Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ! ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ! Τα σπίτια 16 ευρωβουλευτών δέχθηκαν αιφνίδια επίθεση από τη βελγική αστυνομία. Συνολικά 1,5 εκατομμύριο ευρώ βρέθηκαν σε μετρητά. 750.000 από αυτούς - στην έδρα της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή από την Ελλάδα Εύα Κιλίε.
Πέντε συλλήψεις έγιναν, μεταξύ των οποίων η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Κάιλι και ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζόρτζιε, σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Όλη η Ευρώπη λέει ψέματα και βράζει από το σκάνδαλο της Πύλης του Κατάρ.
Έχει γίνει γνωστό ότι δεν υπάρχει νόμος ή ρύθμιση σύμφωνα με τον οποίο ένας ευρωβουλευτής μπορεί να απομακρυνθεί από την έδρα του, ακόμη και αν πάει φυλακή, εκτός αν παραιτηθεί ο ίδιος.
Κάνοντας αυτό, μένοντας στη φυλακή, συνεχίζουν να λαμβάνουν τον μισθό τους.
Ο μισθός της Εύας Κάιλι είναι καθαρά 28.000 ευρώ το μήνα. Υπάρχει ήδη ένας άλλος Έλληνας ευρωβουλευτής που βρίσκεται στη φυλακή και συνεχίζει να παίρνει τον μισθό του. Αυτά είναι τα λεφτά μας. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποτελείται από 850 βουλευτές, ο καθένας από τους οποίους έχει μια ομάδα μισθωτών συνεργατών στο κοινοβούλιο. Περίπου 50.000 άνθρωποι εργάζονται σε θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συνεδριάζει για 6 μήνες στη βελγική πρωτεύουσα των Βρυξελλών και 6 μήνες στη γαλλική πόλη Στρασβούργο. Κάθε μετακίνηση από τη μία πόλη στην άλλη απαιτεί αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά είναι τα λεφτά μας.
Η μόνη λειτουργία που έχει η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι να ληστεύει τις ευρωπαϊκές χώρες και τους λαούς τους.
Ήταν μια ιδιωτική εταιρεία Rothschild που διοικείται από τον μπροστινό του George Soros. Ήταν! Ήδη φτάνει στο τέλος του.
Στην πρώτη της δήλωση από τη φυλακή, η Εύα Κάιλι δήλωσε ότι είχε επισκεφθεί το Κατάρ με οδηγίες της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετζόλα, βουλευτή από τη Μάλτα, και ότι πάντα συνοδευόταν από έναν εμπειρογνώμονα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ό,τι είπε και όσες δηλώσεις έκανε εκεί ήταν όλα σε συμφωνία με την Ρομπέρτα Μετζόλα. Πέφτουν τα ντόμινο, το ένα το άλλο θα εκτεθεί και θα κατηγορήσει όλους τους άλλους.
Στην Ελλάδα όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν τσακωθεί και όλοι κατηγορούν ο ένας τον άλλον.

▪️ Τις επόμενες ημέρες θα δούμε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και ηγέτες να πολεμούν μεταξύ τους και να κατηγορούν ο ένας τον άλλον και να αποκαλύπτουν τα εγκλήματά τους Αυτό κατευθύνεται από τα Λευκά Καπέλα σε συνεργασία με τοπικούς πατριωτικούς αξιωματούχους των ειδικών υπηρεσιών.

▪️ "ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μοιάζει με στρατιωτική κατάληψη. Σάιμον Παρκς. Οι συλλήψεις γίνονται πολύ διακριτικά από πολιτικούς στρατιωτικούς για να μην προκληθεί διχόνοια και πανικός στους ανθρώπους.
▪️ Αυτή τη στιγμή, οι Στρατιωτικές Δυνάμεις της Παγκόσμιας Συμμαχίας, με επικεφαλής τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και άλλες χώρες, διασώζουν παιδιά, συλλαμβάνουν παιδόφιλους και βοηθούν έθνη σε όλο τον κόσμο να μεταβούν σε ανεξάρτητες δημοκρατίες χρησιμοποιώντας τον δικό τους στρατό με Ειδικές δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς.

▪️ Η Στρατιωτική Συμμαχία μέσω της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ ελέγχει τα πυρηνικά όπλα και τις απειλές που θέτει το Deep State. Πυρηνικός πόλεμος δεν είναι δυνατόν να συμβεί, είναι απλά υπαινιγμοί, γιατί μια ειδική τεχνολογία που χρησιμοποιείται από το δορυφορικό σύστημα Star L_ink συλλαμβάνει κάθε πυρηνικό σωματίδιο που εμφανίστηκε στον αέρα και το αποσυνθέτει σε κλάσμα του δευτερολέπτου.

▪️ Αυτή τη στιγμή, στην περιοχή του Ειρηνικού και σε άλλες τρεις ηπείρους, ο στρατός διασώζει παιδιά και σκοτώνει παιδόφιλους. Ζητήθηκε από τις κυβερνήσεις να αποσυρθούν.
▪️ Ο Julian Assange μέσω WikiL_eaks διαθέτει πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στην κατάρρευση του 98% όλων των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο.

▪️ Η αμερικανική Εθνική Φρουρά ομοσπονδιακοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2020. Στις 17 Ιανουαρίου 2021 ενεργοποιήθηκε η Εθνική Φρουρά των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Πρόεδρο Τραμπ. Ένα εκατομμύριο Εθνοφρουροί και στις 50 πολιτείες έχουν λάβει ομοσπονδιακό καθεστώς.

▪️ «Αυτή τη στιγμή ανώτεροι πολιτικοί και άτομα σε υψηλές θέσεις συνελήφθησαν, είχαν στρατιωτικά δικαστήρια και οι περισσότεροι (πάνω από 90%) εκτελέστηκαν. Στην αρχή της επιχείρησης υπήρχαν 450.000 χρεώσεις. Τώρα φτάνουμε στην ουρά του φιδιού. Ο Charlie Ward την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

▪️ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ με κρυπτό νόμισμα θα χτυπήσει μεγάλη αμερικανική τράπεζα και εκατοντάδες μικρές τράπεζες στις ΗΠΑ.

▪️ Η Βραζιλία αποτελεί πρότυπο για το τι θα συμβεί παγκοσμίως. Ο λαός της Βραζιλίας βρίσκεται σε διαμαρτυρία 43 ημερών κατά της απάτης που διαπράχθηκε στις τελευταίες εκλογές του. Ο στρατός πήρε τον έλεγχο και είπε στους ανθρώπους να έχουν φαγητό και βασικά για 15-30 ημέρες καθώς ξαναχτίζουν τη δημοκρατία τους.

▪️ Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ο Ιδιωτικός Τραπεζίτης ανέφερε ότι «όλα όσα περιμέναμε πρόκειται να συμβούν. Ένας κακός ηθοποιός θα απομακρυνθεί στρατιωτικά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα αρχίσουν να αναφέρουν όλο και περισσότερες πραγματικές ειδήσεις, και οι άνθρωποι θα απομακρυνθούν " Αυτός θα είναι ένας Δεκέμβριος που θα θυμόμαστε.

▪️ «Οι κακοί σχεδίαζαν να συλλάβουν τον Τραμπ πριν τα Χριστούγεννα, αλλά αυτό θα ανοίξει την πόρτα για περισσότερες συλλήψεις από τη Συμμαχία. Οι κακοί αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι αν συλλάβουν τον Τραμπ, θα μπορούσαν να συλληφθούν και οι ίδιοι. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί. Αρχίζω να αισθάνομαι ότι το Γεγονός θα συμβεί μέσω θεϊκής παρέμβασης. “ Τσάρλι Γουόρντ.

▪️ Το σχήμα Covid ήταν μέρος του Σχεδίου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για την εξάλειψη της ανθρωπότητας. Πρόκειται να δούμε άλλα πέντε χρόνια στρατιωτικής δράσης μετά τη δημόσια επιστροφή του Τραμπ.

▪️ Οι Αμερικανοί παραμένουν ανίδεοι για το τι τρώνε και πίνουν ενώ 38 διαφορετικές χώρες στην Ευρώπη έχουν απαγορεύσει τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.

▪️ Στρατιωτικοί βρέθηκαν σε υπόγειες σήραγγες τρόφιμα και ποτά για κατανάλωση που κρύβει η Kabal που μπορούν να θρέψουν ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ για τα επόμενα 150 χρόνια. Τα δείγματα δεν περιείχαν τοξικές ουσίες που συνήθως περιέχουν σε τρόφιμα του γενικού πληθυσμού.

▪️ Η Εθνική Διοίκηση Ωκεανών και Ατμοσφαιρικής (ΝΟΑΑ) ανέφερε ότι μόνο το 2022. υπήρξαν 15 κλιματικές καταστροφές στις Ηνωμένες Πολιτείες που κατέστρεψαν καλλιέργειες και κατέστρεψαν ορισμένες καλλιέργειες.

▪️ Ο Sam Bankman-Fried, ο ιδρυτής της FTX, συνελήφθη στις Μπαχάμες αφού οι εισαγγελείς των ΗΠΑ άσκησαν ποινικές διώξεις, δήλωσε η κυβέρνηση των Μπαχάμων. κρατείται υπό κράτηση εν αναμονή της δίκης έκδοσης.

▪️ Ο Φρανκ Χέπνερ, διάσημος μάγειρας, συνελήφθη σε χιονοδρομικό κέντρο στην Αυστρία. Είχε εκπομπές μαγειρικής σε τρεις διαφορετικές γερμανικές τηλεοπτικές εκπομπές. Στα παρασκήνια του ανατέθηκε η προμήθεια μελών και όπλων για την οργάνωση Πατριωτικής Ένωσης.


▪️ Συγγραφέας: Iskra Loukanova Page


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters