Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ !! ΚΑΙ Η ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΣΕΛΙΔΑ 39 18/ 4/2010



Πλήρης δικαίωση των blogs που πρώτα έφεραν το θέμα στην επικαιρότητα με άρθρο φωτιά για τον Βενιζέλο και τους συνεργάτες του φέρνει το πρώτο θέμα με την τεράστια κυκλοφορία  στην σημερινή έκδοση 
(Το Πρώτο Θέμα ξέφυγε με 181.000 φύλλα βρίσκεται και πάλι στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά.)

Η εφημερίδα αφού αναλύει το θέμα αναφέρεται και στα ειρωνικά σχόλια που δημοσιεύονται στο ιντερνέτ και στα blogs  που πρώτα από όλους έφεραν το θέμα για να επακολουθήσει νέο έγγραφο από το ΥΕΘΑ   ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ . ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΗΝ ((ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ)) ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ .
ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!!!! ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τι γίνεται με τον Αλβανό συνταγματάρχη της SHIK; Ποιά η δράση του στις εξεγέρσεις και τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας;





Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ζει τα τελευταία έξι χρόνια Αλβανός αξιωματικός της SHIK, της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών της Kοσόβου που δρα στην Ελλάδα. Όταν έφτασε εδώ γνωρίζοντας αρκετά καλά ελληνικά είχε τον βαθμό του ταγματάρχη. Σήμερα είναι συνταγματάρχης και συνεχίζει να εργάζεται κάτω από τη μύτη των ελληνικών αρχών ασφαλείας που φαίνεται ότι δεν τον παίρνουν είδηση. Ο συγκεκριμένος δραστηριοποιείται στο μουσουλμανικό στοιχείο ενώ καθοδηγεί με κάθε τρόπο φανατικούς μουσουλμάνους ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε μορφής φασαρίες.

Την ίδια στιγμή κλιμάκια των αμερικανικών και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών από εκείνα που δρουν στην Ελλάδα, παρέχουν χρήματα αλλά και τεχνογνωσία σε ομάδες φονταμενταλιστών για καλύτερες και πιο επιθετικές εξεγέρσεις.
Την λύση του γρίφου την αφήνουμε στις αρμόδιες Ελληνικές υπηρεσίες...
Greek National Pride

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters