Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ;

Ολοι ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες για την επίθεση που έγινε εναντίον του Ιράν. Θα θέλαμε να σταθούμε σε μερικές σημαντικές πληροφορίες, που ίσως βοηθούσαν στο να κατανοήσουμε καλύτερα όλοι μας το πως προσπαθούν οι Παγκοσμιοποιητές να πετύχουν παγκόσμια κυριαρχία.


Τα ξένα αλλά και μερικά ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ανέφεραν σήμερα οτι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το Ισραήλ να επιτέθηκε στο βιομηχανικό σύστημα υπολογιστών του Ιραν (Σ.Σ: Η Χούκλη είπε στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει ότι επειδή δεν είναι σίγουρο οτι το Ισραήλ έκανε την επίθεση, κάποιοι προσπαθούν να στοχοποιήσουν το Ισραήλ! Αυτό και αν είναι ανέκδοτο. Ποιοί άλλοι εκτός απο τους Εβραίους έχουν την δυνατότητα να κάνουν προπαγάνδα σε τέτοιο επίπεδο; Απάντηση: Κανείς άλλος!)

Όπως δήλωσε ο Μαχμούντ Αλβάιε το σύστημα ελέγχου της ιρανικής βιομηχανίας έχει κατασκευασθεί από τη Siemens και ο Stuxnet έχει σχεδιασθεί για να επιτίθεται σε τέτοια συστήματα και να μεταφέρει εμπιστευτικά στοιχεία στο εξωτερικό.



Ποιοί είναι οι Siemens;
Βιογραφία Ζίμενς:

Ο Ζίμενς (1816-1892) γεννήθηκε στο Λένθ (Lenthe, Germany) κοντά στο Ανόβερο της Γερμανίας. Ήταν ο μεγαλύτερος γιος μιας εβραϊκής οικογένειας με 10 παιδιά (κατ’ άλλους τα παιδιά της οικογένειας ήταν 14).

Σπούδασε στο Βερολίνο στην σχολή μηχανικών του πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Πρωσικό στρατό, έκανε τις πρώτες του επιτυχημένες εφευρέσεις.(Διαβάστε περισσότερα εδω http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2010/06/siemens.html).

Εβαλαν λοιπόν οι Ιρανοί τον "Εβραίο λύκο"(Siemens) να φυλάει τα "πρόβατα"(πυρηνικά προγράμματα και απόρρητες πληροφορίες).

Οσοι ασχολούμαστε με το διαδίκτυο και ψάχνουμε τα συγκεκριμένα θέματα διαβάσαμε οτι αποκαλύφθηκαν έγγραφα στις ΗΠΑ απο έρευνα που έκανε η Σύγκλητος, που αποδεικνύουν προσπάθειες του εβραιοσιωνιστικού λόμπι στις ΗΠΑ να πιέσει μέσω των ΜΜΕ την Αμερικανική(;) κυβέρνηση και την κοινή γνώμη, ώστε οι ΗΠΑ να επιτεθούν στο Ιράν.


Δείτε το σχετικό βίντεο:



Συνδέστε τώρα τα παραπάνω με την υπόθεση των παρακολουθήσεων και των υποκλοπών στην Ελλάδα.

Σε παλαιότερη ανάρτησή μας είχαμε δημοσιεύσει επερώτηση του κ. Χρυσανθακόπουλου προς το Υπουργείο Εσωτερικών, που έλεγε οτι τις τηλεφωνικές υποκλοπές τις είχαν αναθέση σε ισραηλινή εταιρεία.


Διαβάστε την σχετική επερώτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters