Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Γιαούρτια και αυγά, πέταξαν και στον υφυπουργό Εργασίας...!

Η... "ΕΠΙΔΗΜΙΑ" ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ...
Τό ξέσπασμα τού κόσμου,-- πού παίρνει διαστάσεις επιδημίας-- γιά τα ψεύδη της Κυβέρνησης, τα αντλαικά μέτρα και τον εν γένει ρόλο της, πληρώνουν οι Υπουργοί της.
Αυτή τη φορά το επεισόδιο συνέβει στην Πάτρα.
Θύμα ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος επρόκειτο να μιλήσει.

Ωστόσο μια ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε στο σημείο όπου θα μιλούσε και άρχισαν ...
να πετούν προς το μέρος του γιαούρτια και αυγά.
Τελικά με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων απεμακρύνθησαν και κατάφερε ο Κεγκέρογλου, να πραγματοποιήσει την ομιλία του..
Να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος...

Και μια άλλη εκδοχή για το επεισόδιο
ΠΑΤΡΑ: Μετ' εμποδίων και με αποδοκιμασίες η ομιλία του Υφυπουργού Aπασχόλησης

Τον περίμεναν στην Αγορά Αργύρη φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της Κυβέρνησης
Κατάφερε να εισέλθει τελικά στην Αγορά Αργύρη της Πάτρας, όπου ξεκίνησε την προγραμματισμένη ομιλία του ο Υφυπουργός Απασχόλης Βασίλη Κεγκέρογλου. Τον υφυπουργό περίμενε ομάδα αντιεξουαστών φωνάζοντας συνθήματα έξω ακριβώς από το κτήριο.

Οι αντιεξουαστές είχαν συγκεντρωθεί στην Αγίου Ανδρέου και Ζαΐμη και περίμεναν τον κ. Κεγκέρογλου, αφινιδιάζοντας μικρή δύναμη της αστυνομίας που βρισκόταν στο σημείο.

Πριν την άφιξη του υφυπουργού οι συγκεντρωμένοι πετούσαν πέτρες και αυγά, ενώ η αστυνομία δεν αντέδρασε ούτε κατέφυγε στην ρίψη χημικών. Πάντως επικράτησε αναστάτωση και κομφούζιο στο σημείο.
Από thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters