Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

𝐒𝐀𝐍𝐀𝐍𝐃𝐀 (Ανώτερος Εαυτός/Ανώτερη Ψυχή του 𝐉𝐄𝐄𝐒𝐔𝐒 𝐃𝐄 𝐍𝐀𝐙𝐀𝐑𝐄𝐓𝐇) ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΟΣ στο "Καλό και Κακό, Αδάμ και Εύα, Ανάβαση και Αποκάλυψη

" μέσω Kathryn E. May❤️ 𝑮𝑬𝑺𝑨𝑹𝑨 𝑨𝑺𝑪𝑬𝑵𝑺𝑰𝑶𝑵 μέρος 2 

Αγαπητά μου παιδιά, σας έχουμε πει για τις προσπάθειες να απομακρύνουμε τα εναπομείναντα Σκοτεινά Καπέλα από το περιβάλλον σας, εκείνα με τα οποία είμαστε πολύ εξοικειωμένοι, γιατί είναι οι ίδιες βασανισμένες ψυχές που έχουν υποκινήσει κακουχίες και βάσανα στη Γαία για αρκετούς πολιτισμούς. 
Οι Δυνάμεις του Φωτός έχουν ανέλθει, εσείς, Αγαπητοί μου, είστε αυτοί που αντιστρέψατε την τάση, καθιστώντας δυνατό για τους εργάτες του Φωτός κοντά και μακριά να βάλουν τις ενέργειές τους πίσω από τις προσπάθειές τους να εξελιχθούν από το Σκότος στο Φως, και καθώς το κάνατε αυτό, αποδυναμώσατε τη δύναμη των Σκοτεινών, γιατί το Σκότος δεν μπορεί να επιβιώσει σε μια ατμόσφαιρα Φωτός και Αγάπης. Έχετε δημιουργήσει το περιβάλλον για την έναρξη της Νέας Χρυσής Εποχής. 

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μια πρόκληση μπροστά σας στη διαδικασία καθαρισμού. Με την πάροδο των αιώνων, οι τακτικές πλύσης εγκεφάλου των Σκοτεινών δημιούργησαν μια κουλτούρα υλισμού και απληστίας που έχει γίνει σχεδόν δεύτερη φύση για τους ανθρώπους της Γαίας. 
Δεν είναι στην αληθινή σας φύση, αλλά έχετε υποστεί τεχνικές ελέγχου του νου τόσο αποτελεσματικές που δεν έχετε καν επίγνωση των διάχυτων επιπτώσεών τους. 
Θα αναγνωρίσετε τα συμπτώματα όταν σας υπενθυμίσουμε τα σοβαρά επίπεδα αυτοαμφισβήτησης, άγχους, απελπισίας και φόβου που διαπερνούν όλες τις σκέψεις σας, παρά την αξιοσημείωτη επιτυχία και αφθονία στην πραγματική σας ζωή. 
Αυτές είναι οι υπολειμματικές συναισθηματικές επιπτώσεις του ελέγχου που ασκούν επί αιώνες οι Σκοτεινές Δυνάμεις. Τώρα θα είναι στο χέρι σας να επαναπροσδιορίσετε τη σκέψη σας, να αναθεωρήσετε τα συστήματα αξιών σας και να μάθετε να συν-δημιουργείτε έναν εντελώς νέο πολιτισμό, που θα βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, τη στοργή και την αδελφική αγάπη, αλλά τώρα δεν θα είστε μόνοι. 

Οι Αστρικοί Αδελφοί και Αδελφές σας είναι εδώ για να διευκολύνουν την πορεία σας, παρέχοντάς σας φιλία, νέες τεχνολογίες που θα εξαλείψουν τη χρήση ορυκτών καυσίμων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και πολλές άλλες αξιοσημείωτες ευκολίες για την υγεία. 
Αυτό, μαζί με το σπάσιμο του ασφυκτικού κλοιού των λίγων που έχουν υποδουλώσει ολόκληρο τον πληθυσμό σε μια μαζική κούρσα εργασίας για χρήματα που ποτέ δεν θα είναι αρκετά, υπόσχεται να θέσει σε κίνηση τον νέο ανώτερο τρόπο ζωής σας. 
Γνωρίζουμε ότι μπορεί να έχετε ένα άλλο πολύ ανησυχητικό ερώτημα: "Γιατί υπάρχει το κακό στον κόσμο και γιατί πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ξανά και ξανά;". Γιατί εσείς, οι δημιουργοί μας, επιτρέψατε να συμβεί αυτό; "Ελπίζουμε ότι μπορείτε τώρα να καταλάβετε την εξήγησή μας, η οποία θα είναι πολύ πιο εύκολη για όσους από εσάς έχετε διαβάσει τα περισσότερα από τα διοχετευμένα μηνύματα που σας έχουμε δώσει. 

Σας έχουμε πει για την πολιτική μας της μη παρέμβασης όσον αφορά την ελεύθερη βούλησή σας εδώ στη Γαία. Είναι η ίδια θέση που παίρνουμε με όλα τα όντα σε όλα τα ουράνια βασίλεια. 
Δεν καταστρέφουμε τις Δημιουργημένες Ψυχές μας, ακόμη και όταν απομακρύνονται, ακόμη και όταν στρέφονται προς το Σκότος. 
Μας πονάει να βλέπουμε τους Εργάτες του Φωτός μας να υποφέρουν γι' αυτό, αλλά είναι μέρος της διαδικασίας της ανάληψης, ώστε ολόκληρο το Πολυσύμπαν να έχει την ευκαιρία να ασκήσει θάρρος, τόλμη και καλοσύνη απέναντι στο Σκότος και στα καταστροφικά όντα που προσπαθούν να νικήσουν το Φως. 

Αγωνιζόμενοι ενάντια στο σκοτάδι, μεγαλώσατε στο Φως, τη Δημιουργικότητα και την Αγάπη χωρίς όρους. 
Σας έχει κάνει συμπονετικούς, συγχωρητικούς και ενσυναισθητικούς κάθε φορά που πολεμούσατε δίπλα δίπλα με τα ένδοξα Όντα του Φωτός σας για να υπερασπιστείτε τα όνειρα της Καρδιάς σας για δικαιοσύνη, ισονομία και ελευθερία. 
Οι γενναίες προσπάθειές σας να αντισταθείτε στο Σκότος που κατέβηκε πάνω στη Γαία, ιδιαίτερα κατά τα τελευταία 50 χρόνια, δημιούργησαν τον φάρο του Φωτός και της Ελευθερίας που εμπνέει ολόκληρο το Πολυσύμπαν, όπου όλοι μπορούν να αισθανθούν τις κυματιστές επιπτώσεις της επιτυχημένης, αν και όχι ακόμη ολοκληρωμένης, ανάληψής σας. 

Και έτσι σας ζητάμε, Αγαπητοί, να πάρετε τις θέσεις σας για άλλη μια φορά, όπως κάνατε και σε άλλες ζωές, για να οδηγήσετε τους συνανθρώπους σας στην ένδοξη νέα Χρυσή Εποχή της Αγάπης και της Δημιουργικότητας, όπου το Σκότος θα πεθάνει με φυσικό θάνατο και θα εξαφανιστεί στη μυθολογική μνήμη. 
Σας παρακολουθούμε, θα σας προστατεύσουμε, μαζί με τις μεγάλες Λεγεώνες του Φωτός, και θα είμαστε μαζί σας σε κάθε σας βήμα, ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ σας.


Maximilian Grasso III 

👇WWG1WGA 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters