Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ανθρωπότητα...Καιρός να σοβαρευτούμε.


Το είδατε το Video ; Το κατανοήσατε ; Έστω και λίγο μπορέσατε να το συλλάβετε ; Πάμε τώρα και σε ένα ταξίδι εντός του δικού μας μικροσκοπικού πλανήτη.

Ζούμε σε έναν πλανήτη αστείρευτης ομορφιάς . Σε έναν πλανήτη που πραγματικά μας παρέχει τα πάντα . Πως τον αντιμετωπίζουμε ; Με απόλυτο εγωισμό και απόλυτη αχαριστία ως προς αυτά που μας παρέχει.

Ζούμε σε έναν πλανήτη και τι έχουμε πετύχει ; Τίποτα. Απολύτως τίποτα. Η ανθρωπότητα εχει δημιουργήσει δεσμά στον ίδιο της τον εαυτό και ακόμα σέρνεται να βρεί την λύση . Την λύση σε τι ; Μα φυσικά στο να ελέγξει και να νικήσει το Ζώο εντός της. Τι ; Δεν είμαστε ζώα αλλά το ξεχωριστό πλάσμα του "Θεού" ; Καιρός να σοβαρευτούμε.


Έχουμε δημιουργήσει ένα κράμα απόλυτα ηλίθιων ιδεολογιών. Έχουμε κατορθώσει να ξεφτιλίσουμε την ίδια μας την ουσία και να παρατείνουμε την ασημαντότητα μας σε αφάνταστα μεγάλα μεγέθη. Όλοι κοιτάνε το μικρό τους δέντρο και αδυνατούν η μάλλον δεν θέλουν να δούνε το Δάσος. Ποιο είναι αυτό το δάσος ; Πως η ανθρωπότητα οφείλει να ξεπεράσει τα δεσμά της, να ελευθερωθεί από ηλίθιες αντιλήψεις και να κοιτάξει ψηλά . Γιατί να κοιτάξει ψηλά ; Γιατί αυτό την διαχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώα του πλανήτη. Το να μπορούν τα μάτια της να κοιτάζουν ψηλά . Αυτό εξάλλου σημαίνει και η λέξη άνθρωπος . Αυτό είμαστε. Ζώα που μπορούν να ατενίσουν το σύμπαν. Γιατί μπορούμε να ατενίσουμε το σύμπαν ; Μα φυσικά για να το μελετήσουμε, να το κατανοήσουμε, να διδαχθούμε από αυτό και στο τέλος να το εξερευνήσουμε. Σύμπαν...Το Τελευταίο Σύνορο... 

Αντί αυτής της φυσιολογικής ανοδικής πορείας όμως τι βλέπουμε ; Βλέπουμε Δόγματα και προκαταλήψεις. Βλέπουμε απόλυτη έλλειψη παιδείας και βαρβαρότητα. Βλέπουμε κτηνωδία εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει αγάπη και ευημερία. Βλέπουμε το τίποτα εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει το Παν. 

Βλέπουμε "Έθνη" να πολεμάνε μεταξύ τους. Φυλές να μισούνται. Θεοί να ωθούν ανθρώπους στο να αλληλοσκοτωθούν. Είναι αλήθεια αυτός κόσμος ενός ανώτερου είδους ; Είναι αλήθεια Λογικά ολα αυτά ; Πολλοί για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα παπαγαλίζουν τα λόγια του Ηρακλείτου " Πόλεμος Πατήρ Πάντων" δίχως να φαίνεται να μπορούν στο ελάχιστο να τα κατανοήσουν. Τι ήθελε να μας πει αλήθεια ο Μέγιστος των φιλοσόφων από τα βάθη των αιώνων ; Πως ο Πόλεμος είναι Πατέρας Όλων. Τι είναι ο Πόλεμος ; Ο Σύζυγος της Ειρήνης . Δίχως πόλεμο πως θα κατορθώσει κάποιος να νικήσει τα πάθη του, τα λάθη του , ότι αρνητικό υπάρχει στην ψυχή και στην σκέψη του και να απελευθερωθεί ; Δίχως πόλεμο πως ένας Γονιός θα κατορθώσει να μεγαλώσει το παιδί του ; Δίχως πόλεμο (Δηλαδή Δράση, Κίνηση, ΡΟΗ) πως θα πραγματωθεί το οτιδήποτε ; Δεν είπε ποτέ ο Ηράκλειτος πως πρέπει να πολεμάμε μεταξύ μας. Δεν είπε ποτέ κανείς μεγάλος στοχαστής πως οφείλουμε να σφάζουμε και να φιμώνουμε κάθετι διαφορετικό. Δεν λέει καμιά λογική πως πρέπει να κυριαρχούμαστε απο Δογματισμό και εντελώς ηλίθιους Νόμους και κανόνες .Πόλεμος Πατήρ Πάντων Ναι... Αλλά η βία μεταξύ των ανθρώπων οφείλει να σταματήσει.

Το σύμπαν το ίδιο μας λέει πως είναι αδύνατον ο Δημιουργός του (Αν υπάρχει κι αυτός) να μας ενέπνευσε για να μας πει να γράψουμε βιβλία στο όνομα του. Πόσο μάλλον να μας έδωσε και Ιερούς απαράβατους κανόνες. Κοιτάζοντας και "νιώθοντας" το σύμπαν και μόνο μπορούμε να απελέυθερωθούμε απο την διάχυτη βλακεία που ο άνθρωπος εχει χτίσει για τον εαυτό του . 

Φυσικά και δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Διαφέρουμε και ποιοτικά και ποσοτικά. Φυσικά και δεν έχουμε όλοι ίδια νοοτροπία. Διαφέρουμε και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την διαφορετικότητα μας γιατί αυτή μας δίνει αξία. Δεν θα πρέπει ποτέ να ισοπεδώσουμε την ύπαρξη μας. Επίσης θα πρέπει να γίνει κατανοητό όμως πως ΌΛΟΙ πρέπει να έχουμε ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Πως Όλοι θα πρέπει να εισέλθουμε σε μια Νέα Εποχή παιδείας και πανανθρώπινων ιδανικών. Άλλοι είναι καλύτεροι και άλλοι είναι χειρότεροι κι αυτό είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. Αλλά όλοι είμαστε άνθρωποι.  Το μόνο μας πρόβλημα είναι ο ατομικός και ο συλλογικός εγωισμός. Ο αιώνιος και διάχυτος κομπλεξισμός μας.

Για αυτόν και μόνο τον λόγο είμαι υπέρμαχος της Ε.Ε . Σίγουρα οχι με την μορφή που εχει σήμερα η με το να υπακούει τις Η.Π.Α και τα συμφέροντα πίσω απο αυτήν. Σίγουρα δεν μπορούμε να ατενίσουμε το σύμπαν όταν στον πλανήτη υπάρχουν ιδεολογίες όπως των Ταλιμπάν και των ακραίων Μουσουλμάνων. Σίγουρα δεν μπορούμε να ατενίσουμε ούτε καν τους ίδιους μας τους εαυτούς με Δόγματα και θρησκείες που δήθεν φέρουν την απόλυτη αλήθεια. 

Φτάνει πια... 

Η Παιδεία είναι το μόνο όπλο που θα μας οδηγήσει στην μόνη αληθινή Επανάσταση. Αυτή του Πνεύματος. Όσοι αδυνατούν να ακολουθήσουν, οφείλουν να μάθουν και να δέχονται τους "καλυτέρους" τους στο να τους οδηγούν.

Το Όραμα για έναν ενωμένο Πλανήτη πρέπει να γίνει. Όλες οι ιδεολογίες εξάλλου ποθούν την ένωση του Πλανήτη. Το ζήτημα είναι πάντοτε τι αρχές έχουν οι ιδεολογίες που το κυνηγάνε αυτό. 


Σε αυτό οφείλουμε να συμβουλευτούμε τον Μέγιστο των Ανθρώπων και να τον μιμηθούμε. 

Να είστε καλά

Θελημικός Ιεροφάντης  
http://meta-ta-fysika.blogspot.com/2011/01/blog-post_6035.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters