Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Η Κομισιόν φοβάται τον "εχθρό" λαό

  • Κινδύνους αναταραχής στην Ελλάδα βλέπει έκθεση της Κομισιόν
Η «κοινωνική αναταραχή» συμπεριλαμβάνεται στους κινδύνους που απειλούν την εφαρμογή του μνημονίου Σειρά από «κινδύνους» και «αβεβαιότητες» στην εφαρμογή των βάρβαρων μέτρων του μνημονίου κυβέρνησης - τρόικας βλέπει η Κομισιόν, κραδαίνοντας το μαστίγιο για την πλήρη εφαρμογή του.
Η Κομισιόν ομολογεί το φόβο του κεφαλαίου για τον εχθρό λαό, αφού προβλέπει «κινδύνους κοινωνικής αναταραχής και πολιτικών εντάσεων που αποτελούν σημαντικές απειλές για το πρόγραμμα», σε συνδυασμό με τη «σχετικά αδύναμη διοικητική ικανότητα».
Ανάλογα, ομολογείται και ο φόβος για γενικευμένες αντιδράσεις στα άλλα κράτη - μέλη της ΕΕ, καθώς, όπως γράφεται στην έκθεση, «δεν μπορούν να αποκλειστούν εντάσεις σε άλλα κράτη της ευρωζώνης, που πιθανότατα θα επηρεάσουν αρνητικά το κλίμα στις αγορές σε ολόκληρη την ευρωζώνη, και την Ελλάδα ειδικότερα».
Η Κομισιόν αποδίδει τα εύσημα στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, για το γεγονός ότι έσπευσε στην ταχεία ψήφιση των πρώτων από τα μέτρα, εκφράζοντας την ελπίδα τους ότι αυτό αποτελεί «παράγοντα μετριασμού του κινδύνου».
Στο ίδιο πνεύμα, η έκθεση σημειώνει: «Οι αρχές (σ.σ. η κυβέρνηση) επεσήμαναν την προθυμία τους να λαμβάνουν πρόσθετα μέτρα για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων και για την επιτάχυνση της προσαρμογής ως προς την εξωτερική ανταγωνιστικότητα, εάν χρειαστεί».
Απαριθμώντας μια σειρά από επιμέρους «κινδύνους», η Κομισιόν ζητάει να «ανακοινώνονται αξιόπιστα αντισταθμιστικά μέτρα κατά προτίμηση στη διάρκεια των επανεξετάσεων του προγράμματος» και προαναγγέλλει νέες επιδοτήσεις στις τράπεζες, σημειώνοντας ότι «δεν μπορούν να αποκλειστούν περαιτέρω διαστήματα κρίσης στο τραπεζικό σύστημα».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters