Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Από την νόσο Αλτσχάιμερ πάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ? ? ? Πάμε για προεδρικές εκλογές ? ?

ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ? ? ?

Διαψεύσθηκαν τα δημοσιεύματα περί ασθενείας του Κ.Παπούλια αλλα τον Παπούλια δεν τον είδαμε .......

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πάσχει από την νόσο Αλσχάιμερ και οτι τον βρήκαν να περιπλανιέται εκτός του προεδρικού μεγάρου στην πλατεία Κουμουνδούρου στα παλιά φοιτητικά του στέκια για 7 περίπου ώρες προ.......
παραμονή της 28 Οκτωβρίου .....Είναι αλήθεια κύριοι της κυβέρνησης? ? ? Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει ! ! ! ! Πάμε για προεδρικές εκλογές με Πρόεδρο τον Μαρκεζίνη ? ? ?
Η μπλόφα για εκλογές 12 Δεκεμβρίου σας βγήκε ανάποδα ??? Γνωρίζουμε ότι έχετε υπογράψει με το μνημόνιο τα spread να βρίσκονται πάνω από τα 6,90..Τελικά τι είστε dealer του ΔΝΤ η κυβερνήτες της χώρας ? ? ?
ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ...Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
.
Chris για το Ξυπνήστε ρε !
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_1138.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters