Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Στην συσκευασία της Δημοκρατίας ο λαός δεν... περιλαμβάνεται!


Μαθαίνουμε λοιπόν, πως μέσα στα πλαίσια της εμφανούς αδυναμίας του να αναλάβει τις ευθύνες των αποφάσεων, των πράξεων και των υπογραφών του, ο Γιώργος Παπανδρέου ψάχνει μανιωδώς να βρει συνενόχους στο έγκλημα που συνεχίζει να τελείται κατά της Ελλάδας.
Αποφασίζοντας να χρυσώσει το "χάπι" της συνεργασίας και των υπολοίπων κομμάτων, σκέφτεται, λέει, να ανακοινώσει "Συνταγματική Αναθεώρηση", με την συναίνεση του υπόλοιπου πολιτικού κόσμου. Όχι, δεν πρόκειται για ευαισθησία, αλλά για ανάγκη νομικής συγκάλυψης του ανοσιουργημάτων που έχουν πραγματωθεί στο διάστημα της μεταπολίτευσης εις βάρος των Ελλήνων πολιτών. Είναι, ίσως, η τελευταία ευκαιρία (για όλους τους εμπλεκόμενους, αλλά και για το ίδιο το ένοχο πολιτικό σύστημα που προσπαθεί να διασωθεί) να φορέσουν καινούργιες μάσκες, καινούργια ρούχα και να αυτο-αποενοχοποιηθούν για να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς... χειρότερα.
Όπως λέει και ο διαδικτυακός μου φίλος, Θράξ ο Αναρμόδιος, μπορούν να μας βεβαιώσουν οι ηγεσίες των κομμάτων πως όσοι θα πάρουν μέρος στις επιτροπές αυτές για την αναθεώρηση του Συντάγματος, και που μεταξύ άλλων θα αποκαταστήσουν και το πληγωμένο περί δικαίου αίσθημα του λαού, πως
- ΔΕΝ είναι διεφθαρμένοι
- ΔΕΝ δεν χρηματίστηκαν ποτέ
- ΔΕΝ δεν έκαναν ούτε ΕΝΑ ρουσφέτι, διορισμό κλπ;
Το κάλλιστο, βέβαια, θα ήταν να κοινοποιήσουν το e-mail των επιτροπών αυτών τα κόμματα. Εχουμε κι εμείς πολλές προτάσεις να τους στείλουμε. Εκτός κι αν η δημοκρατία θεωρούν πως είναι προσωπικά ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ υπόθεση, κι εμείς, ο λαός, δεν περιλαμβανόμεθα.
Είμαι βέβαιος πως, συμφωνήσουν δεν συμφωνήσουν για αναθεωρητική βουλή, με τα μυαλά που κουβαλάνε οι πολιτικές ηγεσίες, που μου θέλουν και νέα μεταπολίτευση με την νοοτροπία που έχουν, πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να δούμε ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.
Λόγια του αέρα είναι όσα λένε.
Το ζήτημα λοιπόν είναι να το κατανοήσει αυτό το ΔΕΝ ο μέσος έλληνας πολίτης. Και να μην τους αφήσει, ο καθένας το κόμμα του, αν έχει, και όποιον ξέρει, σε χλωρό κλαρί.
Αλλιώς θα σκάσει η χύτρα και θα μας πάρουν όλους τα ζουμιά. Και πρώτους και καλύτερους κάποιους από τους πρωτοκλασάτους.
Κι αν σκάσει η χύτρα, που το απεύχομαι, θα πάμε χρόνια πίσω μέχρι να ξαναρθούμε στα ίσα μας.
Δηλαδή το πολιτικό σύστημα με την ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ στάση του που ΚΑΝΕΙ ότι δεν καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει, οδηγεί τα πράματα στο απροχώρητο.
Εν ολίγοις νιώθουν ασφαλείς ότι καλύπτονται πίσω από την τωρινή “νομιμότητα” την οποία υποστηρίζουν πως έχουν, από την ψήφο του λαού. Την οποία νομιμότητα και θα επικαλεστούν αν και όταν “σκάσει” το καζάνι και ρθει η ώρα να “παίξουν τα ρέστα τους” ως εγγυητές της νομιμότητας και της τάξης.
Δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι ΟΔΗΓΟΥΝ την κατάσταση σε μια έκρηξη που θα ανατρέψει την τωρινή “νομιμόμητα” για να επιβάλλει μια άλλη. Και πως αν αυτό γίνει “εξεγερτικά” ίσως έχουμε αίμα και θύματα, που η στάση τους θα έχει προκαλέσει.
Λόγια χορτάσαμε.
Ονόματα θέλουμε, διευθύνσεις, κάποιον στην φυλακή, τα κλεμμένα πίσω.
Κάναν δημοτικές εκλογές, κι ενώ οι δήμοι τόσα χρόνια ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΩΡΙΟ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, και το ξέρουν ΟΛΟΙ (ο θεός να τους το ξεπληρώσει) δεν είπαν προεκλογικά κουβέντα.
ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.
Κι έρχονται τώρα και μιλάνε για αισθήματα δικαίου και διαφθορές.
Ε, εμένα δεν με κοροϊδεύουνε.
Φαντάζομαι πως δεν μπορούν ούτε εσάς να κοροϊδέψουν. Το ζήτημα, όμως, είναι πως ακόμη και τώρα, στην ύστατη πνοή τους, το επιχειρούν.
Και τί κάνουμε εμείς;
Ανυπακοή, μας λέει ο Μίκης...
Μήπως όμως, εμείς πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως αποτελούμε και την δύναμη των κομμάτων; Δηλαδή, μήπως θα πρέπει να δείξουμε ανυπακοή σε όλους τους;
Μήπως με αυτό το δεδομένο θα πρέπει όλοι όσοι συμμετέχουν σε κόμματα, να πάνε να δηλώσουν την επιθυμία τους να διαγραφούν;
Μήπως, εάν τους αφήσουμε μόνους τους, θα διαισθανθούν πόσο άσχημο τέλος (πολιτικό σαφώς) τους περιμένει και θα επιχειρήσουν στα "στερνά" τους να λογικευθούν;

Κωνσταντίνος και Θραξ ο Αναρμόδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters