Κυριακή 16 Μαΐου 2021

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΡΟΙΣΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;;; ............. Ποιοι ήταν και τι έγιναν...;

Για ποια Αμερική μιλάμε να πλένεις πιάτα μια ζωή ολόκληρη για να γίνεις πλούσιος...
Μόνο στην Ελλάδα μας γίνεσαι μέσα σε λίγα χρόνια Κροίσος, όπως οι παρακάτω δραστήριοι συνέλληνες.
Κοπελούζος το 1970 πούλαγε στυλό έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού με τον αδελφό του , αλλά είχε την ευτυχία να τον γνωρίσει ο Μητσοτάκης, τεράστιος οικονομικός παράγοντας.
Λιακουνάκος δεκαετία 70 εφοδίαζε τις καντίνες των καραβιών με μικροϋλικά, σήμερα με τις γνωριμίες του ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέγας οικονομικός παράγοντας ΑΧΟΝ, ΕUROMEDICA, προμηθευτής οπλικών συστημάτων.
Κοντομηνάς την δεκαετία 70 μεσίτης ασφαλειών, σήμερα ΙΝΤΕRAMERIKAN, εφοπλιστής, νοσοκομεία κλπ.
Δημητριάδης Μηχανολόγος Μηχανικός φίλος - συνεταίρος Κόκκαλη, δεκαετία 60, μας σέρβιρε πάστες στο ζαχαροπλαστείο ΡΟΔΟΝ στην Πάτρα όταν εμείς από το χαρτζιλίκι μας πηγαίναμε εκεί που δούλευε.
Ψωμιάδης δεκαετία 70 δικαστικός κλητήρας μετέπειτα ASPIS BANK, Ασφαλιστική εταιρεία, REAL ESTATE.
Mελισσανίδης δεκαετία 70 εκπαιδευτής οδηγών, σήμερα εφοπλιστής τάνκερ, ΟΠΑΠ, μέγας οικονομικός παράγοντας.
Βωβός πολιτικός μηχανικός δεκαετία 70 σε τεχνικό γραφείο υπάλληλος, με τις γνωριμίες Μητσοτάκη -Λαλιώτη - Δημάρχους βορείων προαστίων μέγας κατασκευαστής πολυωρόφων και ιδιοκτήτης, σήμερα το σύστημα τον έχει εγκαταλείψει λόγω κρίσης και τραβιέται.
Λιβάνης δεκαετία 60 ελεγκτής στα ΚΤΕΛ Πάτρα - Αθήνα, όλοι εμείς οι φοιτητές επαρχίας θυμόμαστε τον φιλότιμο κυρ-Αντώνη, τυχερός όμως που γνώρισε τον Ανδρέα και σήμερα μεγαλοεκδότης, με τεράστια ακίνητα.
Γερμανός δεκαετία 70 έπαιζε κιθάρα με άλλους ψευτο-φοιτητές φτωχότατος, από την γνωριμία με το ΚΚΕ έγινε ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέγας επενδυτής και PUBLIC από τους πιο ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες.
Σκλαβενίτης την δεκαετία 60 αξιωματικός ναυτικού, σήμερα ο μέγας SUPER MARKET καλή η γνωριμία του με τον Μητσοτάκη.
Μαρινάκης γιος του Μιλτιάδη Μαρινάκη παλιού μηχανουργού, σήμερα με τις καλές γνωριμίες Μητσοτάκη και ΠΑΣΟΚ μεγαλοεφοπλιστής, ιδιοκτήτης Ολυμπιακού.
Μπόμπολας δεκαετία 60-70 μικροεργολάβος, ο Παττακός τον είχε αποκαλέσει Τόμπολα και τον είχε στον μαυροπίνακα. Μετέπειτα με τις εθνοσωτηρίους κυβερνήσεις έγινε ο εθνικός εργολάβος.
Περιστέρης πολιτικός μηχανικός το 1970 πιτσιρικάς γιος ενός μεσαίου μηχανικού εργολάβου, μετέπειτα με τις ευλογίες Καραμανλή εθνάρχη και ανιψιού καθότι και εγγονός του Γκίκα παλαιού υπουργού, σήμερα άλλος εθνικός εργολάβος ΤΕΡΝΑ ΑΤΕ και άλλων θυγατρικών, ενέργεια, Τραμ, κλπ.
Kουρής δεκαετία 70 πούλαγε εφημερίδες με ΠΑΣΟΚ μεγαλοεκδότης, καναλάρχης κλπ.
Σάλας δεκαετία 70 με ΠΑΣΟΚ καθηγητής Πανεπιστημίου διοικητής τράπεζας, σήμερα μεγαλοτραπεζίτης.
Μυτιληναίος, δεκαετία 70 πούλαγε αλουμίνια, σήμερα ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ, ενέργεια, καράβια, εργοστάσια αλουμινίου, μεγαλο-επενδυτής.
Και αυτοί είναι ένα μέρος των νεόπλουτων που αυτοδημιουργήθηκαν με την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα και όλων των πολιτικών κομμάτων.
Το θέμα είναι να μειωθεί η Διαφθορά και οι Πελατειακές σχέσεις!
Ή μήπως θ’ αλλάξουν οι «καρέκλες» για να έχουν και «άλλοι» την σειρά τους στο «έγκλημα».
Και όταν λέμε έγκλημα, δεν εννοούμε την ζήλια και τον απέραντο φθόνο που αισθάνονται άδικα πολλοί, όταν κάποιος αγωνίστηκε σκληρά και τίμια.
Αυτούς η Κοινωνία τους χρειάζεται γιατί της δίνουν οξυγόνο.
Με μεγάλη λοιπόν προσοχή και Δικαιοσύνη να γίνουν οι έλεγχοι και σίγουρα ν’ αποδοθούν μεγάλες κυρώσεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ (και όχι φυλακίσεις)!
Το Κράτος και οι Πολίτες του δεν πρέπει πια να πληρώνουν δύο φορές την Διαφθορά!
Δυστυχώς το Παρελθόν δεν μας διασφαλίζει για το Μέλλον.
Τώρα είμαστε οι πιο πολλοί... Άπιστοι Θωμάδες!
Τους οποίους οι νέοι αλλά και οι πιο παλιοί Πολιτικοί οφείλουν τώρα να μας πείσουν στα σοβαρά με ΠΡΑΞΕΙΣ και όχι με κούφια λόγια!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters