Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

"Ο Ερντογάν δεν μπορούσε να ελέγξει τις παραβιάσεις"

Ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομολογούσε το 2004 ότι δεν είναι σε θέση να ελέγξει τις τουρκικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, σύμφωνα με διαβαθμισμένο έγγραφο της αμερικανικής πρεσβείας στην Ολλανδία που έδωσε στη δημοσιότητα το Wikileaks. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό που έρχεται τώρα στη δημοσιότητα, ο τότε υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας Μπέρναρντ Μποτ είχε "ενοχληθεί" από παραδοχή του Ερντογάν σε συνομιλία που είχαν, ότι "δεν μπορεί να ελέγξει τις παραβιάσεις γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τον στρατό".

Η αναφορά εστάλη από την αμερικανική πρεσβεία στην Ολλανδία στις 2 Δεκεμβρίου του 2004 μετά από μία συνάντηση που είχε ο πρέσβης με τον Μποτ λίγες ημέρες πριν από συνεδρίαση στην ΕΕ, επί τάπητος στην οποία αναμένετο να τεθεί το θέμα της έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας. Το έγγραφο αναφέρει ότι ο Μποτ είχε ζητήσει βοήθεια από τις ΗΠΑ για να πεισθεί η Τουρκία να σταματήσει τις διελεύσεις μαχητικών στον ελληνικό εναέριο χώρο "τουλάχιστον μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου", καθώς αυτό αποτελεί "κόκκινη γραμμή" για την ελληνική πλευρά ως προς την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ.

nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters