Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Δεν είναι η υψηλή πίεση που οδήγησε τη Δραγώνα σε παραίτηση, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του “Βήματος” στη σημερινή του έκδοση...

αλλά οι επικείμενες εκλογές! Η Θάλεια Δραγώνα έγινε η Ιφιγένεια του “Διά βίου” μάθησης για να σωθεί το Μέγαρο Μαξίμου στις δημοτικές εκλογές.

Από τη στιγμή που διέρρρευσαν τα σχέδια του υπουργείου για τις αλλαγές στο Λύκειο- που ήταν καρπός ομαδικής ευθύνης και όχι μόνον της Δραγώνα - και προκλήθηκε μεγάλη αναταραχή ένας τρόπος υπήρχε για να εκτονωθεί η οργή του κόσμου και να μη μαυρίσει τους Πασόκους στις εκλογές! Η θυσία της Ιφιγένειας Δραγώνα εν τω υπουργείω “Διά βίου” μάθησης. Και τα υπόλοιπα είναι παραμυθάκια για μικρά παιδιά.

Αλλωστε αν θα γίνουν οι αλλαγές και τι είδους δεν θα μάθουμε τώρα την προεκλογική περίοδο αλλά μετεκλογικά. Αν το κυβερνών κόμμα σπάσει τα μούτρα του - που το ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας - ουδεμία αλλαγή θα γίνει που θα προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα επειδή οι κυβερνώντες θα φοβούνται για τα χειρότερα. Αν όμως με την περιλάλητη ανοησία μας ξαναδώσουμε την πλειοψηφία στους άθεους κρατούντες τότε και το μάθημα της Ιστορίας - πολλώ μάλλον το μάθημα των θρησκευτικών - κινδυνεύουν θανάσιμα από τα νεοταξικά σχέδια. Οποιος δεν το βλέπει αυτό είναι πιο τυφλός από τον εκ γενετής τυφλόν της παραβολής.

Γι’ αυτό όλοι στις κάλπες με σύνθημα “Μαύρο στους άθεους κρατούντες”. Ψηφίστε όποιο κόμμα θέλετε εκτός από τους κυβερνώντες. ΟΧΙ αποχή (επειδή αποχή σημαίνει έμμεση ψήφο στον ΠΑΣΟΚ) και φυσικά ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ.

Προσέξτε! Δεν είναι η ώρα να εκτονώσουμε την οργή μας για το διαφθαρμένο πολιτικό σύστημα αλλά η μεγάλη ευκαιρία για να καταψηφίσουμε σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος τους κυβερνώντες για να τους αφοπλίσουμε από τα φάσγανα που τροχίζουν εναντίον του έθνους και της πίστης μας.

Αλλιώς θα είμαστε άξιοι της τύχης μας για όσα επακολουθήσουν και στην Εκκλησία, και στα εθνικά θέματα, και στην παιδεία και στους αντιχριστιανικούς νόμους στο οικογενειακό δίκαιο και στην επιβολή της Νέας εποχής με το ηλεκτρονικό φακέλλωμα και στον πλήρη απογαλακτισμό του ευλογημένου μας Γένους από την τροφό του την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters