Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ..

Χωρίς τους Βρετανούς, Γερμανούς και κάθε άλλο λαό της Ευρώπης και ολόκληρου του κόσμου, η ανθρωπότητα μπορεί και να ήταν καλύτερη σήμερα. Χωρίς όμως τους Έλληνες που δίδαξαν όλες τις επιστήμες, τις τέχνες, το θέατρο, τη φιλοσοφία, την ποίηση, την Δημοκρατία και δώρισαν τον σύγχρονο πολιτισμό στην ανθρωπότητα, ο πλανήτης θα βρισκόταν ακόμα στην παλαιολιθική εποχή και ιδού η απόδειξη..

Δεν το λένε οι "Ελληναράδες" εθνικιστές ακροδεξιοί αλλά τα ιστορικά στοιχεία και αποδείξεις και μόνο:
Οι αρχαίοι Βρετανοί έτρωγαν τους νεκρούς τους και έφτιαχναν κύπελλα από τα κρανία τους, σύμφωνα με νέα έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας χθες.

Οι ερευνητές του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου ανακάλυψαν στη Νότια Αγγλία ανθρώπινα οστά ηλικίας 15.000 ετών, τα οποία έφεραν σημάδια κανιβαλισμού, καθώς και κρανία που είχαν μετατραπεί σε κύπελλα.

Ο μαλακός ιστός των κρανίων - που βρέθηκαν στη σπηλιά Γκόουφ στο Τσένταρ Γκορτζ της νοτιοδυτικής επαρχίας Σόμερσετ - είχε καθαριστεί προσεκτικά, είχε κοπεί για να απομακρυνθεί η βάση και τα κόκαλα του προσώπου, ενώ είχαν λειανθεί και οι γωνίες, ώστε να δημιουργηθούν κύπελλα ή γαβάθες, όπως αναφέρει η παλαιοντολόγος Σίλβια Μπέλο, στην έκθεσή της που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Public Library of Science journal PLoS ONE». Όλα έμοιαζαν, λοιπόν, προμελετημένα...

«Επρόκειτο γενικά για μία δύσκολη διαδικασία με δεδομένα τα εργαλεία που είχαν στη διάθεσή τους» ανέφερε η Μπέλο σε ανακοίνωσή της. Οι ερευνητές δήλωσαν ότι τα κύπελλα μπορεί να χρησιμοποιούνταν απλώς ως δοχεία ή ακόμη και σε τελετές.

«Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε αν τα κύπελλα χρησιμοποιούνταν τότε, όμως πρόσφατα παραδείγματα μας δείχνουν ότι μπορεί να έβαζαν σε αυτά αίμα, κρασί ή τρόφιμα για τελετές», δήλωσε ο Κρις Στρίνγκερ, που το 1987 βρήκε ένα κρανίο-κύπελλο.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ακριβές εκμαγείο του κρανίου-κυπέλλου θα εκτεθεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου από την 1η Μαρτίου και για τρεις μήνες.

Από τη Ζούγκλα.

-Τα Βρετανικά μουσεία και όχι μόνο, είναι γεμάτα από κλεμμένα εκθέματα και θησαυρούς της Ελλάδας, τώρα θα εκθέσουν και κρανία φιλοτεχνημένα από τους κανιβάλους προγόνους τους. Είναι και η μόνη ιστορική αναφορά μαζί με κάτι βράχια στο στόουνχετζ που μπορούν να μας υποδείξουν ως πολιτιστική τους κληρονομιά οι σπουδαίοι αυτοί λαοί της Ευρώπης που το παίζουν και καμπόσοι...

Όταν λέμε πως εμείς κτίζαμε Παρθενώνες ενώ αυτοί ήταν πάνω στα δέντρα και έτρωγαν βελανίδια, κάποιοι δυσανασχετούν και αντιλέγουν από καθαρή ζήλια και μίσος πως δεν έχουμε καμία σχέση σήμερα με τους ένδοξους προγόνους μας. Αυτό δεν έχει καμία σημασία γιατί η καταγωγή παίζει το σπουδαιότερο ρόλο. Άλλο να κατάγεσαι από κανίβαλους και άλλο από αυτούς που έφεραν στην ανθρωπότητα τον πολιτισμό. Ακόμα και αν δεν είμαστε καθαροί Έλληνες λόγω των αμέτρητων κατακτητών που πέρασαν από αυτή την χώρα, δεν έχει επίσης καμία σημασία γιατί αυτό δεν ήταν δική μας επιλογή ούτε θελήσαμε εμείς να μαγαρίσουμε το DNA μας με κανιβάλους βαρβάρους. Μας το επέβαλαν με τη βία.

Όσο όμως και να μαγαρίστηκε αυτό το Ελληνικό DNA στο πέρασμα των αιώνων, πάντα η σπίθα των προγόνων μας θα μένει άσβεστη μέσα μας. Δεν σβήνει τόσο εύκολα αυτή όσο νομίζουν και όσο προσπαθούν για κάτι τέτοιο κάποιοι. Θα επιβιώσουμε και θα τους τιμωρήσουμε όπως τους αξίζει όταν αυτή η σπίθα ανάψει τη φλόγα. Και θα την ανάψει όπως πάντοτε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε το Έθνος των Ελλήνων..
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/02/blog-post_6200.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters