Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΡΕΝΑ
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ "ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ".
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ,ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΑΡΙΘΜΟ!! ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ.....
ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ " ΤΟΥΣ .

http://pentapostagma.blogspot.com/2010/04/blog-post_9456.html

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ .


ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ

http://www.orthros.org/Greek/Eidiseis/E_Arnoumai2.php

Η ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΠΕ ΗΔΗ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΑΓΑΝΟ!!

ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ !!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ, Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΥΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ...ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ...ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters