Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ συλλαμβάνουν τον John Podesta και τη Huma Abedin

Οι πρώην υπάλληλοι της Κλίντον Χούμα Αμπεντίν και ο Τζον Ποντέστα θα έχουν σύντομα ένα νέο σπίτι στη μονάδα κράτησης στον κόλπο του Γκουαντάναμο, όπου, όπως η Κλίντον, θα αντιμετωπίσουν ένα στρατιωτικό δικαστήριο για να απαντήσουν σε φρικτά εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά της Αμερικής και του λαού της. Μια εμπιστευτική πηγή εξοικειωμένη με το σχέδιο του Τραμπ να αποστραγγίσει το βάλτο και να αποκαταστήσει την αμερικανική ευημερία στον λαό είπε στο RRN ότι οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ που λειτουργούσαν στην εξουσία του Τραμπ διεξήγαγαν ταυτόχρονα αποστολές «nab and grab» για να συλλάβουν τους συνωμότες του Clinton. Ο Τραμπ επέλεξε την Κυριακή του Πάσχα για να συλλάβει τους προδότες, επειδή πίστευε ότι ήταν η καλύτερη μέρα για να τους πιάσει αγνώστους και στο σπίτι, πρόσθεσε η πηγή μας.Η τακτική εμπειρογνωμοσύνη του Trump κατέβαλε μερίσματα.

Στις περίπου 2:00 μ.μ., ένα απόσπασμα Ειδικών Δυνάμεων από το Fort Bragg συνέλαβε την Abedin στο σπίτι των γονιών της κοντά στο Λάνσινγκ του Μίσιγκαν, όπου η οικογένεια είχε συγκεντρωθεί για δείπνο του Πάσχα. Αν και η Αμπεντίν είναι ένας ριζοσπαστικός ισλαμιστής τζιχαντιστής με προφανείς δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, πέρασε τα πολιτικά της χρόνια παριστάνοντας ότι ήταν Χριστιανός.

«Ο Τραμπ έμαθε ότι η Αμπεντίν θα ήταν στο σπίτι των γονιών της για το Πάσχα. Όπως γνωρίζετε, η Κλίντον βρίσκεται ήδη στο GITMO σε αναμονή για δίκη. Έχει εγκαταλείψει πολλές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του Abedin - φέρεται να αποκάλυψε ότι αυτή και η Abedin συμμετείχαν σε αδρενοχρωματικές εγχύσεις από παιδιά της Αϊτής. Όταν η Navy Seals συνέλαβε την Κλίντον, βρήκαν στοιχεία σχετικά με αυτό στους φορητούς της υπολογιστές, και τώρα τα δικά της λόγια έχουν ενοχοποιήσει αυτήν και τους εγκληματίες συνωμότες της », δήλωσε η πηγή μας.

Καθώς ο Χούμα Αμπεντίν συνελήφθη και συνοδεύτηκε σε μια παράνομη εγκατάσταση εκμετάλλευσης στη νότια Φλόριντα, πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη επίθεση εναντίον του Τζον Ποντέστα στο ανοιξιάτικο σπίτι του στα περίχωρα της Bethesda, MD. Οι χειριστές των Ειδικών Δυνάμεων της 3ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων κατέβηκαν στο σπίτι του στο Φιλικό Χωριό του και χρησιμοποίησαν μη θανατηφόρα δύναμη για να υποτάξουν δύο σωματοφύλακες που προστατεύουν τον Ποντέστα και τη σύζυγό του, Μαίρη.

Μια προκαταρκτική έκθεση ανέφερε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις δεν υπέστησαν θύματα.

Επιπλέον, είναι κατανοητό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είχε εκκαθαρίσει την επιχείρηση με τον Στρατηγό Richard D. Clarke, Διοικητή της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ.ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters