Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Με την ουρά στα σκέλια ο Γιώργος... Δημόσια συγνώμη του Ντόλιου


  • Συνεπείς στην ασυνέπεια οι κυβερνώντες
Προσωπική εντολή απόσυρσης της εγκυκλίου που αφορά τους ημιυπαίθριους χώρους, έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, αντικρύζοντας το μέγεθος της κατακραυγής, αλλά και έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του τις... εκλογές.
Μάλιστα, ήδη κυκλοφορούν φήμες πως ο κύριος Ντόλιος θα αρνιόταν να ζητήσει συγνώμη, όπως του ζητήθηκε. Τελικά, ο υφυπουργός κατέθεσε την συγνώμη του (μπροστά στην καρέκλα τύφλα να έχει η ξεφτίλα...), ζητώντας από τους πολίτες συγνώμη για την αναστάτωση που τους προκάλεσε, επιβεβαιώνοντας δύο πράγματα:
  1. στην κυβέρνηση Παπανδρέου, ο Γιώργος ποτέ δεν φταίει σε τίποτε και όλα γίνονται εν αγνοία του
  2. στην κυβέρνηση Παπανδρέου, το σαμάρι είναι ο μόνιμος ένοχος και ποτέ το... γαϊδούρι
Ο κ. Ντόλιος είπε ότι θα φέρει νομοθετική ρύθμιση που θα απαγορεύει την αναδρομικότητα στην επιβολή τελών και προστίμων.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση όταν ο νόμος του υπουργείου Περιβάλλοντος ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει θέμα αναδρομικότητας στον υπολογισμό των τελών και των προστίμων.
Εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών που είδε χθες το φως της δημοσιότητας υποχρέωνε χιλιάδες ιδιοκτήτες «τακτοποιημένων» ημιυπαίθριων να βάλουν ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς καλούνταν να καταβάλλουν τέλος καθαριότητας και φωτισμού και το τέλος ακίνητης περιουσίας που συμπεριλαμβανονται στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
Στην εκγύκλιο αναφερόταν ότι «Επιβολή τέλους καθαριότητας και φωτισμού, φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων και Τ.Α.Π ενόψει των διατάξεων περί διατήρησης ημιυπαίθριων χώρων και χώρων με αλλαγή χρήσης» οι τακτοποιημένοι ημιυπαίθριοι που μετατράπηκαν σε χώρους κύριας χρήσης προσμετρώνται στην κύρια κατοικία, η οποία υπόκειται στην επιβολή των παραπάνω τελών.
Έτσι, είτε είναι προεκλογικό τέχνασμα, είτε είναι άτακτη κυβερνητική οπισθοχώρηση, οι ημιυπαίθριοι χώροι φαίνεται να ξεμπροστιάζουν την κυβέρνηση Παπανδρέου, που αποπειράθηκε να προσθέσει την επιβολή αναδρομικού φόρου στο σχετικό νομοσχέδιο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, κύριος Ροντούλης, σε ομιλία του μέσα στο Κοινοβούλιο χαρακτήρισε τον υπουργό κύριο Ραγκούση και την κυβέρνηση Παπανδρέου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είστε ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες"...

Λέτε να είναι; Αν μάθω κάτι τέτοιο, βλέπω τον Γιώργο να... πηδιέται από το παράθυρο!

http://kostasxan.blogspot.com/2011/02/blog-post_320.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters