Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Aστυνομικός με 19 χρόνια προϋπηρεσία, αποτάχθηκε από την υπηρεσία του κατόπιν απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής, επειδή αρνήθηκε λόγω της ορθόδοξης πίστης του, να παραλάβει την ηλεκτρονική "κάρτα του πολίτη"

Συγκεκριμένα όλοι οι αστυνομικοί κλήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους για να παραλάβουν την ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη. Ο εν λόγω αρχιφύλακας αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί στο πειθαρχικό για άρνηση εκτέλεση διαταγής. Στην πειθαρχική επιτροπή συμμετέχουν 5 αστυνομικοί εκ των οποίων 4 υψηλόβαθμοι. Στην απολογία του σε αυτή την επιτροπή, ο αστυνομικός υπστήριξε ότι δεν παραλαμβάνει την «κάρτα του πολίτη» για καθαρά θρησκευτικούς λόγους, καθώς η εκκλησία την συνδέει με το χάραγμα του Αντίχριστου το 666. Το πειθαρχικό συμβούλιο πρότεινε την απόταξη του αστυνομικού και απομένει πλέον να καθαρογραφεί η απόφαση για να τεθεί σε ισχύ.

Ο αρχιφύλακας που υπηρετούσε στην Διεύθυνση Αλλοδαπών, ο οποίος έχει λευκό ποινικό μητρώο είναι έγγαμος με δυο παιδιά, δεν πήρε καμιά αποζημίωση και δεν υπάρχει πρόβλεψη ούτε για ασφαλιστική κάλυψη. Τα προαναφερθέντα ανακοινώθηκαν στην εκπομπή του κ. Χατζάρα στο κανάλι «Bluesky» απο τον δικηγόρο του αστυνομικού. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το ευρωπαϊκό δικαστήριο, διότι η νομοθεσία βάση της οποίας έγινε η απόταξη του αστυνομικού, παραβαίνει θεμελιώδη άρθρα του συντάγματος όπως είναι η θρησκευτική ελευθερία.
Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, όλοι οι Έλληνες πολίτες μέχρι το τέλος του 2011 θα πρέπει υποχρεωτικά να παραλάβουν την κάρτα του πολίτη. Πρώτοι από όλους θα πρέπει να πάρουν την κάρτα οι υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας....

cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters