Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΕΥΕ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ!

Ηλικιωμένη κάτοικος Νότιας Εύβοιας ανέβηκε στο όρος Όθρυς που βρίσκεται στην περιοχή της για να μαζέψει τσάι του βουνού που κατανάλωνε η ίδια με το σύζυγό της και έστελνε και στα παιδιά και εγγόνια της. Με κόπο έφθασε στο σημείο πού φύεται το τσάι και που είναι πάνω από τα σύννεφα στην κυριολεξία.

Αφού είχε μισογεμίσει το μικρό τσουβαλάκι που κουβαλούσε μαζί της είδε ξαφνικά μπροστά της να εμφανίζονται από το πουθενά τρεις Πακιστανοί  και με άγριο ύφος της είπαν να αφήσει τα κλωνάρια του τσαγιού που είχε....

μαζέψει και να φύγει. Η γυναίκα τρόμαξε αλλά βρήκε το θάρρος να ρωτήσει γιατί και της απάντησαν με αναίδεια ότι:
- Εμείς το μαζεύουμε και το πουλάμε.

Στη συνέχεια της το άρπαξαν από το χέρι και την κυνήγησαν. Η γυναίκα κατατρόμαξε και κατέβηκε με την ψυχή στο στόμα γιατί της πετούσαν και πέτρες για να την εκφοβίσουν να μην ξαναπάει εκεί!


Το τσάι του βουνού είναι αυτοφυές και αφθονεί σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας αλλά σε μεγάλο υψόμετρο. Είναι ευεργετικό για την υγεία και γι αυτό είναι περιζήτητο. Σαν αυτοφυές που είναι μπορεί να το μαζέψει ο καθένας. Ωστόσο οι Πακιστανοί ήρθαν από μια ξένη χώρα λαθραία και σκέφθηκαν να κάνουν «επιχείρηση» με το τσάι εκδιώκοντας με πέτρες μια ηλικιωμένη Ελληνίδα που έκανε αυτό το δρομολόγιο μια φορά το  χρόνο για να μαζέψει για όλη την οικογένεια.


Η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες όσο πάει και αγριεύει, όσο πάει και χειροτερεύει. Το μόνο που εισπράττουμε εμείς οι  Έλληνες είναι η αχαριστία  και η εγκληματικότητά τους. Πρέπει να αρχίσουν απελάσεις άμεσα γιατί όσο πληθαίνουν στο τέλος θα μας διώξουν όχι μόνο από τα σπίτια μας αλλά και από την ίδια μας τη χώρα.


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/01/blog-post_7850.html#ixzz1BzfWdSaU
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters