Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Ενεργειακό ισοζύγιο: Μετάβαση από το 2021 στο 2022

Alessia Garoni: Αγαπητοί μου,

Πολλοί από εσάς θα βιώνετε κάποια δυσάρεστα και πραγματικά σωματικά συμπτώματα αυτή τη στιγμή.  Η εμπειρία του εσωτερικού σώματος και του εξωτερικού κόσμου αποτελεί πρόκληση αυτή τη στιγμή.  

Από τρισδιάστατη άποψη, μια βαριά επιρροή επηρεάζει πολλούς από εμάς.  Γύρω σας ξεδιπλώνεται η ατζέντα και οι κοιμώμενοι συνεχίζουν να σας ακολουθούν προκαλώντας χάος σε πολλές οικογένειες, σχέσεις και ζωές.

Από την 4Δ προοπτική είναι μια αποσαφήνιση των σκοτεινών σκιωδών ενεργειών που αναδύονται και σας αντιμετωπίζουν μέσα σας και σε συλλογική κλίμακα η ανάδυση των πνευματικών επιθέσεων του σκότους γύρω μας γίνεται όλο και πιο εμφανής.

Μην μπερδεύεστε- πρόκειται για έναν πνευματικό πόλεμο που διεξάγεται στο νοητικό, συναισθηματικό και φυσικό μας σώμα.  Αυτό συμβαίνει εδώ και αιώνες, αλλά πάντα πίσω από το πέπλο που καλύπτει το τρίτο μάτι για να δούμε και να καταλάβουμε.  Γεννημένοι και παγιδευμένοι σε ένα πεδίο μήτρας χαμηλών δονήσεων ήμασταν όλοι.


Από μια 5Δ και ανώτερη προοπτική, τόσες πολλές παλιές ψυχές έχουν ενσωματώσει αυτές τις νέες ενέργειες από το 2012 ή ακόμα και νωρίτερα, που έχουν σχηματίσει ένα νέο κρυσταλλικό πλέγμα γύρω από τον πλανήτη.

Εργάτες του φωτός, θεραπευτές, οδηγοί, εργάτες ενέργειας, αλχημιστές, μετασχηματιστές, παιδιά indigo, ιδιαίτερα ευαίσθητοι... Όπως θέλετε να αποκαλείτε τον εαυτό σας.


Εσείς ήσασταν που προλάβατε τους καιρούς ενεργοποιώντας το Σώμα του Πνευματικού Φωτός σας, ξεπερνώντας το σκοτάδι σας, ανεβαίνοντας και ανοίγοντας τα χαρίσματά σας.


Εσείς ήσασταν που είδατε μέσα από όλη τη διαφθορά του αρνητισμού και την καθοδική πορεία της ανθρωπότητας.


Εσείς ήσασταν που ξεφύγατε από το προσωπικό σας πλέγμα και ανυψωθήκατε πάνω από το πλέγμα συνδέοντας τον Θεϊκό Ανώτερο Εαυτό σας με το πλέγμα εξουσίας κάτω και πάνω από εσάς.  Πάντα συνδεδεμένοι με την Αγάπη, το Φως και τη σοφία της Πηγής, του Πνεύματος, ό,τι είναι Θεός.


Εσείς ήσασταν που συνειδητοποιήσατε τι συνέβαινε μόλις πριν από δύο χρόνια.

Η εκδήλωση

Η πύλη σε ένα διαφορετικό χρονοδιάγραμμα

Η Μεγάλη Αφύπνιση

Η Χρυσή Εποχή

Διαβάσατε γι' αυτό

Το ήξερες

Γι' αυτό ήρθατε.


Πολλοί από εμάς αφήνουμε να φύγουν παλιές ενέργειες με τη μορφή της οικογένειας, των σχέσεων, της εργασίας, του περιβάλλοντος.  Αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει πλέον συντονισμός και η διαφορά στις συχνότητες γίνεται αναπόφευκτη.  Μια επώδυνη διαδικασία αντιπαράθεσης που απαιτεί θεραπεία και αυτοφροντίδα.

Ταυτόχρονα, πολλοί από εμάς βρίσκουν τους εαυτούς τους.  Αρχίζουμε να προσελκύουμε εκείνους που βρίσκονται στην ίδια συχνότητα μετά από πολλά χρόνια που προσελκύαμε τις σκιές μας.  Τώρα είναι η ώρα του φωτός.

Νέα οικογένεια φωτός.

Παλιές ψυχές που συγκεντρώνονται σε όλο τον κόσμο online και offline.

Πραγματικά όμορφο.


Το φως που λαμβάνουμε από πολλαπλές πηγές έχει μια συχνότητα που το σώμα μας δεν μπορεί πλέον να την παρακάμψει ή να την αγνοήσει.  Τα συμπτώματα της ανάληψης αυξάνονται καθώς το σκοτάδι αποκαλύπτεται, το πέπλο λεπταίνει και οι κώδικες του φωτός αυξάνονται.

Η δόνηση της Γης έχει αυξηθεί και συνεχίζει να αυξάνεται.

Όλοι σε αυτόν τον πλανήτη γνωρίζουν σε κάποιο επίπεδο ότι κάτι μεγάλο συμβαίνει.  Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης κάνουν ό,τι μπορούν για να αποσπάσουν την προσοχή όλων, αλλά απογοητεύονται ολοένα και περισσότερο από το γεγονός ότι κανείς δεν το πιστεύει πια.


Τι σημαίνει αυτό για εμάς στην πρώτη γραμμή;  Είμαστε οι κάτοχοι των συχνοτήτων, τα αλεξικέραυνα, οι θεραπευτές, οι αλχημιστές και οι δάσκαλοι.  Από όλους στον πλανήτη είμαστε αυτοί που λαμβάνουν πρώτοι τις πληροφορίες και τις ενημερώσεις και τις μετατρέπουν σε αξιοποιήσιμη πραγματικότητα.  Αυτή τη στιγμή η δόνηση έχει κινηθεί τόσο γρήγορα που έχει πιάσει πολλούς από εμάς.


Μας αγαπούν και μας ενθαρρύνουν για τη σκληρή μας δουλειά.

Και υπάρχει μεγάλη υποστήριξη για εμάς από την άλλη πλευρά.  Και οι ενέργειες φέρνουν τόσο πολύ Φως και κώδικα για να μπορέσετε να λάβετε αυτή την καθοδήγηση τώρα.


Έχετε επίγνωση ότι τώρα θα συνδεθείτε επίσης με αυτό το νέο ανώτερο Φως.  Δεν υπάρχει πια ένα μενού "ελαφρών επιλογών", όλα όσα συνδέουμε είναι απίστευτα ισχυρά.  Έχει σχεδιαστεί για να εκτοπίσει την εναπομείνασα τρισδιάστατη πυκνότητα και να την αντικαταστήσει με μια ανώτερη έκδοση.

Όλοι οδηγούμαστε σε αυτή την ανάληψη.  Τα κύματα έρχονται και η συνείδησή σας συνδέεται με αυτό το πλέγμα,

Έχετε κάνει τη δουλειά

Το διαβάζετε αυτό

Σερφάρετε στα κύματα μέσα από αυτή την πύλη του 21/22.


Πολλοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να χαλαρώσετε λίγο και απλά να ενσωματώσετε αυτό που έρχεται... τιμήστε το μέσα σας αν νιώθετε έτσι!

Όταν λαμβάνουμε μεγάλες εκρήξεις ανώτερου φωτός, μερικές φορές αρκεί να προσγειωθούμε, να συνδεθούμε με τη φύση και να πιούμε πολύ νερό.

Αλλά τώρα είναι η στιγμή, λίγο πριν από την πραγματική μετάβαση, που επιβραδύνουμε για να ενσωματωθούμε πρώτα.  Και επειδή ο χρόνος δεν υπάρχει, τον τιμούμε και ρέουμε σύμφωνα με το θεϊκό χρονοδιάγραμμα.


Όσοι από εσάς (όπως εγώ) θέλετε να εφαρμόσετε αυτή την αλλαγή το συντομότερο δυνατό, να ξέρετε ότι είναι σημαντικό να βάζετε πρώτα την αυτοφροντίδα.  Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε εγωιστές, αλλά ότι επιτρέπετε στον εαυτό σας το χώρο να κάνει τη δουλειά που έχετε ενσαρκώσει για να την κάνετε αποτελεσματικά.

Σύντομα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην πραγματικότητα που μας περιβάλλει, τόσο πολιτικές όσο και διαρθρωτικές.

Με την καθοδήγηση που βασίζεται στην καρδιά, τα αποτελέσματα θα συμβούν γρήγορα και ομαλά.


Τις επόμενες ημέρες, αφιερώστε χρόνο για να αφήσετε συνειδητά ό,τι προκύπτει μέσα και έξω από εσάς για να το αφήσετε να φύγει. 


👇WWG1WGA 🦅🇺🇸🇮🇹

https://t.me/joinchat/aFaAbRpLX6oyODVk


Translated with www.DeepL.com/Translator

https://t.me/c/1319832049/11398
1 σχόλιο:

zen είπε...

Καλη , ελευθερη και φωτεινη χρονια ευχομαι σε δονησεις αφυπνισης.
Ευχαριστω. Το αρθρο ειναι εξαιρετικο και δηλωνει την μεταβαση που βιωνουμε σημερα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters