Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόεδρος Τραμπ: Το αποτέλεσμα των εκλογών θα αποπιστοποιηθεί

Ο Πρόεδρος πιστεύει ότι οι εκλογές του 2020 θα ακυρωθούν με βάση το τεράστιο μέγεθος της διαφθοράς που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Χθες, ο πρόεδρος Τραμπ κάθισε στο Gateway Pundit και συζήτησε πολλά τρέχοντα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των εκλογών του 2020.

Οι εκλογές μας ήταν στημένες. Αυτές ήταν στημένες εκλογές. Χρησιμοποίησαν τον COVID και χρησιμοποίησαν τα επιστολικά ψηφοδέλτια για να νοθεύσουν τις εκλογές. 

Κερδίσαμε τις εκλογές με μεγάλη διαφορά και τις έστησαν και είναι τρομερό πράγμα και πιστεύω ότι θα αποπιστοποιηθούν αυτές τις εκλογές. Δεν νομίζω ότι μπορούν να διεξαχθούν εκλογές που ήταν νοθευμένες σε τέτοιο βαθμό όπως αυτές.

Θέλω να πω, κοιτάξτε τις επιμέρους πολιτείες. Αναφέρατε την Αριζόνα. Κοιτάξτε τι συμβαίνει τώρα στο Μίσιγκαν. Κοιτάξτε τι συμβαίνει στην Πενσυλβάνια.  Κοιτάξτε τι συμβαίνει στη Τζόρτζια, στο Ουισκόνσιν. Όχι, αυτό ήταν ένα τρομερό, τρομερό πράγμα που συνέβη στη χώρα μας και επειδή ο Τύπος είναι τόσο ανέντιμος. Από αυτό προέρχεται η κουλτούρα της ακύρωσης.  Ξέρετε από πού ξεκίνησε, δεν θέλουν να μιλήσουν για τις εκλογές, γιατί ξέρουν ότι ήταν στημένες.

Ο Πρόεδρος συνέχισε λέγοντας ότι το FOX πρέπει να γνώριζε κάτι για τα αποτελέσματα στην Αριζόνα και κάποιος πρέπει να τους ρωτήσει. Ο Πρόεδρος Τραμπ ανέφερε επίσης ότι ο λαός ξεσηκώνεται.

Θα αφήσετε κάποιον που έκλεψε να παραμείνει για άλλα τρία χρόνια; Δεν μπορώ να το φανταστώ. Δεν μπορώ να το φανταστώ.

 

 

 

ΠΗΓΗ 

http://sinomosiologos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters