Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Αίγυπτος: Η κυβέρνηση μεταφέρεται στη νέα πρωτεύουσα της χώρας

(Φωτ.: Twitter / Egypt Independent)

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο τη διαδικασία μεταφοράς των γραφείων σε μια νέα διοικητική πρωτεύουσα που βρίσκεται ανατολικά του Καΐρου, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της προεδρίας την Τετάρτη.

«Ο πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι κατεύθυνε την κυβέρνηση να ξεκινήσει τη μεταφορά στην κυβερνητική περιφέρεια της Νέας Διοικητικής Πρωτεύουσας [σ.σ. προσωρινό όνομα] ξεκινώντας τον Δεκέμβριο για μια δοκιμαστική περίοδο 6 μηνών», είπε.

Η νέα πρωτεύουσα έχει σχεδιαστεί ως μια «έξυπνη πόλη» υψηλής τεχνολογίας για να φιλοξενήσει 6,5 εκατομμύρια κατοίκους και να συνεισφέρει στην αποσυμφόρηση του Καΐρου.

Η πόλη θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έναν κυβερνητικό και έναν επιχειρηματικό τομέα, μια συνοικία για τις διπλωματικές αποστολές, ενώ θα διαθέτει πανεπιστημιακά κτίρια και εγκαταστάσεις αναψυχής.

Στην καρδιά της νέας πρωτεύουσας, οι εργαζόμενοι βάζουν ήδη τις τελευταίες πινελιές σε μια λεωφόρο που φιλοξενεί υπουργικά κτίρια που απηχούν την αρχιτεκτονική των φαραωνικών ναών και γειτνιάζουν με ένα υπερυψωμένο ισλαμικό συγκρότημα, δύο θολωτά κτίρια του κοινοβουλίου και ένα τεράστιο προεδρικό μέγαρο.

Πρόκειται για μια «έξυπνη» πόλη σε παρθένα γη μακριά από το χάος του Καΐρου.


https://www.pontosnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters