Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Προετοιμασία για την αλλαγή... Med Beds Quantum Energy Healing System!!!! Παγκόσμια ευημερία Gesara ❤️ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 📣

Ένα μήνυμα από τη Διαγαλαξιακή Συμμαχία των Όντων του Φωτός Αυτό το μήνυμα έχει διοχετευτεί για εσάς από το καναδικό μέντιουμ Tracey Milne. Χαιρετισμούς, αγαπητέ άγγελε του Αστέρα της Γης, είμαι η KaiMeara.
Στη σημερινή εκπομπή θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για μια από τις πρώτες τεχνολογίες που θα κυκλοφορήσουν στους ανθρώπους του κόσμου με την ανακοίνωση της NESARA και της GESARA.
Αν δεν είστε σίγουροι για αυτούς τους όρους, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε πρώτα το σχετικό βίντεο. Μαζί με τα νέα συστήματα ελεύθερης ενέργειας που παρέχονται από τα πηνία Tesla και τις νέες συσκευές αντιβαρύτητας και τους αντιγραφείς, θα λάβετε επίσης νέα ολογραφικά ιατρικά κρεβάτια ή Med Beds.


Αυτά τα νέα ιατρικά κρεβάτια θα είναι εξοπλισμένα με ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως διαγνωστική υποστήριξη, χειρουργική επισκευή, κυτταρική και DNA ανακατασκευή και αναζωογόνηση.
Εν ολίγοις, θα αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της ιατρικής περίθαλψης και της διατήρησης της υγείας σας, αλλάζοντας τα πάντα στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης όπως τον γνωρίζετε.


Αυτά τα ιατρικά κρεβάτια, όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με εξειδικευμένη ιατρική επίβλεψη και αυτοματοποιημένους ιατρικούς σταθμούς, θα σας παρέχουν μια ποικιλία επιλογών και μεθόδων για την αποκατάσταση της βέλτιστης υγείας του φυσικού σας σώματος.
Αυτά τα κρεβάτια αντιπροσωπεύουν ένα κβαντικό άλμα στην υγειονομική περίθαλψη σε ολόκληρο τον όμορφο κόσμο σας... επειδή υπάρχουν πλέον αρκετά από αυτά τα κρεβάτια για να αρχίσουν να διανέμονται σε κάθε χώρα που τα θέλει.
Φανταστείτε, ένα πακέτο υγειονομικής περίθαλψης χωρίς χημειοθεραπεία, τοξικά χημικά, αφαίρεση οργάνων ή να πρέπει να ζήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα με ουλές, ασθένειες και δυσλειτουργίες. Αν νομίζετε ότι όλα αυτά ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά ή σαν κάτι που βγήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας, καταλαβαίνουμε τις επιφυλάξεις σας.
Ωστόσο, σας ζητάμε να θυμάστε ότι το "κρύψιμο σε κοινή θέα" είναι μια αγαπημένη τακτική του μυστικού διαστημικού προγράμματος του Βαθέος Κράτους.
Εδώ και πολύ καιρό, το Βαθύ Κράτος επιδεικνύει τεχνολογία πέρα από τα πιο τρελά σας όνειρα, όπως στις ταινίες Avengers και Kingsmen. Το αν νομίζετε ότι βλέπετε φαντασία εξαρτάται από εσάς, όσον αφορά τα σκοτεινά. Απ' όσο γνωρίζουμε, σας έχουν δείξει την αλήθεια, απλώς δεν έχετε κάνει τις σωστές ερωτήσεις ή δεν έχετε απαιτήσει τις σωστές απαντήσεις.
Είναι ένα άσχημο τέχνασμα που σας έχουν διαπράξει και είναι ένα από τα δυναμικά που πρόκειται να αλλάξουν δραματικά με την ανακοίνωση της NESARA και της GESARA ... καθώς αυτές οι νέες τεχνολογίες θα κυκλοφορήσουν ως μέρος αυτού του συναρπαστικού πακέτου που βελτιώνει τη ζωή.


Το βαθύ κράτος έχει κρύψει μια θαυματουργή τεχνολογία σε κοινή θέα. Όπως είπε ο Gene Decode, "Η Cabal ζούσε στο απόγειο της δύναμης με τεχνολογία ένα εκατομμύριο χρόνια μπροστά από εμάς. Όλα αυτά θα απελευθερωθούν με το NESARA / GESARA".
Σε μια προηγούμενη συνέντευξη με τον Charlie Ward, ο Jason Shurka μας μίλησε για τα λέιζερ του DUMB που μπορούν να εξαερώσουν στρατιώτες επί τόπου.
Επίσης, ο Τζέισον μας μίλησε για το υπόγειο σύστημα τρένων που συνδέει όλες τις ηπείρους και τροφοδοτείται από την τεχνολογία Tesla.
Μπορείτε να πάρετε ένα από αυτά τα τρένα στο Λος Άντζελες και να φτάσετε στο Λονδίνο μισή ώρα αργότερα. Αυτό το τρένο παρουσιάστηκε στο MEN IN BLACK INTERNATIONAL, 2019 MIB Men In Black International - Clip 02 - Secret Underground and London Headquarters _________
Τώρα, στις λεπτομέρειες αυτών των ιατρικών κρεβατιών κβαντοθεραπείας, τα οποία διατίθενται σε τρεις διαφορετικούς τύπους, με τρεις διαφορετικές λειτουργίες και ποικιλίες που είναι επί του παρόντος διαθέσιμα για εφαρμογή.
Το νούμερο ένα, το ολογραφικό ιατρικό κρεβάτι, είναι ένα κρεβάτι διάγνωσης και θεραπείας.
Το δεύτερο, η κρεβάτι αναγέννησης, συνεργάζεται με το DNA και τα βλαστοκύτταρα για την αναγέννηση παλαιών ιστών ή οργάνων που λείπουν.


Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, το σώμα σας έχει κυτταρική μνήμη, όπως αποδεικνύεται από το σύνδρομο του "φανταστικού μέλους". Αυτά τα κρεβάτια θα αλλάξουν τις ζωές πάρα πολλών ανθρώπων και οι εφαρμογές είναι ατελείωτες... και αυτό είναι μόνο για αρχή... ολόκληρο το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης πρόκειται να αλλάξει και να γίνει ένα σύστημα αναζωογόνησης και υποστήριξης της υγείας. Είστε ενθουσιασμένοι, αγαπητοί μου;
Το τελευταίο κρεβάτι είναι για παλινδρόμηση της ηλικίας και της μνήμης.
Αυτό το κρεβάτι θα βοηθήσει τους ανθρώπους που υποφέρουν από τραυματικές αναμνήσεις, διαταραχή μετατραυματικού στρες και θα τους βοηθήσει να απελευθερώσουν το μυαλό τους από το φρικτό μοντάζ εικόνων και την καρδιά τους από τα βάθη της απόγνωσης.
[Σημείωση της Κατ: Αυτό είναι το ιατρικό κρεβάτι που έχει περιθάλψει στρατιώτες οι οποίοι έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα από αυτό που βλέπουν όταν μπαίνουν στο DUMB για να σώσουν παιδιά. Ανείπωτες φρικαλεότητες και αθλιότητες].
Αυτό το κρεβάτι θα σας βοηθήσει επίσης να αποκαταστήσετε μια πιο νεανική εμφάνιση και να αισθανθείτε τη σύσφιξη του δέρματος και του μυϊκού σας τόνου, καθώς και να βελτιώσετε όλες τις αισθήσεις σας, ιδιαίτερα στους τομείς της όρασης, της ακοής και της γεύσης.
Δουλεύοντας με τα πρότυπα του DNA σας και τους πολλαπλούς διαθλαστικούς φακούς, καθώς και με το φυσικό εσωτερικό ρολόι του σώματός σας, μπορούμε να εκτελέσουμε αυτές τις διαδικασίες ανώδυνα, με τις μεγαλύτερες προσαρμογές να προέρχονται από το μυαλό και την καρδιά σας, επειδή τώρα αισθάνεστε τόσο υπέροχα!
Και πάλι, αυτές οι κλίνες χρησιμοποιούν ενέργεια πλάσματος και όχι ραδιενεργά υλικά, εστιάζοντας στην επαναβαθμονόμηση και την αναγέννηση, όπου είναι δυνατόν.
Αυτό επιτρέπει σε εσάς, τον χρήστη, να επιστρέψετε στη βέλτιστη υγεία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Σκεφτείτε τι σημαίνει αυτό το είδος τεχνολογίας για εσάς, για την οικογένειά σας, για τους φίλους σας.... όλα τα παιδιά που απλά σώθηκαν από τις σήραγγες... . και για κάθε άτομο που υποφέρει άσκοπα από θεραπεύσιμες ιατρικές παθήσεις.
Γι' αυτό ετοιμαστείτε, αγαπητοί μου, γιατί πρόκειται να κάνετε αυτό το υπέροχο κβαντικό άλμα μαζί... όλες οι χώρες που έχουν υπογράψει τη συμφωνία GESARA... δηλαδή έως και 205 χώρες, θα επωφεληθούν από αυτή την ευκαιρία.
Αν αυτά τα νέα σας ενθουσιάζουν, παρακαλούμε μοιραστείτε τα με άλλους ομοϊδεάτες σας... γιατί όσο περισσότερο εστιάζουμε στο καλό, τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να το φέρουμε στην πραγματικότητά σας.
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να ακούσετε αυτό το μήνυμα. Με Αγάπη και Φως, είμαι η KaiMeara και σας μιλάω εκ μέρους της Διαγαλαξιακής Συμμαχίας των Όντων του Φωτός. Μέχρι την επόμενη φορά, Namaste.

Maximilian Grasso III
👇WWG1WGA 🦅🇺🇸🇮

-----------------------------============--------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters