Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ: ΤΟ 60% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πολλοί άνθρωποι εμβολιάζονται κατά του κορωναϊού «για την προστασία άλλων». Αλλά τι γνωρίζουμε πραγματικά για αυτό; Σε διάφορους ιστότοπους των υγειονομικών αρχών αναφέρει: «Ο εμβολιασμός προστατεύει από την ασθένεια που προκαλείται από τον κοροναϊό. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν κάποιος που έχει εμβολιαστεί μπορεί να μολύνει άλλους. Γι ‘αυτό προχωρούμε με προφύλαξη: Προς το παρόν, ισχύουν οι ίδιοι γενικοί κανόνες κορωναϊού για τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί με τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί.»

Υποστηρίζεται επίσης ότι το 60-90 τοις εκατό των ανθρώπων προστατεύεται από τον κορωναϊό μία έως δύο εβδομάδες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό. «Έτσι δεν προστατεύονται όλοι. Η πιθανότητα να πάρετε κορωναϊό μετά από πλήρη εμβολιασμό είναι πολύ μικρή, αλλά όχι μηδενική. Εάν αρρωστήσετε με τον κορωναϊό, η πορεία συνήθως δεν είναι πλέον τόσο σοβαρή. »

Οι γιατροί λένε ότι οι περισσότεροι από τους ασθενείς με κορωναϊό που είναι τώρα στο νοσοκομείο έχουν εμβολιαστεί. Αυτή η εκρηκτική αποκάλυψη έγινε στο Bannon War Room από τον γιατρό Harvey Risch, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Yale. «Οι γιατροί μου λένε ότι περισσότεροι από τους μισούς από τους νέους ασθενείς με κορωναϊό που θεραπεύουν είναι εμβολιασμένοι», είπε. Ο παρουσιαστής Steve Bannon τον διέκοψε: «Σιγα, σιγά. Πες το ξανά. » Ο Risch είπε: «Περισσότεροι από τους μισούς – περίπου το 60 τοις εκατό – των νέων ασθενών με κορωναϊό που θεραπεύουν, είναι εμβολιασμένοι.»

Τα zombies των νανοεμβολίων

Dr. Harvey Risch: 60% of New Covid Patients Have Been Vaccinated

https://rumble.com/vftpdz-dr.-harvey-risch-60-of-new-covid-patients-have-been-vaccinated.html

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr


http://nikosxeiladakis.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters