Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Κάτι ετοιμάζουν ... κι άρχισε ο "πρόλογος"


Ξεκίνησε η δημιουργία κλίματος από τα ΜΜΕ. Λέξεις-κλειδιά επαναφέρονται στην επικαιρότητα. Μπιν Λάντεν, Επιθέσεις, Πεντάγωνο. Όποιος δεν υπακούσει στη Νέα Τάξη θα βρεθεί αντιμέτωπος με "αριστερή" τρομοκρατία, με "εξτρεμιστές" μουσουλμάνους, με "αυθόρμητες" μαθητικές εξεγέρσεις και έκτροπα παντός είδους. Καίγεται το Παρίσι από "αυθόρμητους" μαθητές επειδή ανεβάζουν κατά δύο χρόνια το όριο συνταξιοδότησης. Εδώ δεν κουνιέται φύλλο διότι στην κυβέρνηση δεν είναι ο Καραμανλής. Είναι ο Παπανδρέου-ΔΝΤ και όλα βαίνουν καλώς. Στη Γαλλία κυβερνά ο φίλος του Καραμανλή Νικολά Σαρκοζί ... και τα γνωστά κέντρα επιδιώκουν έκτροπα. Μέσα στην αναταραχή θα προκύψει ένας "Αλέξης" Γαλλικής υπηκοότητας. Όπως στη Γένοβα το 2001...υπήρξε ο Ιταλός "Αλέξης" έτσι και στη Γαλλία "τραβούν το σχοινί". Όλο και κάποιος κακοπληρωμένος και κουρασμένος αστυνομικός θα φοβηθεί, θα παρανοήσει, θα πυροβολήσει και θα προκύψει ένας νεκρός. Και πάνω στο νεκρό θα χτιστεί ο λόγος της αντιπολίτευσης. η ανάγκη να πέσει η κυβέρνηση Σαρκοζί για να αναλάβει ο Στρος-Καν να βάλει τάξη.
Οι χορηγοί των "έγχρωμων" επαναστάσεων που δουλεύουν πολλά παράλληλα project "επαναστάσεων" ξέρουν πως να κατεβάζουν τον κόσμο στον δρόμο, ξέρουν να εκμεταλλεύονται επικοινωνιακά τον σχεδόν προγραμματισμένο θάνατο κάποιου διαδηλωτή. Ανάλογη περίπτωση και στην Ινδία.
Και αυτοί οι "αριστεριστές" χορηγοί των "αυθόρμητων επαναστατικών" δικτύων Indymedia ... που χρηματοδότησαν τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας, του ΙΡΑΚ κλπ ... μπορούν να κάψουν τη μισή Αθήνα για να πετύχουν τον σκοπό τους με πρόσχημα τον θάνατο ενός ανθρώπου.
Τα εκατομμύρια νεκρών στις "απελευθερωμένες" χώρες όπως το ΙΡΑΚ ... δεν εξόργισαν ποτέ κανέναν Αμερικάνο ή Ευρωπαίο τόσο πολύ... που να προκύψει νεκρός διαδηλωτής ενάντια στους πολέμους των ΗΠΑ. Τα έκτροπα στο Σιάτλ ενάντια στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου ... τα ξεκίνησαν διαδηλωτές που μάχονταν για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας! Μία ακόμα επανάσταση "μαϊμού" ήταν κι αυτή του 1968. Πάλι "αυθόρμητοι" μαθητές και φοιτητές, επαναστάτες χωρίς καμία αιτία με σκοπό την πτώση του Ντε Γκωλ.
Και γιατί άραγε οι "χορηγοί" των "αυθόρμητων επαναστάσεων" ήθελαν να φύγει ο Ντε Γκωλ;;; Διαβάστε το παρακάτω...


Η επανάσταση του 68 ... λες και ήταν στο μυαλό του Soros!
Μέχρι και τα ναρκωτικά όπως το LSD ήταν στην ατζέντα της "αυθόρμητης επανάστασης.
Τα συνθήματα της "επανάστασης" αυτής ... θα σας φέρουν πολλά στο μυαλό.
Κι όπως είχε πει ο ELVIS ..."The world is a stage and each one must play a part."
Σ' αυτό τα τεράστιο θέατρο επάνω στη γη, σχεδόν όλοι παίζουμε αυθόρμητα ρόλους που νομίζουμε ότι είναι της επιλογής μας. Στην πραγματικότητα κάποιοι αποφασίζουν τι θα ακούσουμε, τι θα δούμε και τι θα μάθουμε ... προκειμένου να δράσουμε έτσι ακριβώς όπως βολεύει αυτούς που κινούν τα νήματα. Δισεκατομμύρια μαριονέτες που νομίζουν ότι είναι άνθρωποι ελεύθεροι.

macedonia-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters