Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ψυχολογική προετοιμασία...

Με την ταινία "Countdown to Zero" που προβάλλεται απο τις 23.07.2010 στους κινηματογράφους, το USRAEL προετοιμάζει ψυχολογικά την κοινή γνώμη για τον πόλεμο που ξεκινάει σε λίγο κατά του Ιράν.


Μεγεθύνατε
του Freeman
Μετάφραση απο τα γερμανικά: Εμμανουήλ Σαρίδης
Μην αμελήσετε να δείτε και το βίντεο στο τέλος

Στούς κινηματογράφους των ΗΠΑ θα προβάλλεται απο τις 23. Ιουλίου 2010 μια προπαγανδιστική ταινία για τον αφοπλισμό των πυρηνικών όπλων. Προφανής σκοπός της ταινίας είναι να επηρεάσει την κοινή γνώμη. Η ταινία λέγεται "Countdown to Zero" ("Αντίστροφη μέτρηση για το Μηδέν") και φαινομενικά παρακινεί το κοινό για έναν πυρηνικό αφοπλισμό, που είναι βέβαια κάτι καλό. Στην πραγματικότητα όμως υποκινεί φόβους για μια απειλή απο το Ιράν, με σκοπό, χωρίς αμφιβολία, να προετοιμάσει τον κόσμο για μια επίθεση εναντίον του.
  
Ποιός την έκανε αυτή την ταινία; Ακριβώς εκείνοι που μας παρουσίασαν και την μεγαλύτερη ταινία ψεύδους μέχρι σήμαρα, την "An Inconvenient Truth" ("Μια άβολη Αλήθεια"), που διαπραγματεύνοταν τον κίνδυνο απο το CO2 και την ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη. Μια ταινία φαντασίας και καταστροφολογίας.

Το "Countdown to Zero" ισχυρίζεται, ότι
οι ισλαμιστές τρομοκράτες της "Αλ-Κάιντα" θέλουν να αποκτήσουν πυρηνικά υλικά ή πυρηνικά όπλα για να πλήξουν την Αμερική και να δολοφονήσουν τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους. Ταυτόχρονα δείχνει συνέχώς εικόνες του προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, με την πρόθεση να τον φέρει σε συσχετισμό με μια πρόθεσή του να εξοπλίσει τους τρομοκράτες με ατομικά όπλα.
  
Εμείς γνωρίζουμε, ότι μια διεθνής τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα "Αλ Κάιντα" δεν υπάρχει (http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2007/06/al-kaida-gibt-es-gar-nicht.html). Μια οργάνωση "Αλ Κάιντα" υπάρχει, αυτή όμως την αποτελούν μερικοί εξαπατημένοι ηλίθιοι που έχουν προσληφθεί από τη CIA για την διάπραξη τρομοκρατικών πράξεων κατα παραγγελία.

Η ταινία παρουσιάζεται υπο τον μανδύα ενός επιστημονικού ντοκιμαντέρ, ενώ στην ουσία πρόκειται για μια καθαρή πολεμική ταινία με ισχυρισμούς χειρίστης προπαγάνδας, όπως εκείνους στην ταινία του Al Gore, που κανονικά θα έπρεπε να λέγεται "Ένα βολικό ψέμα". Μια ταινία γεμάτη ανακρίβειες, υπερβολές και ψευδοεπιστημονικούς ισχυρισμούς, που σκοπός της ήταν η πολιτική κατήχηση, κυρίως της νεολαίας. Τα ίδια επιδιώκει και το νέο φιλμ.

Με πομπώδη εικόνες και δηλώσεις των λεγόμενων εμπειρογνωμόνων, βομβαρδίζεται το κοινό με το ότι υπάρχει ένας μεγάλος κίνδυνος για την ανθρωπότητα από τα πυρηνικά όπλα στα χέρια των "αχρείων κρατών" και γι' αυτό πρέπει να τους χτυπήσουμε, προληπτικά.

Αυτό μου θυμίζει τον ισχυρισμό της Κοντολίζα Ράις τον Ιανουάριο του 2003, της "συμβούλου ασφαλείας" του George W. Bush, πριν από την επίθεση εναντίον του Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν: "Ξέρουμε ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν έχει τις υποδομές και τους πυρηνικούς επιστήμονες για την κατασκευή πυρηνικών όπλων. Το πρόβλημα είναι, ότι θα υπάρχει πάντα μια αβεβαιότητα σχετικά με το πόσο γρήγορα μπορεί να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Εμείς δεν θέλουμε να γίνει το πιστόλι που καπνίζει ένα ατομικό σύννεφο".

Όλα αυτά που έλεγε αυτή η "εμπειρογνώμονας ασφάλειας", ήταν ξεδιάντροπα ψέματα, τίποτε από αυτά που υποστήριξε δεν αποδείχθηκε σαν πραγματικότητα.

Δεν χρειάζεται παρα να δούμε και ποιούς πήραν στο νέο φίλμ για συνεντεύξεις. Λοιπόν, τούς χειρότερους πολεμοκάπηλους του παρελθόντος, όπως ο Τόνι Μπλερ, ο Zbigniew Brzezinski και ο James Baker. Επίσης μέλη της εταιρίας επενδύσεων Carlyle Group που ειδικεύονται στα όπλα και της οποίας κύριος μέτοχος είναι η οικογένεια Bush. Και επίσης μέλη της Trilateral Commission, του Council on Foreign Relations και ομάδων που ασχολούνται με την μη διάδοση πυρηνικών όπλων.

Ολοι αυτοί οι κύριοι ζήτησαν και επωφελήθηκαν από τον λεγόμενο "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας", διέδωσαν ψέματα, ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν είχε όπλα μαζικής καταστροφής και, συνεπώς έπρεπε να γίνει μια προληπτική επίθεση κατά του Ιράκ προκειμένου να αποτραπεί ο μεγάλος κίνδυνος για τον κόσμο. Και ακριβώς αυτούς βάζουν στην ταινία να μιλούν και να ζητούν τον αφοπλισμό των πυρηνικών όπλων.

Τα ίδια ψέματα για το Ιράκ χρησιμοποιούνται σήμερα κατά του Ιράν, μια σημαντική ένδειξη, ότι θέλουν σύντομα να το χτυπήσουν και γι' αυτό πρέπει να γίνει η ανάλογη ψυχολογική προετοιμασία του κόσμου.

Τα πιό ξεκάθαρα λόγια εναντίον του Ιράν τα λέει ο Joe Cirincione, πρώην σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα σε θέματα που αφορούν τον πυρηνικό αφοπλισμό, μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων και πρόεδρος του Ploughshares Fund, μιας ομάδας που δραστηριοποιείται στην μη διάδοση των πυρηνικών όπλων:

"Το Ιράν είναι η αιχμή του δόρατος. Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε".

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα όσον αφορά τον αφοπλισμό των πυρηνικών όπλων; Το Ιράν που δεν έχει τέτοια όπλα, σε αντίθεση με άλλες χώρες; Τι λοιπόν να αφοπλίσει; Και ο Σαντάμ Χουσεΐν υποχρεώθηκε να δηλώσει ότι είχε όπλα μαζικής καταστροφής που ποτέ δεν είχε.

Στις 12 Φεβρουάριο του 2009 δήλωσε το μεγάλο αφεντικό των 16 υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, ο ναύαρχος Ντένις Μπλερ, ενώπιον της επιτροπής ασφαλείας του Κογκρέσου, ότι το Ιράν δεν διαθέτει πρόγραμμα πυρηνικών όπλων, επιβεβαιώνοντας την σχετική αξιολόγηση ασφάλειας του 2007. Το Ιράν δεν διαθέτει πυρηνικά όπλα και δεν διαθέτει πρόγραμμα για την παραγωγή τους, λέει εκείνος που πρέπει να τα ξέρει καλύτερα. Πώς λοιπόν είναι δυνατόν να πδημιουργούν τα ΜΜΕ μια τέτοια υστερία και να διαδίδονται τετοια ψέματα για το Ιράν;

Η ταινία είναι εντελώς μονόπλευρη, διότι γίνεται αναφορά μόνο για τα πυρηνικά όπλα του Πακιστάν και της Βόρειας Κορέας, αλλά ούτε λέξη για τα πυρηνικά όπλα της Ινδίας και τίποτα για το Ισραήλ, δύο χώρες, πού διαθέτουν πυρηνικά όπλα και δεν έχουν υπογράψει την Συνθήκη για την μή διάδοσή τους. Συνεχώς όμως για το Ιράν, που δεν διαθέτει πυρηνικά όπλα, υπέγραψε τη Συνθήκη για τη μη διάδοση τους και επιτρέπει επιθεωρήσεις των εγκαταστάσεών του απο τον ΟΗΕ.

Προβάλλεται ο ισχυρισμός, ότι το Ιράν απειλεί τους γείτονές του. Στην πραγματικότητα όμως είναι η Αμερική και το Ισραήλ οι μόνες χώρες που απειλούν τις χώρες της Μέσης Ανατολής, ακόμη και με πυρηνικά όπλα, κατέχουν ξένα εδάφη και συνεχώς βομβαρδίσουν και σκοτώσουν εκατοντάδες ανθρώπους. Κατέλαβαν δε και πλοία, που έφερναν ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα, και σαν πειρατές κατέλαβαν το σκάφος που τα μετέφερε και εννέα ακτιβιστές.

Η ταινία όμως ούτε και που είναι κατα της πυρηνικής τεχνολογίας, διότι καταδικάζει μόνο τα πυρηνικά όπλα χωρών, που βρίσκονται στον ασφυκτικό κλοιό της Αμερικής. Με καμμία λέξη δεν γίνεται μνεία για την πυρηνική ενέργεια, ενώ είναι γνωστό, ότι με την έκρηξη του αντιδραστήρα του Τσερνομπίλ το 1986 διαχύθηκε 100 φορές μεγαλύτερη ραδιενέργεια από τις ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι μαζί. Και εκεί ακριβώς παραμονεύει ο κίνδυνος.

Είναι πράγματι σαφές, γιατί η ταινία δεν το αναφέρει, διότι οι παραγωγοί της ταινίας του Αλ Γκορ χρηματοδοτήθηκαν από το πυρηνικό λόμπι. Είναι γεγονός, ότι όλος ο πανικός και η προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης για την υπερθέρμανση του πλανήτη από το CO2 χρηματοδοτείται από την πυρηνική βιομηχανία, που ισχυρίζεται, ότι τα πυρηνικά εργοστάσια είναι "καθαρα" και "δεν παράγουν CO2". Όλα τα χρήσιμα πρόβατα που πιστεύουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη, πρέπει στο τέλος να βελάζουν για την καθαρή πυρηνική ενέργεια, στα μάτια τους η μόνη πραγματικά εναλλακτική λύση, πρός τα κει πάει το τραίνο. Στον κόσμο υπάρχουν ή είναι υπο κατασκευήν τουλάχιστον 120 πυρηνικές μονάδες.

Η ταινία δεν κάνει επίσης καμμία αναφορά στην εφαρμογή των ραδιενεργών πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου από το ΝΑΤΟ σε εμπόλεμες ζώνες, τα οποία έχουν μολύνει ολόκληρες περιοχές στα Βαλκάνια, στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Τίποτα για τις ζημίες που προκάλεσαν, τις γενετικές ανωμαλίες στα μωρά και τον αργό θάνατο του πληθυσμού από καρκίνο. Από πού προέρχονται αυτό το απεμπλουτισμένο ουράνιο; Από πυρηνικούς σταθμούς και πυρηνικά εργοστάσια, τα οποία το ξεφορτώνονται σαν απόβλητο.

Στη συνέχεια η ταινία διαδίδει τα ίδια ψέματα και τους ίδιους εκφοβισμούς για τον τρόμο που μας λένε συνεχώς οι φιλοπόλεμοι, ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι ζωντανός και κρύβεται στο Πακιστάν, ενώ είναι εδώ και εννέα χρόνια νεκρός. Γι' αυτό θα πρέπει να παρέμβουμε και να εξακολουθήσουμε τον "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας", δηλαδή να δολοφονούμε ανθρώπους με Drones απο τον αέρα. Το φάντασμα Μπιν Λάντεν πρέπει να συνεχίσει να μας εξυπηρετεί σαν ο κακός και να μας χρησιμεύει σαν δικαιολογία για τον πόλεμο στην επόμενη μουσουλμανική χώρα.

Στη συνέχεια, η ταινία ισχυρίζεται, ότι η Χαμάς είναι μια τρομοκρατική οργάνωση. Από πότε είναι η δουλειά ενός δημοκρατικά εκλεγμένου κόμματος που τίθεται στην υπηρεσία του πληθυσμού, που τον υπερασπίζεται και που ζητά την άρση του απόλυτου αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας, τρομοκρατία; Έχει διαπράξει η Χαμάς σε κάποιο μέρος του κόσμου μια τρομοκρατική ενέργεια; Όχι. Τότε θα ήταν κι' εκείνοι, που κατα τον Ψυχρό Πόλεμο τάχθηκαν κατά του αποκλεισμού του Βερολίνου και εφοδίασαν τον πληθυσμό με τρόφιμα τρομοκράτες.

Η παραγωγή της ταινίας έγινε επαγγελματικά, με θαυμάσιες, πολύ εντυπωσιακές εικόνες. Και βέβαια η επιθυμία για έναν πλήρη ατομικό αφοπλισμό είναι αξιοσέβαστη, όπως λέει άλλωστε και ο τίτλος της που περιέχει την λέξη "Μηδέν". Μόνο που στην πραγματικότητα πρόκειται για πολεμική προπαγάνδα, πού γίνεται πολύ έξυπνα, περιέχοντας ένα τέτοιο μήνυμα, που θα κάνει πολλούς καλόπιστους να το δεχθούν, ακριβώς όπως και στην ταινία για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Διότι δεν μπορούμε να απαιτούμε τον πλήρη αφοπλισμό των πυρηνικών όπλων, την στιγμή που υποστηρίζουμε ένα πόλεμο εναντίον του Ιράν, το οποίο δεν διαθέτει τέτοια όπλα. Και την στιγμή που εμείς δεν αναλαμβάνουμε καμμία δράση ενάντια στα πυρηνικά όπλα και τα πυρηνικά εργοστάσια που διαθέτουμε, και άρα είμαστε τυφλοί απο το ένα μάτι.

Η όλη ιστορία μου θυμίζει την ταινία του Hollywood «Περλ Χάρμπορ», που άρχισε να παίζεται στους κινηματογράφους λίγο πρίν απο τις 11. Σεπτεμβρίου 2001 και περιείχε το μήνυμα, ότι οι φουκαριάρες οι ΗΠΑ θα δέχονταν ξαφνικά μια επίθεση απο τους κακούς Ιάπωνες και γι' αυτό θα έπρεπε τα γενναία Boys της Αμερικής να αντεπιτεθουν. Έτσι προετοιμάσθηκε ψυχολογικά ο αμερικανικός λαός, προτού οι ΗΠΑ επιτεθούν εναντίον του εαυτού τους. Και τα πρώτα λόγια του George W. Bush μετά την 9/11 ήταν, "αυτό είναι ένα νέο Περλ Χάρμπορ".

Ούτε τέσσερις εβδομάδες μετά, στις 7. Οκτωβρίου 2001, άρχιζε ο βομβαρδισμός του Αφγανιστάν.



Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters