Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μνήμη Ιμίων 2011 - Νύχτα Ηρώων

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 7μμ, μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών της Φρουράς Αθηνών, εκεί όπου στέκει λησμονημένο το μνημείο των Ιμίων, χιλιάδες Έλληνες αδελφωμένοι θα υψώσουν φωνές στεντόρειες, που μαζί με τις φλόγες από χιλιάδες δάδες θα φτάσουν μέχρι τα ουράνια. Είναι χρέος όλων μας να βρεθούμε στο πλευρό τους. Να τιμήσουμε την ιερή μνήμη των Ηρώων. Να αντισταθούμε στην παρακμή και το....
ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Να πορευθούμε στους κεντρικούς δρόμους των Αθηνών στέλνοντας το μήνυμα της αντίστασης στους ξένους τοκογλύφους και στα εγχώρια όργανά τους.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 στις 7μμ

Μνημείο Ιμίων - Λεωφόρος Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης

Τελετή Μνήμης - Πορεία Αντίστασης

Να είμαστε όλοι εκεί!

Επιτροπή Εθνικής Μνήμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters