Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.


 

1 σχόλιο:

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΠΡΟ ΕΠΤΑΕΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΕ. ΜΗΠΩΣ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΠΑΝΤΟΣ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΦΩΝΑΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters