και του αέρα μας και του οργανισμού μας ; Μήπως επειδή η ανάγκη να προστατεύσουν στρατιωτικές, εταιρικές και επιχειρηματικές επικοινωνίες ήταν υψηλότερη προτεραιότητα, από την υγεία και ευημερία  του μέσου όρου των ανθρώπων;
Χρειαζόμαστε απαντήσεις και τις χρειαζόμαστε τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters