Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Η δίωξη του Ghislaine Maxwell αποκαλύπτει σχεδόν 3 εκατομμύρια σελίδες αποδεικτικών στοιχείων

Οι εισαγγελείς της Ghislaine Maxwell αποκάλυψαν 2,7 εκατομμύρια σελίδες αποδεικτικών στοιχείων στους δικηγόρους της στην υπόθεση εμπορίας Jeffrey Epstein , σύμφωνα με την κατάθεση δικαστηρίου.

Η Βρετανική κοινωνία περιμένει δίκη τον Ιούλιο για ισχυρισμούς ότι κακοποίησε ανήλικα κορίτσια για να κακοποιήσει τον χρηματοδότη της Νέας Υόρκης.

Ο Μάξγουελ, ένας φίλος του πρίγκιπα Ανδρέα, αρνήθηκε τους αρχικούς ισχυρισμούς και αναμένεται να υποβάλει ένσταση για ένα νέο κατηγορητήριο που περιέχει αξιώσεις από ένα τέταρτο θύμα αργότερα αυτό το μήνα.

Οι δικηγόροι της έχουν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα για το ότι δεν έχει αρκετό χρόνο για να διεκπεραιώσει την υπόθεσή της ενώ ήταν στη φυλακή στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν.

Τώρα οι εισαγγελείς αποκάλυψαν την πλήρη κλίμακα των αποδεικτικών στοιχείων στην υπόθεση, η οποία εκτείνεται σε απόσταση τριών εκατομμυρίων σελίδων.

Ghislaine Maxwell στην Τενερίφη
Η Ghislaine Maxwell στην Τενερίφη το 2000. Περιμένει δίκη για κατηγορίες διακίνησης που σχετίζονται με τον Τζέφρι Έπσταϊν τον Ιούλιο και αναμένεται να κατηγορηθεί για νέο κατηγορητήριο αργότερα αυτό το μήνα.MATTHEW POLAK / GETTY IMAGES
Μια επιστολή του πληρεξούσιου των ΗΠΑ Audrey Strauss αναφέρει: "Όπως γνωρίζει το Δικαστήριο, η κυβέρνηση προσκόμισε στον εναγόμενο περισσότερες από 2,7 εκατομμύρια σελίδες ανακάλυψης σύμφωνα με τις διάφορες υποχρεώσεις της κυβέρνησης για ανακάλυψη".

Η αποκάλυψη προέκυψε καθώς η εισαγγελία αντιτάχθηκε σε μια κλήση που υπέβαλαν οι δικηγόροι του Maxwell στον Boies Schiller Flexner (BSF), το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον πρίγκιπα Andrew Andrew κατηγορούμενο Virginia Giuffre και ορισμένα άλλα θύματα του Epstein.

Η ομάδα της επιθυμεί την αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών από τα θύματα, αλλά η εισαγγελία αντιτάχθηκε στη νομική διαδικασία που χρησιμοποίησε η ομάδα άμυνας.

Μεταξύ των καταγγελιών, ο Strauss ζήτησε να διατηρηθούν εμπιστευτικά τυχόν αποδεικτικά στοιχεία που θα κυκλοφορήσουν για την προστασία των θυμάτων του Epstein.

Η κατάθεση του δικαστηρίου της έγραφε: "Όπως προαναφέρθηκε, η κλήτευση του BSF φαίνεται να ζητά σημαντικό αριθμό ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών για τα θύματα.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με την επιστολή του BSF, η κλήτευση προς το BSF ζητά το «πρωτότυπο, πλήρες αντίγραφο» του ημερολογίου του θύματος.

"Στο βαθμό που ο εναγόμενος έχει αποκτήσει ή θα λάβει ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τα θύματα ή τους μάρτυρες, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως" εμπιστευτικό "υπό την προστατευτική εντολή, όπως και άλλες τέτοιες πληροφορίες στην παρούσα υπόθεση."

Ο δικηγόρος της Μάξγουελ παραπονέθηκε τον Νοέμβριο ότι δεν του δόθηκε αρκετός χρόνος για να προετοιμάσει την υπόθεσή του ενώ ήταν στη φυλακή, καθώς ξεκίνησαν μια προσπάθεια να της πάρουν εγγύηση.

Μια επιστολή προς το δικαστήριο, που είδε το Newsweek , έγραφε: "Ωστόσο, δεδομένης της ογκώδους ανακάλυψης σε αυτήν την υπόθεση, με την πιο πρόσφατη παραγωγή να είναι μόνο 1,2 εκατομμύρια έγγραφα, ο χρόνος που δόθηκε η κα Maxwell παραμένει ανεπαρκής για να επανεξετάσει και να προετοιμάσει την υπεράσπιση η ζωή της."

Το νέο κατηγορητήριο που κατατέθηκε τον περασμένο μήνα ισχυρίζεται ότι ο Μάξγουελ "συζητούσε σεξουαλικά θέματα, γδύσιμο μπροστά από το θύμα, παρίστατο όταν ένα ανήλικο θύμα ήταν άντυτο ή / και παρίστατο για σεξουαλικές πράξεις που αφορούσαν το ανήλικο θύμα και τον Έπσταϊν."

Είχε αρνηθεί προηγούμενες κατηγορίες και αναμένεται να υποβάλει ένσταση αργότερα αυτό το μήνα.


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΠΗΓΗ: https://d.newsweek.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters