Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ : Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

ΠΟΡΙΣΜΑ "ΦΩΤΙΑ" ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗ , ΔΗΜΑΡΧΟ , ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
H τραγική ιστορία,με τα καμμένα στην Ηλεία, και τους τόσους νεκρούς, ευαισθητοποίησε πολλούς bloggers ,και ενεργούς πολίτες τότε
Κάναμε ακόμα και δυναμικές διαμαρτυρίες
Κάποιοι δεχτήκαμε και απειλές, από κουμπουροφορους δημάρχους
http://anemos5.blogspot.com/2008/10/blog-post_24.html
Έστω και 3 χρονια μετά ένας εισαγγελέας, είχε την πυγμή να πει αλήθειες,και να αποδώσει τις πραγματικές ευθύνες
Και βεβαια δεν φταίει για όλα μια γιαγιά ,που έβαλε φωτιά σε ξερόχορτα.

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 23.8.2007

Τις προτάσεις «φωτιά» που κατέθεσε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πύργου Παναγιώτης Μεϊδάνης , προς το Δικαστικό Συμβούλιο Ηλείας, για την παραπομπή σε δίκη του Νομάρχη Ηλείας, του Δημάρχου Ζαχάρως και άλλων στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για το θάνατο 36 ανθρώπων στην διάρκεια των πυρκαγιών του 2007 στην Ηλεία, αποκαλύπτει σήμερα η «Ε» με αφορμή το κλείσιμο τριών ετών από την ημέρα της καταστροφής.
Με την 121 σελίδων από 28-7-2010 «πρόταση – καταπέλτη», ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πύργου, προτείνει προς το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας, να παραπεμφθούν στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πατρών (λόγω ειδικής αρμοδιότητας) οι: α) Σοφία Νικολοπούλου, οικοκυρά, κάτοικος Παλαιοχωρίου Ζαχάρως Ηλείας, β) Χαράλαμπος Καφύρας, Νομάρχης Ηλείας, γ) Πανταζής Χρονόπουλος, Δήμαρχος Ζαχάρως, δ) Νικόλαος Μιχαλόπουλος, Αξιωματικός της Πυροσβεστικής, ε) Παναγιώτης Τσούρας, εποχικός πυροσβέστης και στ) Φώτιος Παππάς, τότε Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.
Οι ανωτέρω προτείνεται να παραπεμφθούν για τα αδικήματα:
α) του εμπρησμού δάσους από αμέλεια, β) του εμπρησμού από αμέλεια πραγμάτων και γ) της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή και ειδικότερα 36 ανθρώπων, που κάηκαν ζωντανοί στις 24-8-2007. Η εισαγγελική πρόταση θα εισαχθεί ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας, το οποίο και θα αποφασίσει ποιοί τελικά και για ποια αδικήματα θα παραπεμφθούν σε δίκη στο Εφετείο Πατρών (λόγω ειδικής διαδικασίας).

Όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» για τα 26 θύματα στην Αρτέμιδα Ζαχάρως (τα υπόλοιπα θύματα κάηκαν σε άλλα σημεία της περιοχής) η Αντεισαγγελέας Πύργου είχε αρχικά αποφασίσει να τεθεί η υπόθεση, με σχετική διάταξη της, στο αρχείο, διότι δήθεν δεν βρήκε για κανένα αρμόδιο ποινικές ευθύνες. Όμως κατά της διάταξης, οι Γεώργιος Παρασκευόπουλος (πατέρας, σύζυγος και υιός των 6 τραγικών θυμάτων μελών της οικογένειάς του) και η Χριστίνα Δρακοπούλου, αδελφή του εποχικού πυροσβέστη Ιωάννη Δρακόπουλου, άσκησαν σχετικές προσφυγές ενώπιον του Εισαγγελέως Εφετών Πατρών οι οποίες έγιναν δεκτές.
Περισσότερα στο http://mnodaros.blogspot.com/2010/08/blog-post_23.html
http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/08/timh.html
Παλαιότερα σχετικά άρθρα
Ζαχάρω MAFIA - Πανταζής Χρονόπουλος ο Δήμαρχος που απειλεί να σκοτώσει τον Κώστα Βαξεβάνη
"Συνελήφθησαν 2 άτομα που παρακολουθούσαν τον Νοδαρο"

Ανακλήθηκε η άδεια κατοχής και οπλοφορίας του δημάρχου Ζαχάρως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters