Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΡΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ- Ολογραφικά ένθετα και συχνότητες ελέγχου

Ολογραφικά ένθετα και συχνότητες ελέγχου

Μιας και είστε μια κοινωνία ελεγχόμενης συχνότητας σας, η ικανότητα σας να δημιουργείτε τεχνολογίες είναι περιορισμένη. Σε μια λιγότερο ελεγχόμενη κοινωνία, όπου υπάρχουν μεγαλύτερες δυνατότητες επικοινωνίας σε μεγάλες αποστάσεις η για διαστημικά ταξίδια και μεγαλύτερες ανταλλαγές μεταξύ συστημάτων, τα τεχνολογικά επιτεύγματα είναι θαυμαστά και εξυψωτικά.

Πολλά δώρα και επιρροές που έρχονται εδώ από το διάστημα αποσιωπούνται. Βέβαια κάποιες πληροφορίες καταφέρνουν με πολλούς και διάφορους τρόπους να φτάσουν στον πλανήτη, και οι τεχνολογίες που δημιουργήθηκαν σαν αποτέλεσμα αυτών των πληροφοριών έχουν επιφέρει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Μια από τις αλλαγές στον τρόπο ζωής που συνέβη στον προηγούμενο αιώνα ήταν η εισαγωγή των κινηματογραφικών έργων. Στον πλανήτη δημιουργήθηκε από την κινηματογραφική βιομηχανία ένας εντελώς νέος τρόπος για να επηρεάζεται η σκέψη.



Όπως ακριβώς υπάρχει η κινηματογραφική βιομηχανία στον πλανήτη, έτσι υπάρχουν κάποιοι στο διάστημα που έχουν μια ολογραφική βιομηχανία. Δημιουργούν ολογραφικά ένθετα – δράματα που μοιάζουν να είναι εντελώς αληθινά – και τα εισαγάγουν μέσα από πύλες στην πραγματικότητα σας. Αυτά αυτά τα διαστημικά όντα υπήρχαν εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια και οι συχνότητες της ανθρωπότητας βρίσκονται υπό έλεγχο, είναι πολύ εύκολο να κοροϊδέψουν τα ανθρώπινα όντα.

Στη Γη χρησιμοποιούνται ολογραφικές ενθέσεις για να χειραγωγείται και να ελέγχεται η συνειδητότητα και για να αλλάξει η ιστορία της πληροφόρησης και να γίνει ιστορία παραπληροφόρησης – μια ιστορία με περιορισμένη ποσότητα γνώσης.

Από την δική μας οπτική γωνία, εκείνοι που χρησιμοποιούν τέτοιες ολογραφικές ενθέσεις δεν έχουν πάντοτε σκοπό να φέρουν φως, πληροφορία ή εξύψωση στους ανθρώπους. Έχουν απώτερα κίνητρα παρ’ όλο που μπορεί να σας τις πλασάρουν σαν φως. Οι ολογραφικές εμπειρίες, ειδικά οι θεάσεις στον ουρανό, στήνονται για να επηρεάσουν μεγάλες ομάδες ανθρώπων ταυτόχρονα. Πολλές αλλά όχι όλες, οι θεάσεις Α.Τ.Ι.Α ήταν ολογραφικές ενθέσεις.

Έχουν υπάρξει ολογραφικές ενθέσεις που αφορούν ένα άτομο, σχεδιασμένες με πολλούς τρόπους, που προβλήθηκαν ταυτόχρονα σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν κάποιες παράλληλες θρησκευτικές ιστορίες στη Γη από τη μια άκρη της στην άλλη, ακόμη και όταν δεν υπήρχε καμιά επαφή μεταξύ αυτών των πολιτισμών.

Τα ολογραφικά ένθετα φαίνονται σαν τρισδιάστατη πραγματικότητα. Είναι δημιουργίες γεγονότων που έχουν κατασκευαστεί και εισαχτεί στην πραγματικότητα σας για να φαίνονται σαν μέρος μιας συνεχόμενης δραστηριότητας. Χρησιμοποιούνται για να επηρεάσουν τον νου αυτών που τις παρακολουθούν, και είναι πολύ δύσκολο να τις αναγνωρίσει κανείς. 

Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να εξασκηθείτε στα επόμενα χρόνια, όταν – στη Μέση Ανατολή και σε άλλες περιοχές του πλανήτη – θα εμφανίζονται εξωγήινες δραστηριότητες σε πλήρη κλιμάκωση και θα αρχίσουν να δημοσιοποιούνται. Κάποια από αυτά τα μεγάλα γεγονότα θα είναι πραγματικά και κάποια θα είναι ενθέσεις, σχεδιασμένες για να μετακινήσουν την ανθρώπινη συνειδητότητα προς μια κοσμική τάξη όπου θα μπορεί να ελέγχεται.

Τα ολογραφικά ένθετα έχουν ενεργειακά πεδία που μπορούν να ανιχνευτούν. Οι ράβδοι ενεργειακής ανίχνευσης κινούνται διαφορετικά μέσα σε αυτά, γιατί τα ενεργειακά τους πεδία είναι ποικίλα και δονούνται με μια απίστευτη ταχύτητα. Μπορείτε να μπείτε μέσα και να συμμετέχετε σε αυτά. Οι άνθρωποι μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτά και να ορκιστούν ότι είναι αληθινά. Αλλά είναι ενορχηστρωμένα γεγονότα σχεδιασμένα για να επηρεάζουν τον ανθρώπινο νου.
Οι ολογραφικές ενθέσεις δεν γίνονται για πληροφόρηση, γίνονται για έλεγχο.

Είναι απλώς μια όψη της τεχνολογίας. Οι πραγματικότητες μπορούν να κατασκευαστούν και να προβληθούν, ακριβώς όπως γίνεται στον κινηματογράφο. Ο κινηματογράφος, η τηλεόραση και τα υπόλοιπα είναι η δική σας εκδοχή της δημιουργίας μιας πραγματικότητας. Υπάρχουν άλλα, πολύ εξελιγμένα όντα που με πολύ έξυπνο τρόπο δημιουργούν πραγματικότητες τόσο ¨αληθινές¨ που δεν μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά.

Είναι σαν δεσμίδες φωτός. Με τον ίδιο τρόπο που οι προβολείς διαχέουν το φως τους μέσα στη νύχτα, έτσι προβάλλονται στον πλανήτη τα ολογραφικά ένθετα. Απαιτείτε τρομερή ενέργεια, γιατί αυτή η διαδικασία προϋποθέτει τη συγχώνευση διαστάσεων. Αυτή η τεχνολογία δεν υπάρχει στην τρίτη διάσταση, υπάρχει όμως σε άλλες διαστάσεις, και η ένθεση ολογραφημάτων χρειάζεται αυτή τη σύνθεση διαστάσεων.

Ποια η διαφορά ανάμεσα στις διαστάσεις ?
Γιατί μια διάσταση είναι σημαντική για μια άλλη ?
Διότι η κάθε διάσταση έχει διαφορετική ταχύτητα δόνησης η διαφορετικό τρόπο με τον οποίο κινούνται τα μόρια της. Αυτά τα ολογραφικά ένθετα απαιτούν μέρη όπου υπάρχει ήδη συγχώνευση διαστάσεων, επειδή πρέπει πρώτα να παιχτούν στις άλλες διαστάσεις για να μπορέσουν να εισέρθουν εδώ.

Η ανθρωπότητα ήταν τυφλή και την έχουν κοροϊδέψει επανειλημμένως, λόγο των μη εξελιγμένων ελίκων με τους οποίους δεν μπορούσε να συνδεθεί η πληροφορία.

Η οικογένεια του φωτός ήρθε για να τα αλλάξει όλα αυτά.

Ήρθατε ως φορείς μιας νέας συχνότητας στον πλανήτη και την κρατάτε μέσα στα σώματα σας, ώστε να μπορέσει και ο υπόλοιπος πλανήτης να δονηθεί στην ίδια συχνότητα. Αυτή η συχνότητα θα δημιουργήσει μια διάσπαση των δομών που βασίζονται στο DNA με τις δυο αλυσίδες. Δεν γίνεται αλλιώς ήρθε η ώρα για εξέλιξη. Η Γη είναι έτοιμη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να συντελεστεί αυτή η εξέλιξη. 

Τα ανθρώπινα όντα πρέπει να μάθουν να διαβάζουν τις ενέργειες.
Πρέπει να μάθουν να χρησιμοποιούν και άλλα, εκτός από τις αισθήσεις των ματιών τους, των αυτιών τους, της μύτης τους, του στόματος τους κλπ. για να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Τα μάτια, τα αυτιά, η μύτη, το στόμα και η αίσθηση αφής είναι οι απατεώνες της πραγματικότητας.
Εγκλωβίζουν την πραγματικότητα.

Νομίζετε ότι αντιλαμβάνεστε την αλήθεια με αυτές τις αισθήσεις, οι οποίες στην πραγματικότητα σας περιορίζουν την αντίληψη της πραγματικότητας. Από μικρά παιδιά έχετε εκπαιδευτεί να βασίζεστε στα μάτια σας, τα αυτιά σας, στη μύτη σας, στο στόμα σας και στην αφή σας για να ερμηνεύσετε μια εμπειρία.

Τώρα πια θα χρειαστεί να βασιστείτε σε άλλες μορφές αίσθησης για να καθορίζετε το βίωμα σας.
Μια τέτοια μορφή, που έχετε αγνοήσει ως τώρα, είναι η αίσθηση. Η αίσθηση – ο γεμάτος εσωτερική γνώση, διαισθητικός, ψυχικός εαυτός – δέχεται παρεμβολές από τον έλεγχο της συχνότητας στον πλανήτη, ώστε να μη μπορεί κανείς να συνδεθεί μαζί της.

Αν βρίσκατε τη δική σας γνώση και τον δικό σας τρόπο να διαισθάνεστε, δεν θα μπορούσε να σας ελέγχει κανείς. Πως θα αναγνωρίζετε τι είναι ελεγχόμενο και τι όχι ?

Στον βαθύτερο πυρήνα του είναι σας υπάρχει μια ακεραιότητα την όποια μπορείτε να ανακαλύψετε και να αρχίσετε πια να λειτουργείτε με αυτήν. Είναι μια ακεραιότητα που τιμά τη ζωή και που τιμά πρώτα και κύρια εσάς τους ίδιους ως τη ζωή για την οποία είστε υπεύθυνοι.

Είστε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας, και σας έχει δοθεί το δώρο και το χάρισμα να τιμάτε το φως σας, το σώμα σας και την εμπειρία που θα ζείτε όσο καλύτερα μπορείτε.

Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters