Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Εμπρός φορτηγατζήδες! Σπάστε τον τσαμπουκά του Πασοκικού καθεστώτος

Κανάλια...φτύστε τους
Και ενώ τα ισοπεδώνουν ΟΛΑ, απαιτούν να τα δεχτούμε και ΟΛΑ αδιαμαρτύρητα προβάλλοντας το ''εθνικό συμφέρον''. Και ποιοι μιλούν για ''εθνικό συμφέρον''; Αυτοί που γέμισαν την Ελλάδα γκρίζες ζώνες, αυτοί που έδωσαν τον Οτσαλάν στους Τούρκους πακέτο και αυτοί που έβαλαν την Θάλεια Δραγώνα - ''τι ειν' η πατρίδα μας'' (μην ειν' οι κάμποι;) να μαγειρεύει μαζί με την υπόλοιπη πασοκική ληστοσυμμορία τη νέα ιστορία που θα σερβίρουν στις επόμενες γενιές και όπου ήδη σε αυτές τις γενιές έχουν εξασφαλίσει ένα ΜΑΥΡΟ κι ΑΡΑΧΝΟ μέλλον.
Και για να τα δεχτούμε όλα αδιαμαρτύρητα έχουν φτιάξει και την δική τους εικονική πραγματικότητα, εξαπολύοντας εν χορώ όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, επιθέσεις λάσπης σε κάθε μορφή διαμαρτυρίας γιατι ακριβώς ΒΛΑΠΤΕΤΑΙ το εθνικό ΤΟΥΣ συμφέρον, γιατί ΔΗΘΕΝ ασφυκτιά η αγορά.
ΤΟΣΗ ΚΑΟΥΡΑ πια γι' αυτήν την ''αγορά''; ΤΟΣΟ πολύ κόπτονται για τους μικρομαγαζάτορες; ΚΑΛΠΙΚΟΣ ο πόνος τους! Τους μικρομαγαζάτορες τους έχουν ήδη καταδικάσει με οικονομικό θάνατο από τότε που άνοιξαν τα LIDL, τα ατλάντικ και τα διάφορα MALL. Όσο για τους μικροξενοδόχους τους ΕΠΝΙΞΑΝ τα διάφορα Grecotel και τα πακέτα διακοπών. Στους μικρομαγαζάτορες και στους μικροξενοδόχους έχουν κόψει οι κυβερνώντες την πελατεία κόβοντας από τον κόσμο μισθούς και συντάξεις, ξεζουμίζωντάς τον παράλληλα με επαχθή φορολογία. ΑΥΤΟΣ ο κόσμος ΤΥΓΧΑΝΕΙ να αποτελεί ΚΑΙ το καταναλωτικό κοινό που αν δεν βγαίνει οικονομικά ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ. Απλά τα πράγματα.
Οπότε ας αφήσουν τα παραμύθια και τους λαϊκισμούς οτι ''πνίγεται η αγορά'' και οι μικροεπιχειρηματίες να σταματήσουν να τσιμπάνε από τα προπαγανδιστικά ψέματα της κυβέρνησης πασόκ.
Και για να μπούμε στο ψητό, επειδή μας έχουν μπουχτήσει με ένα σωρό ΕΠΙΠΛΕΟΝ ψέματα για να στραφεί η κοινωνία ενάντια στους φορτηγατζήδες ας κάτσουμε να σκεφτούμε λογικά κάποια πράγματα. Τους πασόκους δεν τους έπιασε ο πόνος να αποκαταστήσουν την αδικία που δήθεν είχε συντελεστεί με τις άδειες των φορτηγών (οτι τις είχαν πάρει επι χούντας κλπ). Θέλουν να κάνουν ανοιχτό το επάγγελμα των φορτηγατζήδων για να εφαρμόσουν τα ευρωπαϊκά φιρμάνια που σκοπό έχουν να λύσουν τα χέρια των βιομηχάνων που θα απαλλαγούν από τους ''ακριβούς'' φορτηγατζήδες και θα φτιάξουν ΣΤΟΛΟΥΣ μεταφοράς εμπορευμάτων που θα ανεβάζουν επάνω στα οχήματα οδηγούς ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ. Και φυσικά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πέσουν οι τιμές των προϊόντων. Το μόνο που θα συμβεί είναι να αυξηθεί το περιθώριο κέρδους των βιομηχάνων.
Ανάμεσα στα πολλά γκεμπελικά ψέματά τους, οι πασόκοι ξεφούρνησαν οτι είναι πιο φθηνό να μεταφερθεί ένα κοντεϊνερ από την Μαλαισία στην Ελλάδα, απ' ότι να πάει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με φορτηγό. Και από αυτό βγάζουν το συμπέρασμα οτι φταίνε οι φορτηγατζήδες που είναι ''συντεχνία'' κλπ κλπ Μιλάμε για ΘΗΡΙΩΔΗ πασοκικά ψέματα που δυστυχώς επειδή οι συσχετισμοί δύναμης δεν είναι με το μέρος μας, θα πρέπει ακόμα να απαντάμε με επιχειρήματα αντί να αρχίσουμε να τους λούζουμε με σκατά.
Λοιπόν άθλιοι προπαγανδιστές, δημοσιογραφίσκοι που παντελονιάζετε κονδύλια από τους βρωμοπασόκους και όλοι εσείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ που τους πιστεύετε, η αλήθεια είναι απλή. Απο την Μαλαισία σε ένα καράβι ΔΕΝ φορτώνεται ΜΟΝΟ ΕΝΑ κοντέινερ αλλά ΠΟΛΛΑ κοντέινερ ανάλογα την δυναμικότητα του καραβιού, αρα ΕΠΙΜΕΡΙΖΕΤΑΙ το κόστος. Αν ΕΝΑ καράβι μετέφερε ΕΝΑ κοντέινερ τότε θα είχαν τα πράγματα όπως τα φτιάχνετε στο μυαλό σας. Και έπειτα βρωμεροί πασόκοι, για να πάει απλά ένα ΙΧ από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρειάζεται πάνω από 80-90 ευρώ. Πόσο θα θέλει ένα φορτηγό που εκ προοιμίου πληρώνει παραπάνω στα διόδια που έχουν ιδιωτικοποιήσει (για το καλό μας) και βάζει παραπάνω καύσιμο που του έχουν φορτώσει επιπλέον τέλη κατανάλωσης (επίσης για το καλό μας); Γιατί αλήθεια δεν εξαιρούν από τα διόδια τα φορτηγά για να μεταφέρουν ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ τα προϊόντα και ΑΡΑ να καταλήγουν ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ στον καταναλωτή;
Αρκετά με τα ψέματά τους και με όλους αυτούς τους ηλίθιους που βρήκαν στο πρόσωπο του φορτηγατζή τον οικονομικά ευνοημένο και παράλληλα βρίσκουν απόλυτα ρεαλιστικό να υπάρχουν άνθρωποι που κολυμπάνε στον πλούτο.
Αλλά όπως είπα και στην αρχή έχουν φτιάξει την δική τους εικονική πραγματικότητα και μας έχουν υποδείξει κιόλας από ποια σκοπιά πρέπει να εξετάζουμε τα πράγματα. Αυτή η σκοπιά είναι η σκοπιά των συμφερόντων των καναλαρχών, μεγαλοεργολάβων, τραπεζητών, καραβοκύρηδων και του συναφιού τους που δεν έχει απολύτως καμία απολύτως σχέση με τα συμφέροντα του απλού Λαού. Και επειδή έχουν την δύναμη των μέσων ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ τα συμφέροντά τους προβάλλοντας τις απόψεις τους ως τις ΜΟΝΕΣ ''ρεαλιστικές''.
Και απο κάτω τσιμπάει αρκετός κόσμος και ΔΕΧΕΤΑΙ αυτή την εικονική πραγματικότητα που έχουν δημιουργήσει και ενστερνίζεται απόψεις που είναι ΚΟΝΤΡΑ στα πραγματικά του συμφέροντα για να μπει στην χαρούμενη παρέα των ''ρεαλιστών''.
Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι οτι και αυτοί που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές, ρεαλιστές θεωρούνταν.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters