Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Όλοι γνώριζαν για τα εγκλήματα του Θάτσι

B92.Net - Many countries knew about Thaci’s crimes  Όλοι γνώριζαν για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο Χασίμ Θάτσι, σημερινός Πρωθυπουργός του Κοσόβου και νικητής των πρόσφατων εθνικών εκλογών. Πολυάριθμες εκθέσεις σχετικών Υπηρεσιών της Γερμανίας, της Βρετανίας, της Ιταλίας, της χώρα μας, καθώς και από το FBI εστάλησαν σε διάφορα Ευρωπαϊκά Υπουργεία, για το λόγο αυτό, τα οποία όμως αποσιώπησαν χάρην της …διπλωματικής πολιτικής και πως το παρελθόν απλώς βρίσκεται …πίσω μας. Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υιοθέτησε την έκθεση και το σχέδιο ψηφίσματος σχετικά με το παράνομο εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων στο Κόσοβο και την Αλβανία.

Μάλιστα όπως επισημαίνεται ο Θάτσι για ένα χρονικό διάστημα ήταν ανεπιθύμητο πρόσωπο (persona grata) στην Ελβετία, αν και αυτή το 2008, είχε παίξει σημαντικότατο ρόλο στην αναγνώριση ενός ανεξάρτητου Κοσσυφοπεδίου.


gdailynews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters