Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Υεμένη: Διαδήλωση κατά της κυβέρνησης


Βράζει ο μουσουλμανικός κόσμος

Χιλιάδες βγήκαν την Πέμπτη στους δρόμους της Σαναά στην Υεμένη, για να ζητήσουν την αλλαγή της κυβέρνησης, εμπνεόμενοι από τις διαδηλώσεις που ανέτρεψαν τον πρόεδρο της Τυνησίας και επεκτάθηκαν αυτή την εβδομάδα στην Αίγυπτο.

Αυτόπτες μάρτυρες υπολογίζουν σε περίπου 16.000 τους Υεμενίτες που διαδήλωσαν σε τέσσερα σημεία της Σαναά, πραγματοποιώντας τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις μετά το κύμα των διαμαρτυριών που συγκλόνισαν την περασμένη εβδομάδα την Υεμένη. Διαδηλωτές δήλωσαν ότι θα κλιμακώσουν την αναταραχή αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

"Ο λαός θέλει να αλλάξει ο πρόεδρος", φώναζαν οι διαδηλωτές κρατώντας πανώ με αιτήματα για βελτίωση των συνθηκών ζωής στην Υεμένη, τη φτωχότερη χώρα του αραβικού κόσμου.

Ο πρόεδρος Άλι Αμπντάλα Σάλεχ, σημαντικός σύμμαχος των ΗΠΑ στον πόλεμο που διεξάγουν εναντίον μιας πτέρυγας της Αλ-Κάιντα που έχει τη βάση της στην Υεμένη, κυβερνά το κράτος αυτό της Αραβικής Χερσονήσου τα τελευταία 30 χρόνια.

"Αν το κυβερνών κόμμα δεν απαντήσει στα αιτήματά μας, θα το κλιμακώσουμε μέχρι να πέσει ο πρόεδρος, όπως ακριβώς συνέβη στην Τυνησία", δήλωσε ο διαδηλωτής Αγιούμπ Χάσαν.

Λίγες δεκάδες αστυνομικοί με γκλομπ παρακολουθούσαν σιωπηλά τις διαδηλώσεις, οι οποίες τελείωσαν ήρεμα, καθώς οι διαδηλωτές έφυγαν για να μασήσουν κατ, ένα ήπια τονωτικό φύλλο που καταναλώνεται ευρέως το απόγευμα στην Υεμένη.

Πηγή...http://www.capital.gr/News.asp?id=1124132

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters