Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ

Η ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ [5 ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ] ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΖΙΡΟ ΚΑΙ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΕΡΔΗ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ [ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΑΜΒΑΝΗΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΑΙΩΣΗ] ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΙΣ ΕΠΕΙΧΙΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ [ΚΑΤΑΝΤΙΑ].ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 3 ΜΕ 4 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 300000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. Π.Χ Ο ΤΑΔΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ [ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ] ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙ. Ο ΚΥΡ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΖΙΡΟ 10000ΕΥΡΩ [ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΚΕΡΔΟΣ ΤΖΙΡΟ] ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ! ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ 3000ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΘΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΑΞΕΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΦΑΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ?ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΦΩΝΑΖΕΙ.ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ?ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_8969.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters