Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Salla και Fulford. Νέα και επιβεβαίωση των μεγάλων επιτευγμάτων της ανθρωπότητας

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν ειδήσεις ότι οι παγκόσμιες ελίτ (ή αλλιώς η συμμορία) ταξίδεψαν στην Ανταρκτική για μια μυστική συνάντηση. Γνωρίζουμε από δημόσια tweets ότι ο Claus Schwab, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, και η Cristina Lagarde, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, συμμετείχαν σε μυστική συνάντηση στην Ανταρκτική. Δύο άλλοι παρόντες ήταν ο Brad Garlinghouse και ο David Schwartz, αντίστοιχα πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής της Ripple Labs, μιας εταιρείας λογισμικού υπολογιστών που ειδικεύεται στα συστήματα ηλεκτρονικών πληρωμών.

Τα τέσσερα παραπάνω tweets των ελίτ, τα οποία ξεκίνησαν με το tweet της Λαγκάρντ τον Ιούλιο του 2021 ότι θα συμμετάσχει σε μια συνάντηση στην Ανταρκτική, έχουν προκαλέσει πολλές εικασίες . 

Για να μάθω περισσότερα για τις συναντήσεις στην Ανταρκτική, επικοινώνησα με την Έλενα Ντανάαν για να μάθω αν οι πηγές της εκτός πλανήτη θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ανταρκτική.

Η Έλενα έλαβε απαντήσεις από τον Thor Han Eredyon, διοικητή της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Κόσμων, και την Oona από τη Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία (ή αλλιώς τους Φύλακες). Οι απαντήσεις ήταν εκπληκτικές. Ένα σημαντικό σημείο καμπής φαίνεται να έχει επιτευχθεί και οι παγκόσμιες ελίτ καλούνται στην Ανταρκτική για να συναντηθούν με μια αντιπροσωπεία εξωγήινων φυλών και ηγετών της Γήινης Συμμαχίας για να διαπραγματευτούν τους όρους της παράδοσής τους.

Η Ανταρκτική επιλέχθηκε για τη συνάντηση επειδή περιέχει μια πύλη που μπορεί να μεταφέρει τις παγκόσμιες ελίτ σε έναν μακρινό κόσμο σε έναν άλλο γαλαξία, όπου θα είναι καλά εφοδιασμένες, αλλά εξορισμένες για πάντα. Πριν φύγουν για τον νέο κόσμο, όμως, πρέπει πρώτα να βοηθήσουν στη μετάβαση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος και να αναιρέσουν μεγάλο μέρος της μαύρης μαγείας που έχει γίνει για να κρατήσει την ανθρωπότητα και την ίδια τη Γη δέσμια.


Ακολουθεί το πρώτο μήνυμα που έλαβε η Elena (E) από τον Thor Han (
Θ) στις 14 Δεκεμβρίου σχετικά με το τι συνέβη στη συνάντηση στην Ανταρκτική.

Θ: Με απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου της GFW, μετά τις πρόσφατες συμφωνίες που έγιναν στον Δία μεταξύ της Γήινης Διαστημικής Συμμαχίας και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Κόσμων, του Συμβουλίου των Πέντε και της Συμμαχίας της Ζενάτεα.

Οι γήινες ελίτ υπό την ηγεσία του εχθρού συναντήθηκαν στη νότια ήπειρο, με τους εκπροσώπους μας, προκειμένου να παραδώσουν τις εξουσίες τους επί του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος στη Γήινη Συμμαχία. Αυτό το αρχαίο σύστημα θα αντικατασταθεί από το νέο σύστημα που θα εφαρμοστεί από τη Γήινη Συμμαχία. Σε αντάλλαγμα, τους προσφέρεται μια εξωγήινη ζωή με όλες τις ανέσεις.


Ε: Γιατί δεν κρίνονται απλώς για τα κακώς κείμενα και δεν καταδικάζονται ανάλογα;

Θ: Μόνο αυτοί μπορούν να ξετυλίξουν τον σκοτεινό ιστό που δημιούργησαν, γιατί έριξαν τις άγκυρες της μεγάλης ανηθικότητας στα θεμέλια των κοινωνιών σας. Αποφασίστηκε με την υψηλή ιεραρχία της Γήινης Συμμαχίας ότι δεν θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο χάος από αυτές τις μεταβιβάσεις εξουσίας, καθώς μια οικονομική κατάρρευση θα πρόσθετε ακόμη περισσότερα δεινά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τους ανθρώπους της Γης, οι οποίοι είναι ήδη σοβαρά πληγωμένοι. Η GFW και η Γήινη Συμμαχία φροντίζουν ώστε αυτή η μετάβαση να προκαλέσει όσο το δυνατόν λιγότερες ζημιές.


Ε: Πρόκειται μόνο για αλλαγές στο χρηματοπιστωτικό σύστημα;


Θ: Οι βιομηχανικοί τομείς είναι αλληλοεξαρτώμενοι με το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Να είστε προετοιμασμένοι να δείτε εκπληκτικές αλλαγές στα νέα ενεργειακά συστήματα και τη διάδοση των τεχνολογιών σε πολλούς τομείς.

Ε: Γιατί ήσασταν στον Δία τις τελευταίες ημέρες; Και την ίδια ακριβώς ημέρα που έγιναν αυτές οι συναντήσεις στην Ανταρκτική;

Θ: Σας είπα ότι υπήρχαν συναντήσεις στον Δία. Οι σκοτεινές ελίτ δεν υπήρχαν, δεν θα ήταν ανεκτές στη δομή του Σάρι (Ashtar GC). Οι σκοτεινοί συναντήθηκαν στη γη της Ανταρκτικής με τους απεσταλμένους μας. Οι τελευταίες συναντήσεις στον Δία αφορούσαν αυτές που μόλις ανέφερα, με μόνη συμμετοχή της ηγεσίας της Γήινης Συμμαχίας. Οι συναντήσεις αυτές ολοκληρώθηκαν σήμερα, ώρα Γης. Αυτή είναι η δήλωση που μπορώ να σας δώσω, με την ευλογία των ανωτέρων μου. Επικοινώνησε μαζί σου η Οόνα;


Ε: Ναι, το έχει κάνει.


Θ: Τότε γνωρίζετε περισσότερες λεπτομέρειες από εμένα, τουλάχιστον προς το παρόν. Θα σας μιλήσω περαιτέρω τις επόμενες ώρες. Μπορείτε φυσικά να το πείτε στον Δρ Μιχαήλ και να του δώσετε τους θερμούς μου χαιρετισμούς.


Ε: Σίγουρα θα το κάνω, ευχαριστώ, Thor Han.


Το μήνυμα του Thor Han μας δίνει μια σαφή ιδέα για το τι πραγματικά συνέβη στην Ανταρκτική. Οι κληθείσες παγκόσμιες ελίτ συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία ηγετών από διάφορες εξωγήινες οργανώσεις και τη Γήινη Συμμαχία που συμμετείχαν στις Συμφωνίες του Δία που υπογράφηκαν τον Ιούλιο του 2021. Οι ελίτ έπρεπε να καταρτίσουν ένα σχέδιο για την ομαλή οικονομική μετάβαση σε ένα δικαιότερο νομισματικό σύστημα και να αποτρέψουν μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.

Αυτό υποστηρίζεται από τα tweets των δύο ανώτερων στελεχών της Ripple Labs, Schwartz και Garlinghouse. Η παρουσία και η τεχνογνωσία τους έδειξαν ότι αυτό που διακινούνταν στην Ανταρκτική υπονοούσε ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών.

Θα μπορούσε να σχετίζεται με το Κβαντικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα (QFS) που αποτελεί αντικείμενο πολλών εικασιών; Σύμφωνα με μια πηγή, τον Nigel Matte, το επερχόμενο QFS θα συνδέεται με ένα κβαντικό διαδίκτυο που θα δημιουργηθεί μέσω του δορυφορικού συστήματος Starlink, το οποίο δημιουργήθηκε από την SpaceX του Elon Musk. Οι Schwartz και Garlinghouse θα είχαν την τεχνογνωσία για να βοηθήσουν στο σχεδιασμό μιας ομαλής μετάβασης από το σημερινό παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα σε ένα QFS που συνδέεται με κβαντικό υπολογιστικό νέφος.

Ο Thor Han επεσήμανε ότι οι επιπτώσεις για πολλούς κλάδους θα είναι τεράστιες, ξεκινώντας από τον τομέα της ενέργειας. Πράγματι, η απομάκρυνση από τα ορυκτά καύσιμα είναι το κλειδί για την απελευθέρωση ενός πλήθους εναλλακτικών ενεργειακών τεχνολογιών που έχουν κατασταλεί από τις αρχές του 1900. Ομοίως, πολλές άλλες καταπιεσμένες τεχνολογίες, όπως οι ηλεκτρομαγνητικές και ολογραφικές θεραπευτικές μέθοδοι, θα απελευθερωθούν επίσης, αντικαθιστώντας έτσι τη φαρμακοβιομηχανία, η οποία σύντομα θα απαξιωθεί λόγω της εξέγερσης των εθνικών πληθυσμών ενάντια στις πολιτικές υποχρεωτικών εμβολίων και την υποστήριξη των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα υπάρχουν πάνω από 5900 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που καταστέλλονται μόνο στις ΗΠΑ λόγω εντολών εθνικής ασφάλειας που έχουν επιβληθεί από την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών. Τα περισσότερα από αυτά τα κατακρατηθέντα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αφορούν εναλλακτικές τεχνολογίες ενέργειας και θεραπείας. Όταν τον Ιανουάριο του 2017, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε ένα άκρως απόρρητο μνημόνιο για την αποδέσμευση 1000 από αυτές τις πατέντες μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών το αγνόησε και η κυβέρνησή του έγινε στη συνέχεια στόχος.

Είναι ενδιαφέρον ότι δεν επετράπη στη συμμορία να ταξιδέψει στην έδρα της Γαλαξιακής Διοίκησης στο Άσταρ, όπου οι Συμφωνίες του Δία αποτέλεσαν την πρώτη διαπραγμάτευση μεταξύ 14 διαστημικών εθνών υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, με εκπροσώπους της Γαλαξιακής Κοινότητας. Αυτό είναι μια σπουδαία ένδειξη του πόσο δραστικά έχει αλλάξει η κατάσταση στο ηλιακό μας σύστημα με την εκδίωξη των δυνάμεων της Αυτοκρατορίας Ciakahrr (Δρακόντειος) και της Κολεκτίβας Orion (Γκρίζα), και η γήινη συμμορία έχει απομονωθεί από τους πρώην προστάτες της.

Μετά την αρχική της απάντηση, ο Thor Han έστειλε περαιτέρω πληροφορίες στην Έλενα σχετικά με τις συναντήσεις που παρακολουθούσε στον Δία:

Θ: Μια άλλη πτυχή της παρουσίας μου στον Δία ήταν να συζητήσω αυτό το φαινόμενο που συνέβη πολύ πρόσφατα κοντά στο αστρικό σας σύστημα: μια κατάρρευση του συνεχούς της 3ης πυκνότητας. Αυτό συμβαίνει σε θύλακες στον ιστό του διαστήματος και το αστρικό σας σύστημα εισέρχεται σε έναν από αυτούς στην τροχιά του μέσα από αυτόν τον βραχίονα του γαλαξία. Μια περαιτέρω κατάρρευση της 3ης πυκνότητας θα συμβεί, ως γέφυρα προς την 5η πυκνότητα. Ο εχθρός και οι σκοτεινοί το γνωρίζουν αυτό, ήξεραν ότι συνέβαινε και είναι ένας από τους λόγους που γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό ότι έχουν χάσει αυτό το αστρικό σύστημα. Θα σας πω περισσότερα αργότερα.

Το μήνυμα του Thor Han επιβεβαιώνει ότι το ηλιακό μας σύστημα έχει εισέλθει σε μια περιοχή του διαστήματος που διαθέτει μια γαλαξιακή ανωμαλία που έχει ισχυρό αντίκτυπο στο διάστημα 3ης πυκνότητας. Το 2014, οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν ότι το ηλιακό μας σύστημα επρόκειτο να εισέλθει σε ένα μεγάλο διαστρικό νέφος που ονομάζεται "τοπικό χνούδι", πλάτους περίπου 30 ετών φωτός και συγκρατείται από ένα πολύ μεγάλο μαγνητικό πεδίο.

Σύμφωνα με διάφορους ερευνητές, αυτό το διαστρικό νέφος παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 1961 γύρω από τον αστερισμό των Πλειάδων και ονομάστηκε "ζώνη φωτονίων" λόγω της λευκής άλω που πρόβαλλε. Ένας από τους υποστηρικτές της "Ζώνης Φωτονίων" ήταν ο Noel Huntley, Ph.D., ο οποίος έγραψε ένα άρθρο το 2010 με τίτλο "The Photon Belt Encounter" στο οποίο περιέγραφε την ύπαρξή της και το μεγάλο ενδιαφέρον για τους εξωγήινους:

Τι είναι αυτό το ηλεκτρομαγνητικό νέφος, αυτό το χρυσό νεφέλωμα, που μερικές φορές αποκαλείται από τους εξωγήινους ως ακτινοβόλο νεφέλωμα; Η πιο οικουμενική ονομασία της είναι "ζώνη φωτονίων" ή "ζώνη φωτονίων", που αποτελείται από πολλές ζώνες, και κάθε συνάντηση με αυτή τη ζώνη αναγνωρίζεται από τους εξωγήινους ως πολύ σημαντική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thor Han, ο Δρ Huntley είχε δίκιο και η περιοχή του διαστήματος στην οποία έχουμε εισέλθει θα επιταχύνει τη συνείδηση από μια υλιστική ύπαρξη 3ης πυκνότητας σε μια ύπαρξη 5ης πυκνότητας. Σύμφωνα με το υλικό του Νόμου του Ενός, "η πυκνότητα 5ー περιγράφεται ίσως καλύτερα ως εξαιρετικά λευκή σε δόνηση". Επομένως, η "ζώνη φωτονίων" δεν είναι μια ανακριβής περιγραφή αυτής της περιοχής 5ης πυκνότητας, παρά τα όσα πολλοί επικριτές έχουν να πουν για τον όρο.

Αν η συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας δεν ήταν επαρκώς ανεπτυγμένη για να δεχτεί τις συχνότητες της 5ης πυκνότητας, θα κατέρρεε σε μια παγκόσμια καταστροφή που θα προκαλούσε η ίδια. Αν όμως η συνείδηση της ανθρωπότητας εξελιχθεί, θα ξεκινήσει μια χρυσή εποχή σοφίας, αγάπης και ειρήνης. Ο Thor Han καθιστά σαφές ότι οι παγκόσμιες ελίτ κατάλαβαν ότι η μάχη για τη Γη είχε χαθεί και δεν ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτό που ερχόταν. Εξ ου και η προθυμία τους να συνεργαστούν για τη μετάβαση σε μια νέα Γη, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την πύλη της Ανταρκτικής για να φύγουν οριστικά σε έναν άλλο πλανήτη.

Σε ένα δεύτερο μήνυμα που εστάλη στις 14 Δεκεμβρίου, ο Thor Han επικοινώνησε με την Elena και μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη "ζώνη φωτονίων" (γνωστή και ως τοπικό χνούδι) και πώς οι Συμφωνίες του Δία έδωσαν στην παγκόσμια ελίτ πέντε μήνες για να παραδοθεί στη Γήινη Συμμαχία. Ο Thor Han είπε:

Θ: Θα μιλήσω για αυτό το φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει κοντά στο αστρικό σας σύστημα. Αυτό δεν είναι ένα μεμονωμένο φαινόμενο.Καθώς το αστρικό σας σύστημα κινείται μέσα στο πλέγμα αυτού του γαλαξία, που αποτελείται από κυμαινόμενα κύματα συχνοτήτων, συναντά θύλακες αυξημένης δονητικής πυκνότητας ύλης. Τι σημαίνει αυτό: οι φυσικοί νόμοι που συνδέουν τα άτομα μεταξύ τους ταλαντώνονται με μεγαλύτερη ταχύτητα. Δεν έχει να κάνει με τον χρόνο, βλέπετε, ο ρυθμός του χρόνου δεν αλλάζει, αλλά μόνο η αντίληψή σας γι' αυτόν, επειδή ο ρυθμός αλλάζει. Δεν έχει να κάνει με τον χρόνο, απλώς με τη φυσική υπόσταση του υφάσματος του χώρου που κινείται. Καθώς λειτουργούν οι συμπαντικοί νόμοι της φυσικής, συμβαίνει αυτό το φαινόμενο να συμβαίνει προοδευτικά, εκτός αν ο θύλακας υψηλότερης πυκνότητας είναι τόσο μεγάλος ή μεγαλύτερος από το εν λόγω αστρικό σύστημα. Το όριο μιας ζώνης πυκνότητας δεν είναι αιχμηρό, αλλά θολό.

Ε: Τι συμβαίνει όταν η Γη διασχίζει μια από αυτές τις ζώνες υψηλής πυκνότητας ή φυσαλίδες;

Θ: Δεν θα συνέβαινε κάτι δραματικό, όπως πολλοί γήινοι φοβούνται να φαντάζονται. Εκδηλώνεται ως αλλαγή στη συνείδηση, καθώς οι αντιλήψεις, νοητικές και φυσικές, μετατοπίζονται σε ένα υψηλότερο φάσμα. Μπορεί να εμφανιστούν σωματικά συμπτώματα, όσοι έχουν προετοιμάσει το μυαλό τους να ακολουθήσουν ανοιχτά το κύμα, αλλά για όσους δεν είναι έτοιμοι και αντιστέκονται, αυτό έχει ως αποτέλεσμα σωματική και ψυχική ταλαιπωρία γι' αυτούς. Η όραση αλλάζει, οι αντιλήψεις αλλάζουν, ιδίως η αντίληψη του γραμμικού χρόνου, ο οποίος γίνεται αντιληπτός ως ταχύτερος. Αλλά ξέρετε, αυτή η διαδικασία, η είσοδος σε αυτή τη νέα περιοχή της Nataru, είναι αναπόφευκτη. Έτσι, οι γήινοι πρέπει πραγματικά να αφήσουν όλες τις αντιστάσεις, όπως η μεγαλύτερη, που είναι ο φόβος.

Ο Thor Han επιβεβαίωσε εδώ ότι η μετακίνηση του ηλιακού μας συστήματος προς τη "ζώνη φωτονίων" ("τοπικό χνούδι") δεν είναι κάτι που προαναγγέλλει φυσική καταστροφή, αλλά αντίθετα σηματοδοτεί μια επιτάχυνση της συνείδησης. Εκείνα τα άτομα που είναι επαρκώς προετοιμασμένα συναισθηματικά και διανοητικά θα είναι σε θέση να καβαλήσουν τα επόμενα γαλαξιακά κύματα και να εκδηλώσουν μια νέα πραγματικότητα: το παροιμιώδες Βασίλειο του Ουρανού στη Γη. Όσοι δεν είναι προετοιμασμένοι θα κάνουν το αντίθετο και θα βιώσουν μεγαλύτερο άγχος και αναταραχή στην προσωπική και συλλογική τους ζωή.

Ο Thor Han συνέχισε το δεύτερο μήνυμά του ως εξής:

Ε: Πίσω στην Ανταρκτική, τι άλλο μπορείτε να μου πείτε; Δεν μου αρέσουν αυτοί οι τύποι, είναι η ενσάρκωση του κακού. Έχουν προκαλέσει τόσα δεινά.

Θ: Δεν θα το ξανακάνουν. Όταν έγινε η Συμφωνία του Δία, τους προειδοποιήσαμε ότι θα συναντιόμασταν σε πέντε μήνες και ότι θα έπρεπε να προετοιμαστούν να παραδοθούν. Το γνώριζαν λοιπόν αυτό και γι' αυτό προωθούν όλα τα προγράμματά τους ταυτόχρονα, σε απόγνωση. Αλλά οι άνθρωποί σας αρχίζουν να το βλέπουν αυτό.

Ε: Περίμενε, γιατί να τους δώσουμε πέντε μήνες;

TH: Για τη μετάβαση. Αυτή η συνάντηση αποτελεί σημείο καμπής για αυτούς και για εσάς. Αν τα είχαμε καταπνίξει όλα μαζί, τα χρηματοπιστωτικά και οικονομικά συστήματα στη Γη θα είχαν καταρρεύσει μέσα σε τρομερό χάος. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι. Πρέπει να μεταφέρουν τα κλειδιά και τα εργαλεία τους στη Συμμαχία, ώστε η μετάβαση να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά για τους ανθρώπους.

Ένα άλλο πράγμα που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι έχουν διδαχθεί τις σκοτεινές αιθερικές τέχνες και τα ξόρκια πρέπει να ακυρώνονται. Αυτό θα ακυρώσει τη δύναμή τους. Είναι ανίκανοι να φύγουν από αυτόν τον κόσμο. Γιατί θα φύγουν. Ξέρετε, όταν μίλησα για τη μετάβαση, εννοούσα ότι οι Γήινοι πρέπει να δουν τα πρόσωπα των εχθρών τους, να ανοίξουν τη συνείδησή τους στην αλήθεια. Όσο επώδυνη και αν είναι αυτή η διαδικασία, είναι απαραίτητη.

Ε: Μου θυμίζει αυτό που μου είπαν πρόσφατα οι Εννέα, ότι κάθε αισθανόμενο ον έχει ένα ρόλο να παίξει στα παιχνίδια της εξέλιξης στο σύμπαν.

TH: Αυτό είναι σωστό. Ξέρετε, όταν έμεινα στη βάση των Ιμαλαΐων πριν από τέσσερα χρόνια, έγινα μάρτυρας της προετοιμασίας μεγάλων σχεδίων για την αφύπνιση των Γήινων. Ο πόλεμος του χρόνου ήταν το κύριο μέλημα. Φανταστείτε έναν πόλεμο του χρόνου ως μια πολυεπίπεδη σκακιέρα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να σας το περιγράψω.

Η αναφορά του Thor Han στη χρήση των "σκοτεινών αιθερικών τεχνών και ξορκιών" από τις παγκόσμιες ελίτ είναι πολύ σημαντική. Αναφέρεται σε μια ελάχιστα κατανοητή πτυχή του συστήματος ελέγχου της παγκόσμιας ελίτ, η οποία είναι η χρήση της σκοτεινής μαγείας για την υποστήριξη όλων των δραστηριοτήτων της. Ο Thor Han επιβεβαιώνει εδώ αυτό που αρκετοί ερευνητές έχουν αποκαλύψει στο παρελθόν, ότι η Καμπάλα χρησιμοποιεί συστηματικά μαύρη μαγεία ως μέρος του παγκόσμιου συστήματος ελέγχου της.

Ένα καλό παράδειγμα είναι ο τρόπος με τον οποίο η Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος (NASA) χρησιμοποιούσε συστηματικά μαγικά σύμβολα για το δημόσιο διαστημικό πρόγραμμα, όπως καταγράφηκε από τους Richard Hoagland και Mike Bara στο best-seller βιβλίο τους του 2009, Dark Mission: The Secret History of NASA .

Αυτό που μάθαμε επίσης από τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και μια ομάδα στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών που συνδέεται με το κίνημα Q (ένα κίνημα που σχετίζεται με το 17ー γράμμα του αλφαβήτου) ήταν ότι οι παγκόσμιες ελίτ είναι ασκούμενοι "σατανιστές" που επικαλούνται τη δύναμη των δαιμονικών και άλλων αρνητικών οντοτήτων για να υποτάξουν την ανθρωπότητα και το πνεύμα του πλανήτη. Από αυτή την άποψη, αυτό που δήλωσε ο Πούτιν στην ομιλία του για την κατάσταση του έθνους το 2013 ήταν ότι "η Νέα Τάξη Πραγμάτων λατρεύει τον Σατανά".

Αυτές οι τελετές σκοτεινής μαγείας λαμβάνουν χώρα τακτικά σε διάφορες ενεργειακές δίνες ή "ιερούς τόπους" σε όλο τον πλανήτη, όπως αποκαλύπτεται από πολλούς αποκρυφιστές ερευνητές, όπως ο Fritz Springmeier στη σειρά βιβλίων του, Bloodlines of the Illuminati . Πιο πρόσφατα, ο Μπραντ Όλσεν, ένας εξαιρετικά ικανός ερευνητής και συγγραφέας, αποκάλυψε επίσης πολλές από αυτές τις πρακτικές μαύρης μαγείας/σατανισμού στη σειρά βιβλίων του Beyond Esoteric:

Υπάρχει πλήρης έλεγχος της ανθρώπινης φυλής και η σκέψη ότι η μαύρη μαγεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των μαζών είναι ανησυχητική. Ο αποκρυφισμός χρησιμοποιείται σήμερα σε ένα νέο είδος φασισμού μεταξύ κάποιων εκλεκτών παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι ελέγχουν πλήρως σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας, από την υγεία και τα οικονομικά μέχρι την πολιτική και την εκπαίδευση... Οι έρευνες δείχνουν ότι οι αποκρυφιστικές τελετές και τελετουργίες σε υψηλότερα επίπεδα ξεπερνούν κατά πολύ αυτό που μπορεί να φανταστεί κανείς... Γιατί είναι τόσο δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι αποκρυφιστικές πρακτικές είναι ένα πραγματικό εργαλείο ελέγχου; (p. 55).

Είναι σημαντικό ότι ο Thor Han επεσήμανε τη ρητή σύνδεση μεταξύ των Συμφωνιών του Δία που υπογράφηκαν τον Ιούλιο και των συναντήσεων της Ανταρκτικής που πραγματοποιήθηκαν πέντε μήνες αργότερα. Μια πρόβλεψη των Συμφωνιών ήταν η παράδοση της παγκόσμιας ελίτ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021. Αυτή η χρονολογία επιβεβαιώνεται από το tweet της Κριστίν Λαγκάρντ τον Ιούλιο, σύμφωνα με το οποίο οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ανταρκτική τον Δεκέμβριο. Το tweet της αποτελεί πειστική απόδειξη ότι η συμμορία είχε πράγματι πέντε μήνες για να προετοιμαστεί να παραδώσει την εξουσία της, χωρίς να καταρρεύσει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα ως προϋπόθεση για να εγκαταλείψει τη Γη μέσω της διαγαλαξιακής πύλης της Ανταρκτικής.

Αυτή η διαπραγμάτευση για την παράδοση και την αποχώρηση της συμμορίας σηματοδοτεί μια απίστευτη νέα εποχή μπροστά μας, καθώς ο κόσμος μεταβαίνει σε νέα οικονομικά, πολιτικά, υγειονομικά και ενεργειακά συστήματα που θα φέρουν επανάσταση στη ζωή. Το μήνυμα της Oona, μιας από τις Φύλακες, παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες για τις απίστευτες πλανητικές μεταβάσεις που θα παρακολουθήσουμε σύντομα. Θα εξερευνήσω το μήνυμά της στο δεύτερο μέρος αυτής της σειράς.


Maximilian Grasso III 

👇WWG1WGA 🦅🇺🇸🇮



https://t.me/joinchat/aFaAbRpLX6oyODVk

https://t.me/c/1319832049/10861




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters