Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Θα ηθελα να αναφερθω στο μειζον και τρεχον θεμα σχετικα με τους "καταληψιες" της νομικης.Για να μη μπερδευομαστε προκειται για παρανομους μεταναστες κι οχι για λαθρομεταναστες.Η διαφορα ειναι η εξης σημαντικη.Εισηρθαν στη χωρα παρανομα κι εκαναν αιτηση για πολιτικο ασυλο(συνηθης μεθοδος για αυτους που δεν εχουν προσοντα για......
καρτα παραμονης στην αρχη).Εχει κριθει το αιτημα τους,μιας και οπως εχουν δηλωσει και οι ιδιοι ειναι πανω απο 4 χρονια στην Ελλαδα,κι εχει αποφασιστει πως ειναι ανυποστηρικτο μιας και δεν προερχονται απο χωρα οπου υπαρχει εμπολεμη κατασταση η ειναι αντικαθεστωτικοι ωστε να κινδυνευει η σωματικη τους ακεραιοτητα αν επιστεψουν.Επομενως υπαρχει βαση νομου ενας δρομος...να αποχωρησουν απο τη χωρα.Ειτε λοιπον αναμενουν στα κρατητηρια να αποχωρησουν ομαδικα (αυτο μπορει να παρει εως 8-9 μηνες) ειτε υπογραφουν ενα χαρτι πως θα αποχωρησουν μονοι τους(με δικα τους εξοδα δηλαδη) εχοντας περιθωριο 30 ημερων.Φυσικα οι περισσοτεροι επιλεγουν το δευτερο,μιας κι αυτο τους υποδεικνυουν οι δικηγοροι τους, κι οπως καταλαβαινετε και βλεπετε κανεις δεν φευγει.
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν τους συνελαβαν οταν εφτασαν στο λιμανι του Πειραια.Ειναι αδυνατον να μη ηξερε η Αστυνομια η το Λιμενικο.Θελω να πιστευω πως ολα γινονται για το ασυλο.Μονο που ηταν ακομψος ο τροπος ωστε να τεθει και να καταργηθει.Ασυλο σε μια Δημοκρατια δεν νοειται.Δεν μπορουν καποιοι να χρησιμοποιουν ενα ιδεωδες που χτιστηκε με αγωνες σε ενα απολυταρχικο καθεστως να χριζει προστασιας αλητων,κλεφτων,δολοφονων ακομα και παρανομων μεταναστων...το ξεφτιλιζουν!!!
Θα ηθελα επισης να γνωριζετε οτι ολοι αυτοι που βγαινουν στα καναλια και κοπτονται για τα δικαιωματα των παρανομων μεταναστων εκπροσωποι καποιων ΜΚΟ(μη κυβερνητικων οργανωσεων) απλως κανουν τη δουλεια τους.Ναι τη δουλεια τους!!!Εισπραττουν χρηματοδοτηση απο το κρατος καθως και κονδυλια απο την Ευρωπαικη Ενωση.Ας μη συζητησουμε για τις χορηγιες που κανενας δεν ξερει απο που προερχονται(ενω θα επρεπε).Ειναι υποχρεωτικο να υπαρχει ισολογισμος καθως και καταστατικο που αναγραφονται οι υπαλληλοι καθως και οι μισθοι τους...ναι οι μισθοι τους!!!
Κλεινονοντας θα ηθελα να αντιπροτεινω να βρεθει χωρος για στεγαση και σιτιση για ενα σωρο Ελληνες που ειναι αστεγοι λογω των συνθηκων και εδω που τα λεμε καποτε πληρωναν φορους και συμμετειχαν ενεργα στην οικονομια της χωρας........αλλα τι λεω τωρα εγω αφου δεν ειμαι Ελληνας κατα Αλαβανου ευαγγελιον...που οπως δηλωσε "δεν ειναι Ελληνας οποιος ζηταει την καταργηση του ασυλου"...

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_859.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters