Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Η κυβέρνηση Παπανδρέου ελπίζει να βρει έσοδα... από εμάς!


Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και σε αυτή την περίπτωση εμείς προηγούμαστε. Λυπάμαι που το λέω, γιατί ξέρω ότι θα υποφέρουμε, αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πούμε το “αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων” και να αρχίσουμε να τους χτυπάμε με κάθε ευκαιρία, επί δικαίων και αδίκων. Πρέπει η Ελλάδα να αποκτήσει κυβέρνηση δημοκρατική, πατριωτική και φιλολαϊκή, η οποία θα μας βγάλει από αυτόν τον εφιάλτη.
Εάμ δεν το αντιληφθούμε αυτό όλοι μας, τότε θα εξαφανιστούμε σαν χώρα και σαν λαός.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ενδιαφέρεται ούτε για την δημοκρατία, ούτε (έστω) για τον νεο-πατριωτισμό του, ούτε για τον λαό. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι που θα ταξιδέψει και το πόσο καλά θα περάσει... Σαρκάζει τους Έλληνες πολίτες, σε καθημερινή βάση, ενώ πλέον έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο θέμα: περισσότερη είναι η αδιαφορία του ή τα ψέματα που λέει;
Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως πε πρωθυπουργική "μέριμνα" έχουμε μεταφερθεί στο ΔΝΤ και έχουμε εξασφαλίσει όλους εκείνους που ήθελε να καθησυχάσει ο Γιώργος.
Δυστυχώς όμως -για εμάς- δεν γίνεται στο τραπέζι να παραγγέλνει ο πλούσιος και να πληρώνει ρεφενέ ο φτωχός.
Είναι ανήθικο και αντι-λειτουργικό η Γερμανία να έχει τα μεγαλύτερα πλεονασματικά και να αρνείται κατηγορηματικά να τα μειώσει σε ανταγωνιστικά επίπεδα ενώ παράλληλα κλωτσάει και σκουντάει τον “φτωχό” να μειώσει τα ελλείματά του προκαλώντας κοινωνική έκρηξη ενώ την ίδια στιγμή απομυζά επί σειρά ετών τον φτωχό με κάθε μορφή εκμετάλλευσης εμπορικής νόμιμης και μη…!!!!
Από που θα έλθουν έσοδα;
1. Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχασαν το 20 έως 30% του εισοδήματός τους.
Δεν κάνουν τζίρο επομένως στην αγορά, τους ξεχνάμε.
2. Οι καταστηματάρχες και οι ελευθεροι επαγγελματίες έχουν χάσει το 70% της κίνησης, κλαδεύονται ένας ένας με τη σειρά.
Τους ξεχνάμε και αυτούς.
3. Οι μισθωτοί είναι εξαφανισμένοι, στη χειρότερη κατάσταση όλων ασφαλώς. Τους έχουν ξεχάσει όλοι προ πολλού.
4. Τα νοικοκυριά έχουν αρχίζει και πειράζουν τις όποιες καταθέσεις έχουν απομείνει, σπάνε και τα ασφαλιστικά συμβόλαια.
Το επόμενο στάδιο στην κατρακύλα είναι η πώληση της ιδιωτικής κατοικίας, για να πληρωθούν υποχρεώσεις.
Όμως η αγορά έχει παγώσει, κανείς δεν αγοράζει διότι όλοι οι “έξυπνοι” περιμένουν να “ξεφουσκώσει η φούσκα” και να πέσουν οι τιμές στο 50%.
Πως θα “ξεφουσκώσει” όμως η φούσκα της κατοικίας με τις αντικειμενικές τιμές τόσο ψηλά και ακόμα ψηλότερα όπως προανήγγειλαν;
Όποιος θέλει να πουλήσει σήμερα καλύτερα να βγάλει αγγελία να πει το χαρίζω.
Η σπέκουλα και ο μαυραγοριτισμός που θα γίνεται με την κατοικία σε λίγο θα ξεπεράσει αυτά που διαβάζαμε για την κατοχή, ότι έδιναν τα σπίτια για ένα τενεκέ λάδι και ένα σακί αλεύρι.
Από που θα εισπράξει το ευφυές αυτό κράτος, με υπεύθυνους τους οποίους αν τους έβαζες να λειτουργήσουν ένα περίπτερο ή ένα μεσαίο εμπορικό κατάστημα θα “τα έφτυναν” το πρώτο 24ωρο;
Ίσως το κεντρικότερο πρόβλημα του ελληνικού κράτους από συστάσεως του ήταν ότι οι κυβερνήσεις και ο στενός κρατικός πυρήνας αξιωματούχων ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.
Τώρα εκτός από εχθρικούς ΕΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ αξιωματούχους μας κουβάλησαν και τον ΞΕΝΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο σπίτι μας μέσα.
Τελικά, μήπως είναι καλύτερα έξω… στον δρόμο… μήπως είναι καλύτερα να είμαστε φτωχοί κι ελεύθεροι…; Μήπως έτσι θα βρούμε ευκολότερα την άκρη;
Η πλασματική ευμάρεια του εύκολου χρήματος αποδείχτηκε καταστροφική για πολίτες μιας μικρής οικονομίας όπως η δική μας.
Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters