Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Αυτοπυροβολήθηκαν στη ΝΔ.

Γράφει ο mitsos175

Για σταθείτε, γιατί εδώ πέφτει χοντρό δούλεμα. Ο κόσμος είναι έτοιμος τους δείρει άγρια, να τους κρεμάσει ανάποδα.

Βγήκε η Παγώνη κι έριξε ατομική βόμβα. «Νύχτα Αγίου Βαρθολομαίου στο Νοσοκομείο Γεννηματάς». Βγαίνει το Γεννηματάς και τη διαψεύδει! Δεν είχαν που δεν είχαν αξιοπιστία, τώρα έχασαν κάθε ίχνος της. Κι όλα αυτά γιατί; Να κάνουμε 3η δόση; Εδώ μετανιώσαμε για τις δυο που κάναμε με αυτά που ακούμε!

Φυσικά ο κόσμος ρώτησε «Γιατί». Κι εκεί τους πήραν τα δικά τους τα σκάγια, γύρισε η τρομοκρατία μπούμερανγκ. Γιατί υποβαθμίστηκε το ΕΣΥ, γιατί έδιωξαν γιατρούς και πήραν μπάτσους, γιατί δεν έκαναν τίποτα για τα σχολεία και τα μέσα μεταφοράς. Αντί για ΜΕΘ πήραμε φρεγάτες. 1 φρεγάτα είναι δεκαπλάσιες ΜΕΘ από όσες έχουμε!

Τώρα η Παγώνη είναι εκτεθειμένη. Να δούμε, θα επέμβει εισαγγελέας για τις ψευδείς τρομοκρατικές δηλώσεις; Ή μπορούν να λένε ό,τι ψέμα θέλουν, ό,τι κουταμάρα σκαρφιστούν;

Με ψέματα όμως δεν πείθεται ο κόσμος να εμβολιαστεί. Γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ακριβώς αυτό που συντηρεί την καχυποψία όσων δεν εμβολιάζονται, είναι τα αισχρά ψέματα της κυβέρνησης. Αυτή που είπε ψέματα, δεν είναι επιστήμονας. Ο επιστήμονας λέει αυτό που βλέπει από την παρατήρηση (ή το πείραμα) με βάση συγκεκριμένη μέθοδο. Επιστήμη και Αλήθεια ταυτίζονται.

Στη ΝΔ κάνουν το εξής: Παίρνει ο Μητσοτάκης μια πολιτική απόφαση για να περάσει το φασισμό, κι οι δήθεν επιστήμονες προσπαθούν να προσαρμόσουν την πραγματικότητα στις ορέξεις του δικτάτορα. Κολλάει ο ιός στα περίπτερα το βράδυ; Ή αν ακούς όρθιος μουσική, ενώ καθιστός όχι; Για πείτε μας σε τι μελέτες βασίστηκαν οι παραπάνω αποφάσεις και τα άλλα παλαβά; Για δημοσιεύστε τες.

Αν δουν πως τους πήραμε χαμπάρι, το γυρνάν αμέσως. Έβαλαν την Παγώνη να πει για νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, ο κόσμος έκραξε το Μητσοτάκη που φταίει για όλα, κι αμέσως το Νοσοκομείο έβγαλε διάψευση! Μετά το κράξιμο στην κυβέρνηση καθαρμάτων κι εγκληματιών.

Να σας πως γιατί μας τρομοκράτησαν. Γιατί χθες έγιναν μόλις 472 εμβολιασμοί 3η δόσης και 1.124 1ης δόσης. Αλλά με τα ψέματα θα αγανακτήσει ο κόσμος και θα τους βάζει τα εμβόλια στα οπίσθια. Με τη συσκευασία, τις σύριγγες και μια βρεμένη σανίδα μεγάλου μεγέθους…

Έχουμε 61% εμβολιασμένους, 7% με φυσική ανοσία και ταυτόχρονα περισσότερα κρούσματα από ποτέ. Η τραγική κατάσταση δεν σηκώνει απλά ειδικό δικαστήριο, απαιτεί κρεμάλα για τους υπευθύνους της σφαγής! Υπάρχουν μέχρι στιγμής 16.361 θύματα της εγκληματικής πολιτικής! Δεν θα μείνουν αναπάντητα τα γιατί. Απαιτουμε την τιμωρία των υπεύθυνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters