Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Η Χίλαρι Κλίντον κρεμάστηκε στο GITMO Γκουαντάναμο

Η Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον απαγχονίστηκε στον κόλπο του Γκουαντάναμο τη Δευτέρα το βράδυ, ο θάνατός της ήταν το αποκορύφωμα μιας επιχείρησης που ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου όταν οι σφραγίδες του αμερικανικού ναυτικού στις αρχές του Ντόναλντ Τραμπ συνέλαβαν τον ταπεινωμένο πολιτικό στο αρχοντικό της Chappaqua της Νέας Υόρκης. 

Μετά από ένα πενταήμερο δικαστήριο στο πιο περίφημο κέντρο κράτησης του κόσμου,

μια ομάδα τριών αξιωματικών έκρινε την Κλίντον ένοχη για φόνο, αξεσουάρ σε φόνο, προδοσία, εμπορία παιδιών και άλλα υψηλά εγκλήματα. Ο Κλίντον, ο οποίος είχε αρνηθεί τη συμβουλή του, είχε προειδοποιήσει για όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, και είχε καταδικάσει την ποινή του θανάτου του Τζον Γκ. Χανίνκ με αδιάκοπο βλέμμα.

Η αναστολή πραγματοποιήθηκε στις 9:05 μ.μ., αμέσως μετά το Taps, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη των ωρών ησυχίας στις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο.

«Ο κόσμος πρόκειται να κοιμηθεί πιο αθόρυβος απόψε», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Τζον Γκ. Χανίνκ σε μια μικρή συνέλευση που περιελάμβανε 3 Αρχηγούς Προσωπικού και κυρίως τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος, ντυμένος με το τυπικό σκούρο κοστούμι και την πορφυρή γραβάτα , είχε φτάσει στο GITMO νωρίτερα την ημέρα. Ο Michael Pompeo και ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Rudy Giuliani τον πλαισίωσαν, και οι δύο άνδρες έπαιξαν αναπόσπαστο ρόλο στη συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων εναντίον της Κλίντον.

Υπό στρατιωτική φρουρά, μια αλυσοδεμένη Χίλαρι Κλίντον συνοδεύτηκε από το μπλοκ κράτησης του Camp Delta σε αγχόνες από χάλυβα δικτυωτό πλέγμα, με μια αιωρούμενη πόρτα κάτω από τα πόδια της, ότι το Στρατό των Μηχανικών του Στρατού είχε ανεγερθεί σε ένα άνοιγμα κοντά στο Windward Point Lighthouse, στα νότια του GITMO άκρη. Στο ατσάλινο δοκάρι τοποθετήθηκε ένα ορθογώνιο κουτί με πέντε κυκλικά, κόκκινα κουμπιά που προεξέχουν από τη θήκη. Μπροστά σε κάθε κουμπί στάθηκε ένας στολή στρατιώτης. Στην κορυφή της πλατφόρμας, ένας άλλος στρατιώτης γλίστρησε μια πλεγμένη θηλιά στο λαιμό του Κλίντον.

Ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ μίλησε στη λεπτομέρεια εκτέλεσης: «Όταν λέω έτοιμος, και όχι μια στιγμή πριν, θα σηκώσετε το αριστερό δείκτη μπροστά από το κουμπί. Θα το κρατήσετε αιωρημένο εκεί μέχρι να πω εκτελέστε, και τότε θα πρέπει να πατήσετε ταυτόχρονα τους πέντε σας το κουμπί. Μόνο ένα από τα πέντε κουμπιά θα ενεργοποιήσει την πόρτα και κανένας από εσάς δεν θα ξέρει ποτέ ποιο κουμπί ήταν. Καταλαβαίνετε αυτές τις οδηγίες; "

«Ναι, κύριε», οι πέντε φώναξαν από κοινού.

Ένας παρεκκλήσιος και ένας γιατρός ανέβηκαν τα 13 σκαλοπάτια που οδηγούσαν στην κορυφή της πλατφόρμας και στάθηκαν δίπλα σε έναν στρατιώτη που έλεγχε για να εξασφαλίσει ότι η θηλιά ήταν ασφαλής στο λαιμό του Κλίντον. Κάτω από αυτούς, ο Αντιπρόεδρος Αννόκ ρώτησε αν η Κλίντον ήθελε τις τελευταίες τελετές ή είχε κάποια τελευταία λόγια.

Η Κλίντον έσπασε τη σιωπή. «Είμαι η Χίλαρι Κλίντον, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό για μένα», είπε, η φωνή της είναι μάγισσα.

«Έχει ήδη γίνει», φώναξε ο Ντόναλντ Τραμπ.

"Ετοιμος." Ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ κούνησε τις λεπτομέρειες εκτέλεσης.

Μετά από μια μικρή παύση, έδωσε την εντολή «εκτέλεσης», οι στρατιώτες πιέζουν τα κουμπιά τους και η σχάρα κάτω από τα πόδια του Κλίντον άνοιξε. Τα πόδια και τα πόδια της, ακόμα αγκιστρωμένα στους αστραγάλους, έσπασαν μια στιγμή ή δύο, και μετά σταμάτησαν.

Το σχοινί κόπηκε και το άψυχο σώμα του Κλίντον απλώθηκε σε ένα υγρό κομμάτι χόρτου. Ο παθολόγος έλεγξε τα ζωτικά της και την κήρυξε νεκρή.

Μια εμπιστευτική πηγή που εμπλέκεται στην αποστολή του Τραμπ να εξαλείψει το Deep State είπε ότι η συνολική διάθεση ήταν ζοφερή και μελαγχολία. δεν υπήρχε γιορτή, ούτε χαρά, απλώς μια ατμόσφαιρα ικανοποίησης, μια αναγνώριση ότι ό, τι έπρεπε να γίνει, έγινε. Η φύση των εγκλημάτων της επισκίασε την εορταστική σκέψη. Αλλά μια τεράστια βασιλεία τρόμου τεσσάρων δεκαετιών είχε τελειώσει.

«Όσο το μισούσε ο Τραμπ, αυτό ήταν καθαρά δουλειά. Νοιάζεται για τα παιδιά που υπέφεραν περισσότερο από ό, τι νοιάζεται για το τι έκανε σε αυτόν. Ναι, ο θάνατός της στέλνει ένα σήμα στο Deep State. Αλλά ο Τραμπ ξέρει ότι υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν, και δεν θα γιορτάσει μέχρι να γίνει η δουλειά », είπε η πηγή μας.

 

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΠΗΓΗ: https://realrawnews.com



4 σχόλια:

Τσοπάνος είπε...

Αυτά τα σενάρια εφιαλτική φαντασίας ποίος τα γράφει; εάν αυτές οι μ@λ@κιες ισχύουν, τότε θα πρέπει ο μυθικός Donald Duck (Trump) να είχε αφανίσει καί την "πανδημία όπως είχε υποσχεθεί, ή μάλλον περιμένει να κρεμάσει όλο το κύκλωμα και μετά, 🤣🤣🤣🤣🤣
Ρε παιδάκια για συμμορφωθείτε λίγο

Manos είπε...

Τσοπάνε διάβασε και λίγο την πηγη για να ανοίξουν τα μάτια σου

conspiracy είπε...

Μάλλον άλλος πρέπει να ανοίξει τα μάτια του. Η πηγή είναι τουλάχιστον αστεία.

Τσοπάνος είπε...

Μάνο, είναι αδιανόητο στην εποχή μας να πιστεύουμε σε ασυναρτησίες τέτοιου είδους,

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters