Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΕΥΕ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ!

Ηλικιωμένη κάτοικος Νότιας Εύβοιας ανέβηκε στο όρος Όθρυς που βρίσκεται στην περιοχή της για να μαζέψει τσάι του βουνού που κατανάλωνε η ίδια με το σύζυγό της και έστελνε και στα παιδιά και εγγόνια της. Με κόπο έφθασε στο σημείο πού φύεται το τσάι και που είναι πάνω από τα σύννεφα στην κυριολεξία.

Αφού είχε μισογεμίσει το μικρό τσουβαλάκι που κουβαλούσε μαζί της είδε ξαφνικά μπροστά της να εμφανίζονται από το πουθενά τρεις Πακιστανοί  και με άγριο ύφος της είπαν να αφήσει τα κλωνάρια του τσαγιού που είχε....

μαζέψει και να φύγει. Η γυναίκα τρόμαξε αλλά βρήκε το θάρρος να ρωτήσει γιατί και της απάντησαν με αναίδεια ότι:
- Εμείς το μαζεύουμε και το πουλάμε.

Στη συνέχεια της το άρπαξαν από το χέρι και την κυνήγησαν. Η γυναίκα κατατρόμαξε και κατέβηκε με την ψυχή στο στόμα γιατί της πετούσαν και πέτρες για να την εκφοβίσουν να μην ξαναπάει εκεί!


Το τσάι του βουνού είναι αυτοφυές και αφθονεί σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας αλλά σε μεγάλο υψόμετρο. Είναι ευεργετικό για την υγεία και γι αυτό είναι περιζήτητο. Σαν αυτοφυές που είναι μπορεί να το μαζέψει ο καθένας. Ωστόσο οι Πακιστανοί ήρθαν από μια ξένη χώρα λαθραία και σκέφθηκαν να κάνουν «επιχείρηση» με το τσάι εκδιώκοντας με πέτρες μια ηλικιωμένη Ελληνίδα που έκανε αυτό το δρομολόγιο μια φορά το  χρόνο για να μαζέψει για όλη την οικογένεια.


Η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες όσο πάει και αγριεύει, όσο πάει και χειροτερεύει. Το μόνο που εισπράττουμε εμείς οι  Έλληνες είναι η αχαριστία  και η εγκληματικότητά τους. Πρέπει να αρχίσουν απελάσεις άμεσα γιατί όσο πληθαίνουν στο τέλος θα μας διώξουν όχι μόνο από τα σπίτια μας αλλά και από την ίδια μας τη χώρα.


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/01/blog-post_7850.html#ixzz1BzfWdSaU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters