Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Τυχαίο ; Δεν νομίζω... Ένας αναγνώστης γράφει...

Στη χώρα της παρακμής....

1) Απόφαση των κλόουν που κυβερνούν : Όσοι αλλοδαποί έχουν συμπληρώσει 6 χρόνια στα ελληνικά θρανία παίρνουν ελληνική υπηκοότητα και ψηφίζουν στις επόμενες εκλογές ! Κοσμοσυρροή στα Λύκεια για βεβαιώσεις σπουδών απο αλλοδαπούς .

Δεν έχει σημασία αν ΕΜΑΘΕΣ κάτι...


Δεν έχει σημασία η ΔΙΑΓΩΓΗ που έδειξες... Αρκεί να συμπλήρωσες 6 χρόνια ( έστω και στάσιμος ; ) .

Βιάζονται να εξασφαλίσουν ψηφοφόρους . Το βλέπουν οτι απο τους γηγενείς δεν πρόκειται να πάρουν τίποτα .

2) Μόλις η υπουργός Παιδείας επιστρέφει απο την μάζωξη της γνωστής λέσχης ( μη λέμε ονόματα τώρα ... ) διατάζει τέστ μαντού για την φυματίωση στους εκπαιδευτικούς .

Λίγες μέρες μετά , τα πρώτα τσιμπήματα των κουνουπιών
( τουλάχιστον στην Καβάλα ) είναι εξαιρετικά μολυσματικά και αφήνουν σημάδια , στα παιδιά , που μέχρι σήμερα δεν έχουν χαθεί . Μετά εμφανίζονται τα πρώτα θύματα του ιού του Δυτικού Νείλου .

Ο ιός προέρχεται απο περιοχές της Αφρικής , Μ. Ανατολής και Ανατ. Ευρώπης . Υποτίθεται οτι μεταδίδεται απο κουνούπια που τσίμπησαν προηγουμένως μολυσμένα πουλιά .

Μέχρι 14 ημέρες μετά εμφανίζονται τα συμπρώματα της ασθένειας .

Προσέξτε οτι στην τηλεόραση κανείς δεν μιλά για την ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ του ιού .
Η πρώτη μας σκέψη πάει σε μετανάστες - φορείς . Μα αφού δεν μεταδίδεται ( λένε ) απο κουνούπι που τσίμπησε μολυσμένο άνθρωπο . Εξ' άλλου οι μετανάστες δεν ήρθαν φέτος στην Ελλάδα . Να πιστέψουμε οτι τα κουνούπια τσίμπησαν μολυσμένα πουλιά ; Πού τα βρήκαν ; Έχει μείνει πουλί πετούμενο στην Ελλάδα ;

Μήπως ιός ήταν μέσα στο τέστ μαντού ; Μια υπόθεση κάνω . Τραβηγμένη μέν αλλά για σκεφθείτε το : Αν ήθελαν να μολύνουν τον πληθυσμό στο ΤΕΣΤ ΜΑΝΤΟΥ θα το έβαζαν !

Εκεί που όλοι θα το θεωρήσουν αφελή "συνομωσιολογία" όταν το πούμε !
Εξ' άλλου υπάρχουν και δύο ΥΠΟΠΤΑ στοιχεία που συνηγορούν στην θεωρία

Η βιασύνη της υ πουργού να μας "σώσει" απο την φυματίωση ( μες το κατακαλόκαιρο ! ) και.. Οι δερματικές μολύνσεις απο τα τσιμπήματα των κουνουπιών τις πρώτες μέρες του Ιουλίου .


To παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: Aναγνώστη

Διαβάστε επίσης:

"Φορτώνουν" τους εκλογικούς καταλόγους με Ελληνοποιημένους

Διαγράφουν την αναφορά στην χώρα καταγωγής των αλλοδαπών - Αποκαλύπτουμε το βρώμικο σχέδιο

Ιδού οι πρώτες ψηφοθηρικές ανακοινώσεις στα Αλβανικά - Γίνε κι εσύ Μαυρογιαλούρος , έχει καλά λεφτά όλες τις εποχές (Δείτε το έγγραφο)


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters