Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Αν δεν σας αρέσει να φύγετε» λένε στην Deutsche Telekom οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ

Να αποχωρήσει από τον ΟΤΕ εάν δεν της «βγαίνει» η επένδυση καλεί η ομοσπονδία εργαζομένων την Deutsche Telekom.

Με ανακοίνωσή της η ΟΜΕ-ΟΤΕ απαντά στα όσα δήλωσε χθες από το βήμα του συνεδρίου InfoCom ο "τοποτηρητής" της γερμανικής εταιρείας στη ΝΑ Ευρώπη, Γκουίντο Κέρκοφ. Κατά την ομιλία του ζήτησε από την κυβέρνηση ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων με αλλαγές στη νομοθεσία. Συγκεκριμένα η ομοσπονδία σημειώνει:

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ έχει απαντήσει στον κ. Κέρκοφ με την παρέμβασή της στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ από τις 4-8-2010 ως εξής :

«Η Deutsche Telecom αυτόν τον ΟΤΕ αγόρασε, γνωρίζοντας ποιες ήταν οι εργασιακές σχέσεις, ποιοι ήταν οι νόμοι της χώρας και ποιοι ήταν οι εργαζόμενοι. Δεν μπορούν να έρχονται τώρα μετά από ένα χρόνο και να λένε : εμείς θέλουμε να είναι οι εργαζόμενοι και λιγότεροι και με λιγότερα εργασιακά δικαιώματα και με λιγότερους μισθούς».

Τέλος, εάν η επένδυση αυτή δεν τους "βγαίνει", δεν τους εμποδίζει κανείς να αποχωρήσουν και να αφήσουν τον ΟΤΕ στους ΄Ελληνες, όπως και στον παρελθόν, να τον επεκτείνουν ακόμα περισσότερο"

Πηγή:http://news.trikki.gr/news/ellada/30081--r-deutsche-telekom-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters