Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Φιλοσοφικό Τηλεγράφημα: Τα εμβόλια, ο αυτισμός και το χρήμα στην ιατρική...


Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται γύρω από την υπόθεση της εγκυρότητας ή μη μιας μελέτης που κατέγραψε σχέση των εμβολίων με την εμφάνιση αυτισμού σε παιδιά [1], [2]. Πολλοί κατηγορούν τον γιατρό που έκανε τη μελέτη για απάτη, ενώ οι υποστηρικτές του τελευταίου μιλούν για έναν έντιμο άνθρωπο τον οποίο θέλουν να καταστρέψουν οι φαρμακευτικές εταιρίες. Το ζήτημα των παρενεργειών των εμβολίων είναι μεγάλο και δύσκολο: δεν μπορεί κανείς εύκολα να πιστέψει πως όλα τα εμβόλια είναι άχρηστα και πως όλοι οι γιατροί που τα υποστηρίζουν δεν ξέρουν τι λένε, αλλά από την άλλη ούτε μπορεί κανείς εύκολα να δεχθεί πως ένα παιδί πρέπει να κάνει 36 εμβόλια μέχρι την ηλικία των 5 στις ΗΠΑ ή πως τα χιλιάδες εμβόλια που κυκλοφορούν δεν έχουν καμία σοβαρή παρενέργεια... Η αλήθεια συνήθως είναι στη μέση και είναι επιτέλους καιρός οι επιστήμονες να φανούν αντάξιοι της ευθύνης τους και να πάψουν να παίζουν με τις ζωές μας. Τα στοιχεία υπέρ και κατά της κάθε θέσης πρέπει να βγαίνουν στο φως με σωστό και κατανοητό για όλους τρόπο ούτως ώστε ο καθένας να μπορεί να αποφασίσει για τη ζωή του.  Η πληροφορία πολλές φορές μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κακό σκοπό και κανένας μας δεν έχει ξεχάσει πως χώρες ολόκληρες χρεώθηκαν με εκατομμύρια για να αγοράσουν εμβόλια εναντίον του ιού Η1Ν1, ενώ ελάχιστοι πολίτες τελικά (δικαίως όπως αποδείχθηκε) δεν εμβολιάστηκαν...

Φιλοσοφικό Τηλεγράφημα του Σπύρου Κάκου: Harmonia Philosophica.
 
http://www.ramnousia.com/2011/01/blog-post_8751.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters