Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη ν πρωτοβουλια της προέδρου της Αμερικανικης βουλής Nancy Pelosi να φέρει προς συζήτηση στην ολομέλεια την γεννοκτονια των Αρμενιών
Ο υπουργός Εξωτερικών Ahmet Davutoğlu τηλεφώνησε στην....
ομόλογό του Χίλαρι Κλίντον.
Ο Davutoğlu επέστησε την προσοχή στην σοβαρότητα του θέματος και ζήτησε από την Κλίντον την δραστική παρέμβαση της αμερικανικής διοίκησης προκειμένου να εμποδιστεί αυτή η πρωτοβουλία.
Η επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ από την πλευρά της εξήρε τη σημασία που αποδίδει η χώρα της στις σχέσεις με την Τουρκία και έδωσε το εξής μήνυμα:
«Η θέση μας παραμένει σταθερή, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε κάθε υποστήριξη».
Μαθεύτηκε εξάλλου ότι η Τουρκική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον έχει αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες ενώπιον του Κογκρέσου έτσι ώστε να αποτρέψει την επικύρωση αυτού του σχεδίου.

NEWSN.WORDPRESS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters