Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Δώστε του να ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ, μην τον αφηνετε να μιλάει. ΠΑΓΚΑΛΟΣ:

«Ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού είναι οι στρ/κοί και τα Σώματα Ασφαλείας

Υπερέβη τα εσκαμμένα ο κος Πάγκαλος παρ όλον το βάρος του.

Πάγκαλος
Στην σημερινή πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ Ο Κος ΠΑΓΚΑΛΟΣ τρόφιμος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και αντιπρόεδρος της Ελληνικής κυβερνήσεως ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας»,
Βεβαίως ο Κος Πάγκαλος θέλει να αγνοεί ότι:Δώστε
Την Εθνική Ελευθερία και την Ανεξαρτησία, Την ασφάλεια και την Υπερηφάνεια της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού που δεν είναι χρηματιστηριακή αξία αλλά ανεκτίμητη διαχρονική αξία μη επιμετρημένη σε νομίσματα και ομόλογα, εγγυώνται και διασφαλίζουν νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες χωρίς ουδεμία αναγνώριση από την κομπλεξική πολιτεία ο Ελληνικός στρατός, οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, Το Ελληνικο Ναυτικό Η Αεροπορία μας, η Αστυνομία μας, Το λιμενικό σώμα
Όμως η κομπλεξική πολιτεία που δεν δύναται να απεχθή συγκρίσεις,( π.χ ΟΧΙ Ιωάννου Μεταξά, οικονομική ανάπτυξης κατά την περίοδο του καθεστώτος Συνταγματαρχών,) επιτρέπει να υβρίζονται και λοιδορούνται τα στελέχη και οι Ένοπλες δυνάμεις μας, από κάθε ανεπάγγελτο οκνό καλοθρεμμένο που ασχολείται ελέω «δυναστείας» με την πολιτική και λαϊκίζει. Ιδίως δε από τα μέσα εξαπατήσεως των Μαζών . .
Ο κος Πάγκαλος οφείλει τουλάχιστον συγγνώμη για τις άδικες ατυχείς προσβλητικές και ανάξιες δηλώσεις του.
Ιάσων
Υ.Γ
Ο αθλητής των ολυμπιακών αγώνων Χιόνης, στο αγώνισμα άλματος εις μήκος υπερέβη τα εσκαμμένα ( δηλαδή πήδηξε έξω από το σκάμμα)


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Δώστε του να ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ, μην τον αφηνετε να μιλάει. ΠΑΓΚΑΛΟΣ:«Ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού είναι οι στρ/κοί και τα Σώματα Ασφαλείας http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/10/blog-post_1270.html#ixzz13ybCRF00
Under Creative Commons License: Attribution

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters