Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

(πρώτο μέρος)                                             Εν όψει των εκλογών της Κυριακής και δεδομένης της κρισιμότητάς τους για την τύχη και το μέλλον της χώρας μας, αρχίζουμε από σήμερα την δημοσίευση στοιχείων από το μνημόνιο, που δεν είναι ευρύτερα γνωστά στους Έλληνες πολίτες. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται ας τα διαβάσουν και ας τα λάβουν υπ’ όψη τους πριν αποφασίσουν αν θα πρέπει να στηρίξουν τους υποψηφίους που προτείνει η κυβέρνηση του μνημονίου. Πιστεύουμε ότι η μαζική καταψήφιση της πολιτικής του κ. Παπανδρέου θα είναι σημαντικό διαπραγματευτικό πλεονέκτημα στα χέρια κάθε ελληνικής κυβερνήσεως για κάθε περαιτέρω διαπραγμάτευση με την τρόϊκα, αφού οι τόσο οι ευρωπαίοι όσο και το ΔΝΤ θα αντιληφθούν με τον πλέον σαφή τρόπο, πως οι Έλληνες δεν θα ανεχθούν άλλο να θεωρούνται ως πρόβατα επί σφαγήν.
Γνωρίζατε ότι η Γερμανία είναι η μοναδική χώρα που μας δανείζει μέσω ομίλου* τραπεζών; Γιατί άραγε;;**
*Ο κρατικός όμιλος KfW (Kreditanstalt für Wiederaufbau) ιδρύθηκε το 1948 μετά το τέλος του Β’ παγκοσμίου πολέμου, με χρηματοδότηση του αμερικανικού σχεδίου Marshall.
**(η απάντηση) : "... βάρη, που αναγνωρίζονται ή για τα οποία συγκατατίθενται σε σχέση με την εξασφάλιση περιουσιακών στοιχείων του Κράτους όπου η συναλλαγή συνεπάγεται (α) (i) την πώληση, μεταβίβαση, ή εκχώρηση περιουσιακών στοιχείων του Κράτους σε εταιρεία ειδικού σκοπού ή παρόμοιου φορέα ή (ii) τη χορήγηση από τον Δανειολήπτη εξασφαλίσεων σε περιουσιακά στοιχεία του Κράτους, όπου (β) αυτά τα περιουσιακά στοιχεία χρησιμοποιούνται σε κάθε περίπτωση για να ενισχύσουν ή να εξασφαλίσουν μια δημόσια έκδοση ομολόγων από μια τέτοια εταιρεία ειδικού σκοπού ή από παρόμοιο φορέα και όπου το δικαίωμα αναγωγής των επενδυτών σε σχέση με αυτά τα ομόλογα είναι περιορισμένο στα παραγόμενα έσοδα ή στην πραγματοποιήσιμη (εφικτή) αξία των εν λόγω περιουσιακών στοιχείων του Κράτους και (γ) υπό την προϋπόθεση ότι οι όροι μιας τέτοιας εξασφάλισης και η χρήση των εισπράξεων της εν λόγω συναλλαγής είναι συμβατοί με τους όρους πολιτικής του Μνημονίου Συνεννόησης και υπολογίζονται στους εθνικούς λογαριασμούς σύμφωνα με τις αρχές του ΕΣΟΛ 95 και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Εurostat) για τις τιτλοποιήσεις που αναλαμβάνονται από τις κυβερνήσεις."

(δεύτερο μέρος)

Εν όψει των εκλογών της Κυριακής και δεδομένης της κρισιμότητάς τους για την τύχη και το μέλλον της χώρας μας, συνεχίζουμε την δημοσίευση στοιχείων από το μνημόνιο, που δεν είναι ευρύτερα γνωστά στους Έλληνες πολίτες, ώστε αν κάνουν το λάθος και δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του μνημονίου, να ξέρουν τι μας περιμένει.
Είχαμε γράψει και στο παρελθόν για την απάτη του μνημονίου και του ανύπαρκτου (τότε) κινδύνου της δήθεν χρεωκοπίας της χώρας μας ΕΔΩ. Ο αλόγιστος όμως δανεισμός της κυβέρνησης του μνημονίου, για λόγους που γίνονται κάθε μέρα και περισσότερο εμφανείς, είναι βέβαιο ότι μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πτώχευση.
Προσέξτε, στον πίνακα που παρουσιάζουμε ο οποίος περιέχεται στο μνημόνιο της χρεωκοπίας, ότι χώρες που βρίσκονται στην ίδια θέση με εμάς (αν όχι και σε χειρότερη), όπως η Ιρλανδία, Πορτογαλία , Ισπανία μας «δανείζουν» περίπου 13 δις. ευρώ, από χρήματα που δεν έχουν, αλλά θα δανειστούν με χαμηλό επιτόκιο, θα μας τα δώσουν με υψηλότερο και θα καρπωθούν την διαφορά. Βλέπετε οι πρωθυπουργοί των χωρών αυτών δεν περιόδευαν ανά την υφήλιο λέγοντας με κάθε ευκαιρία πως οι χώρες τους είναι υπό πτώχευση και διεφθαρμένες.

(τρίτο μέρος)

Εν όψει των εκλογών της Κυριακής και δεδομένης της κρισιμότητάς τους για την τύχη και το μέλλον της χώρας μας, συνεχίζουμε την δημοσίευση στοιχείων από το μνημόνιο, που δεν είναι ευρύτερα γνωστά στους Έλληνες πολίτες, ώστε αν κάνουν το λάθος και δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του μνημονίου, να ξέρουν τι μας περιμένει.
Ο κ. Παπανδρέου ψεύδεται ασύστολα και ενσυνείδητα όταν λέει πως το 2013 θα βγούμε από το μνημόνιο. Ιδού το μνημόνιο, ιδού και οι αποδείξεις.


(τέταρτο μέρος)

ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ….

Διαβάστε προσεκτικά το μνημόνιο-σύμβαση για την υποθήκευση της Ελλάδος. Ιδού το μνημόνιο, ιδού και οι αποδείξεις.

 F.I.
 http://filotimia.blogspot.com/2010/11/blog-post_1266.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters