Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Διαβάστε στον ΕΚ που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου.Η Τρόικα διαλύει ΚΑΙ τον στρατό μας.

031210-ek
Ζητούν μείωση 30.000 ενστόλων.
Στον αέρα η μονιμοποίηση των ΕΠΟΠ ενώ κλείνουν δεκάδες στρατόπεδα σε ολόκληρη την χώρα.
Όργιο μυστικής διπλωματίας στο Αιγαίο για τα πετρέλαια και την υφαλοκρυπίδα.
Η συνεκμετάλλευση προ των πυλών.
Η ισλαμοποίηση της Αθήνας. Διαβάστε με ποιόν τρόπο επιχειρήται στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη η εθνικη και πολιτισμική αλλοίωση των μεγαλουπόλεων.
Εκρηκτική η κατάσταση στις φυλακές.
Το σοφρωνιστικό σύστημα έχει αποτύχει παταγωδώς, ενώ προσπαθούν να το αποσυμφορήσουν με νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δουλεμπόρους.
Στις ακριτικές περιοχές οι κάτοικοι παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους.
Στον Έβρο και στην Κέρκυρα, καταγγέλουν την ανυπαρξία αστυνομίας και κράτους.
Ο Κώστας Πρέκας μιλά για όλους και για όλα στον ΕΚ και δηλώνει ότι η "επταετία ήταν η πιο υγιής περίοδος της νεότερης ιστορίας μας".


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Διαβάστε στον ΕΚ που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου.Η Τρόικα διαλύει ΚΑΙ τον στρατό μας. http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/12/4_03.html#ixzz176ZhhjeM
Under Creative Commons License: Attribution

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters