Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΤΖΕΦΡΕΫ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2009 !!!!



Ακόμη ένα χτύπημα δέχτηκε η Κυβέρνηση Παπανδρέου και ο ίδιος ο Τζέφρεϋ από τη Μινεσσότα,προσωπικά, μετά τη σημερινή αποκάλυψη από την «Καθημερινή της Κυριακής» της εξομολόγησης του Ντομινίκ Στρος-Καν ότι ο Πρωθυπουργός είχε ζητήσει από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να παρέμβει στην ελληνική οικονομία, δυο μόλις μήνες μετά την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, τον Οκτώβριο του 2009.

Το πόσο ξετσίπωτο είναι το θλιβερο ανδρείκελο που παριστάνει τον "Πρωθυπουργό" της "Ελλάδας" το ξέρουμε όλοι -ακόμα και οι σφουγγοκωλάριοι της μαμάς του!
Το ύπουλο παιχνίδι του είχε καταγγελθεί από πολλούς αναλυτές και οικονομολόγους (Βλ.Βαρουφάκης στο Mega Δεκ.2009) οι οποίοι χλευάστηκαν και "αποκλείστηκαν" μέχρι να πέσουν οι υπογραφές με τους κατακτητές μας.
Το ότι ο Αγαπημένος μας Ηγέτης Στρος Καν τα έχει πει κι άλλες φορές , το ξέρουμε καλά όσοι από την αγάπη μας γι αυτόν και τη συμμορία του παρακολουθούμε σαν πιστοί fans δηλώσεις και συνεντεύξεις του! (βλ. Economist Jul.2010) .... αφού τα ελληνικά μέσα "εξημέρωσης" θάβουν συστηματικά ό,τι αυτά νομίζουν πως πρέπει να θαφτεί !

........ και ξαφνικά τώρα ...... ιδού η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!!!

Και μάλιστα από πού ; 
Από το ΔΥΣΟΣΜΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ των  Μ.Δ.Α (Μεγάλων Δημοσιογραφικών Αλητειών)!
Από αυτούς τους ιδίους ΣΚΑΪΤΕΣ που πέρυσι τέτοιο καιρό ξιφουλκούσαν υπέρ Τζέφρεϋ και "σωτηρίων λύσεων".
Το "συγκρότημα" ανοίγει τον ουσιαστικό χορό στον οποίο σιγά σιγά μπαίνουν ΟΛΑ τα ΜΜΕ που μέχρι χτες προπαγάνδιζαν το μονόδρομο της οικονομικής σκλαβιάς των Ελλήνων!
(δείτε και σχετική ανάρτησή μας)

Η σχετική αποκάλυψη του DSK (Ντομινίκ Στρος Καν) γίνεται σε ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβάλλει τον Μάρτιο το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι «Canal +», και σύμφωνα με τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο Γιώργος Παπανδρέου του είχε εκθέσει την ιδέα εμπλοκής του Ταμείου στη δημοσιονομική στήριξη της Ελλάδας, από τον Δεκέμβριο του 2009.

Ο ίδιος ο Ντομινίκ Στρος-Καν φέρεται να έχει προσεγγίσει με επιφύλαξη την πρόταση του Πρωθυπουργού, διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι οι χώρες της ευρωζώνης δεν θα δέχονταν ποτέ μια τέτοια μονομερή παρέμβαση του ΔΝΤ.
Ο Ξεφτιλο-Τζέφρεϋ επεσήμανε ότι θα χρειαζόταν "να εξασφαλίσει πρώτα η Ελλάδα τη συναίνεση των κοινοτικών εταίρων της και στη συνέχεια  θα βρισκόταν και η φόρμουλα για την εμπλοκή του Ταμείου" . Δεσμεύτηκε , δε πως θα αναλάμβανε προσωπικά τη δημιουργία προϋποθέσεων για την ενεργή παρουσία του Ταμείου στο χώρο της ΕΕ και τη χρήση της τεχνογνωσίας του !!!!!!!
Προς επίρρωση των εκτιμήσεων του Ντομινίκ Στρος-Καν, η Σύνοδος Κορυφής της 11ης Δεκεμβρίου, στην οποία ο Γιώργος Παπανδρέου λέγεται ότι έθεσε επί τάπητος το ζήτημα, ήταν απόλυτα αρνητική.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ξεφτιλισμένος Τζέφρεϋ ως "Πρωθυπουργός" είχε διαψεύσει με δηλώσεις του ένα τέτοιο ενδεχόμενο προσφυγής στο ΔΝΤ.


Μετά τις αποκαλύψεις του Ντομινίκ Στρος-Καν όμως, είναι προφανές ότι οι παρασκηνιακές ζυμώσεις και συζητήσεις βρίσκονταν από τότε σε εξέλιξη.

Τον Μάρτιο του 2010, στην τότε Σύνοδο Κορυφής, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε χρησιμοποιήσει το ενδεχόμενο μονομερούς προσφυγής της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως «πολιτική απειλή», και μέσο άσκησης πίεσης στους υπόλοιπους ηγέτες της Ένωσης, για να επιτευχθεί μια συμφωνία που θα στήριζε την ελληνική οικονομία, σε μια περίοδο κατά την οποία τα spreads… χόρευαν, και οι αγορές κερδοσκοπούσαν σε βάρος της ελληνικής οικονομίας.

Για να φτάσουμε στα τέλη της άνοιξης, και το "δραματικό" διάγγελμα του Τζέφρεϋ από το τότε ακριτικό και τώρα αμφισβητούμενο Καστελόριζο, περί της ένταξης της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης, που θα περιελάμβανε όχι μονάχα το ΔΝΤ, αλλά ακόμη την Ευρωπαϊκή Ένωση, και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΠΑΝΤΩΣ , ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!

Πώς δηλαδή από εκεί που η ΕΕ την 11η Δεκεμβρίου 2009 ήταν κάθετα αντίθετη στην εμπλοκή του ΔΝΤ και Ω!!!!! του θαύματος τον Μάρτιο του 2010, στην τότε Σύνοδο Κορυφής μόλις ο Τζέφρεϋ "απείλησε" , να'σου ΟΛΟΙ οι Εταίροι (σαν έτοιμοι από καιρό) ανοίξαν πόρτες και κερκόπορτες στον μελλοντικό Σοσιαληστή Πρόεδρο της Γαλλικής "Δημοκρατίας" ;
  • Μήπως όλα ήταν ενταγμένα σε γενικότερο σχέδιο ΕΕ & ΔΝΤ εν αγνοία των Ελλήνων ; (...όχι του υπαλληλάκου Τζέφρεϋ)
  • Ήξερε ο Τζέφρεϋ ; ή νόμιζε ότι ξέρει ;
  • Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ένας ξενόδουλος - ξενοσπουδαγμένος και ξενο-τρόφιμος πολιτικός μιας μπανανίας (από γεννέσεως) , από τη στιγμή που επικαλείται ως σημάδι αξιωσύνης του το ότι απειλεί τον διεθνή παράγοντα με "πιστόλι στο τραπέζι" , με "γεμάτο πιστόλι στο τραπέζι" για να καταλήξει με την κάνη του Desert Eagle στον κώλο!
  • Πόσο μαλάκας και διαβρωμένος μπορεί να είναι ένας λαός στον οποίο απευθύνονται αυτού του είδους οι μπαρούφες;
  • ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ;;;;;

Το επόμενο διάστημα πάντως να περιμένετε κι άλλες αποκαλύψεις (ήδη διαρρέονται από "έγκριτα" μέσα ....γιατί άραγε ;)  για τα παρασκήνια από τον Μάϊο του 2009 !!!!!! (πριν καν γίνουν οι εκλογές) ως σήμερα που ....ξεπουλάμε!

ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ "ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ" ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΟΚΩΣΤΑΙΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΝΑ ΕΠΕΛΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/02/blog-post_2010.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters