Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Η επέλαση της Νεας Τάξης!

 
Der Spiegel.

Βαστάτε ρε σεις γερά!!!

Αυτά που έλεγε πριν κάποιες δεκαετίες ως επερχόμενη αόρατη απειλή ο Άλντους Χάξλεϋ στον "Όμορφο Θαυμαστό Κόσμο", πλασάρει με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο το DER SPIEGEL με τίτλο "Εξυπνότεροι, υγιέστεροι, ευτυχέστεροι: Πως μπορούμε να εξαπατήσουμε το γενετικό υλικό μας" εκτοξεύει την ύβρη της αντικατάστασης του ανθρώπου με τα βολικότερα για την αλήτ από τα ανθρώπινα πρόβατα βιολογικά ρομπότ. Ουστ ρε σεις!

Απόσπασμα..

(…) σε καιρούς όχι πολύ μακρινούς, οι Γάμμα, Δέλτα, ως και οι Έψιλον (σημ. κάστες ανθρώπων), είχαν ανακλαστική συμπεριφορά διαμορφωμένη ώστε να τους αρέσουν τα λουλούδια. Τα λουλούδια ειδικά και η άγρια φύση γενικότερα. Το σκεπτικό ήταν να τους κάνουν να θέλουν να πηγαίνουν στην εξοχή όποτε τους δίνονταν η ευκαιρία κι έτσι να υποχρεώνονται να καταναλώνουν μεταφορές.

«Και δεν κατανάλωναν μεταφορές;» ρώτησε ο φοιτητής.
«Φυσικά και μάλιστα αρκετά», αποκρίθηκε ο καθηγητής, «αλλά δεν κατανάλωναν τίποτε άλλο!». Πασχαλίτσες και τοπία, τόνισε, έχουν ένα σοβαρό μειονέκτημα: Είναι δωρεάν. Η αγάπη για τη φύση δεν δίνει δουλειά στα εργοστάσια. Αποφασίστηκε να σβήσει η αγάπη για τη φύση τουλάχιστον στις κατώτερες τάξεις. Να σβήσει πρώτα η αγάπη για τη φύση αλλά όχι και η τάση για κατανάλωση μεταφορών.

Γιατί, φυσικά, ήταν απαραίτητο να συνεχίσουν να πηγαίνουν στην εξοχή κι ας τη μισούσαν. Το πρόβλημα ήταν να βρεθεί ένας οικονομικά ισχυρότερος λόγος από την αγάπη για τις πεταλούδες και τα τοπία, που να τους έσπρωχνε να καταναλώνουν μεταφορές. Και δεν άργησε να βρεθεί. ΤΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΣΠΟΡ!

Συγχρόνως φροντίσαμε όλα τα υπαίθρια σπορ να απαιτούν τη χρήση ειδικών συνέργων. Έτσι, καταναλώνουν και καταναλωτικά αγαθά, και μεταφορές και υπηρεσίες! […]
2ο κεφάλαιο. 33(εκδόσεις "Νησίδες")

Η στήλη Φωτοεπικαιρότητα είναι μια κοινωνική προσφορά του Ταριχευτή Στιγμών...

http://www.ramnousia.com/2011/01/blog-post_5914.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters