Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Εκλογές τον Απρίλιο προτείνουν στον Παπανδρέου


Συγκεκριμένο σενάριο διενέργειας πρόωρων εκλογών εισηγείται η ομάδα πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού της κυβέρνησης στον Γιώργο Παπανδρέου, εκτιμώντας ότι η φθορά του ΠΑΣΟΚ στο επόμενο διάστημα ενδέχεται να λάβει ξαφνικά ραγδαίους ρυθμούς, εξαιτίας της συσσωρευμένης πίεσης που δέχονται ευρύτερες κοινωνικές ομάδες από τους μισθωτούς και συνταξιούχους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, μέχρι τους επαγγελματίες και επιστήμονες που συγκροτούν τον κορμό της μεσαίας τάξης εξαιτίας της εφαρμογής των μέτρων του μνημονίου.
Οι εισηγητές των πρόωρων εκλογών αξιολογώντας τα δεδομένα των εσωτερικών μετρήσεων του Μαξίμου, εκτιμούν πως οι εκλογές είναι η μόνη πολιτική διέξοδος για την κυβέρνηση, καθώς σε λίγους μήνες ή και ακόμα νωρίτερα οι μετακινήσεις στο εκλογικό σώμα και ειδικότερα η αποσυσπείρωση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ θα λάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, πιθανά μη αναστρέψιμες.
Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του, μελετά το σκεπτικό και τις επιμέρους πτυχές του σχεδίου, δεν έχει ακόμη πει το οριστικό «ναι», η αλήθεια όμως είναι ότι ανεξάρτητα από τα αν αυτό ευοδωθεί ή όχι ήδη ορισμένες πλευρές του υπό τη μορφή συγκεκριμένου χαρακτήρα πολιτικών πρωτοβουλιών έχουν αρχίσει ήδη να εκδηλώνονται.
Πώς τοποθετούνται τα στελέχη
Κύριος υποστηρικτής του εν λόγω σεναρίου επίσπευσης όλων των εξελίξεων, σύμφωνα με τις πληροφορίες , είναι ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης, ενώ στην κατεύθυνση αυτή συμπλέουν και οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Ρ. Βάρτζελη και Ν. Αθανασάκης και ο γραμματέας του κόμματος Μ. Καρχιμάκης.
Αρνητικός εμφανίζεται ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας και επιφυλακτικός ο υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος.
Κάποιες επιφυλάξεις διατηρεί και ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου…
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το σενάριο τυγχάνει και της έγκρισης του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος φέρεται να ανησυχεί για το αν η κυβέρνηση θα μπορέσει στο διάστημα που ακολουθεί να διαχειριστεί τα μεγάλα κοινωνικά μέτωπα που προκαλεί το μνημόνιο. …

http://kostasxan.blogspot.com/2011/01/blog-post_4475.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters